פרק 30 - המדבר בבוליביה

coral chan

New member
לא שמתי לב...

קראתי את ההודעה במהירות, לא התעכבתי על מילים ארוכות

ny22

New member
מנהל
תודה רבה
לא ידעתי את זה... חידשת שלי.

מה לעשות, זאת תחרות

שני ללא ספק טובת לב, וגם שי, אבל נראה שהם פיספסו את הרעיון של תחרות.
הם עזרו לזוגות שמתחרים בהם - שני זוגות בעצם - ובכך דפקו את עצמם. ונפלו 2 מקומות בדרוג למקום אחרון [שממנו השתקמו בעזרת יוכי לינור] . מה ההיגיון בזה? אני יכול לקבל עזרה של זוג כחלק מחשיבה אסטרטגית אבל לעזור סתם כי הם מסכנים ואני מרחם עליהם? לא זאת המהות של תחרות, לנצח?
לפעמים נראה לי ששני השאירה את ההיגיון בבית, וגם שי. שיקחו דוגמה מטום למשל, שעזר ליריב בלי לדפוק את עצמו.
&nbsp
טוב שלפחות הפעם הזוגות לא נפלו למלכודת הדמעות של יוכי ולינור ולא נתנו להם ניצחון כמו בדו קרה הקודם [הגם שהפעם לא היתה להן חוצפה לבקש, שלא לומר לדרוש, את הניצחון]
&nbsp
אגב יוכי ולינור 2 הערות: 1- לא הבנתי איך הן לא הפיקו לקחים מההפסד שלהם לגל , ונקטו בטקטיקה שלו; הרבה סיכוי מהתחלה לא היה להן כי הגברים שנשארו-כולם- יותר מהירים מהם, אבל כן היה להן סיכוי אם היו מפתיעות בסיבוב הראשון את הגבר עם הטקטיקה, ומנצחות את הבחורה בשני.
2, הניסיון מוכיח שאחרי משימת דו קרב יש משימת מזל ששוב טורפת את הקלפים. כך שהכל פתוח.

פרארי1

New member
ואיך יכולתי לשכוח את וובה, מענשט אמיתי

חיבק כל אחד ואחת מצוות המקומיים במשימת הקינואה, ניסה לתקשר עם הבחור שהזניק את הדו קרב ובכלל, מתחילת המירוץ מתנהג כמו מענטש וגם סוחב על הגב פרימדונה שבלעדיו לא הייתה עולה על מטוס מהארץ ליעד הראשון, והיא יודעת את זה וגם מפרגנת לו לא מעט, בדרכה הקוטרית.

את איזו עריכה גל יאשים הפעם בהתקף הזעם חסר הפרופורציות שלו?

כשהוא בעט במריצה נוכח הפרצופים המבועתים של בני המקום שהיו שם - זה גם עריכה מגמתית?
&nbsp
הבחור חמום מוח, חסר סבלנות וגם עילג (מחט בערימת שחק, התחלחל...)
אם הזוג הזה זוכה במיליון זה ממש אבל ממש ייבאס. הם היחידים מכל הזוגות שנותרו שפשוט לא מגיע להם לקבל את המיליון.
כל זוג אחר, אפילו יוכי ולינור, שהן לא הזוג המועדף עליי בשום צורה, עדיפות על הייצור הזה ובת הזוג שלו שתולה בו מבטים סתומים ומאוהבים.
יאק!

מנו 7

New member
גל באמת האשים את העריכה ? איפה קראת ?

האיש בלתי נסבל. מפרק לפרק הוא נעשה יותר ויותר שנוא. מקווה שהוא לא ינצח. הספיק לי הגועל מהניצחון של טל גלבוע באח הגדול.

פרארי1

New member
אפשר לא לאהוב את טל גלבוע

אפשר לא להסכים לאג'נדה שלה, אבל להשוות אותה לגל זה ממש לא לעניין.
בחורה אינטליגנטית, רהוטה, עם לב גדול ועם עקרונות מאד ברורים שעליהם היא נלחמת בחירוף נפש, איפה היא ואיפה העילג, הכוחני והבכיין הזה?

ההשוואה לא היתה באישיות

ההשוואה היא בגועל שהדמות מעוררת.
ובמקרה הזה, שתי הדמויות מעוררות בי גועל (כל אחת מסיבותיה ותכונות אופיה)
ומנו7 בכלל התייחס לגועל מעצם הזכייה של טל גלבוע שאני מאמינה שהאכזבה והבאסה אם גל וליאל יזכו תהיה דומה.
אבל טל בכלל שייכת לפורום אחר (ואת דעתי עליה כתבתי שם לא מעט
אבל כשזה היה רלוונטי. מאז שהתכנית הסתיימה המשתתפים לא ממש מעניינים אותי.)
&nbsp

למעלה