לי יש תחושה שהאחיות ימצאו את ראשונות (בדיוק שכתבתי את הכותרת הן מצאו).
N ny22 New member מנהל 29/8/13 #94 לי יש תחושה שהאחיות ימצאו את ראשונות (בדיוק שכתבתי את הכותרת הן מצאו).
ת תמידכאן New member 29/8/13 #99 ממש עושים לינץ לדנה ודבי. אני לא חובבת שלהן אבל זה ממש מוגזם. מילא פרסות, אבל עניין היריות היה כבר ממש משפיל.
ממש עושים לינץ לדנה ודבי. אני לא חובבת שלהן אבל זה ממש מוגזם. מילא פרסות, אבל עניין היריות היה כבר ממש משפיל.
א אורישקי New member 29/8/13 #116 האמת שאני ממש מרחם עליה הגזימו לגמרי איתה. היא לא מדהימה אבל אני לא חושב שהיא השטן שעושים ממנה. היא אישה יחסית מבוגרת שהלחץ משפיע עליה. היא קצת מאד ילדותית ואגואיסטית שפולטת יותר מדי דברים בלי לשקול אבל במהות שלה היא בן אדם טוב.
האמת שאני ממש מרחם עליה הגזימו לגמרי איתה. היא לא מדהימה אבל אני לא חושב שהיא השטן שעושים ממנה. היא אישה יחסית מבוגרת שהלחץ משפיע עליה. היא קצת מאד ילדותית ואגואיסטית שפולטת יותר מדי דברים בלי לשקול אבל במהות שלה היא בן אדם טוב.
010101010101010101 Member 29/8/13 #128 אני ממש לא מסכימה בן אדם טוב לא עושה ואומר את מה שהיא עשתה ואמרה במשך כל המירוץ ( לכולם כולל הבת שלה). אם במהות הבן אדם טוב הוא טוב כל הזמן.
אני ממש לא מסכימה בן אדם טוב לא עושה ואומר את מה שהיא עשתה ואמרה במשך כל המירוץ ( לכולם כולל הבת שלה). אם במהות הבן אדם טוב הוא טוב כל הזמן.
א אורישקי New member 29/8/13 #160 בעיני זה עניין של הקצנה אני לא אומר שהיא מושלמת אבל בעיני היא לא איזה שטן או מפלצת.
A adip110 New member 29/8/13 #206 ממש לא מוגזם, הן הרויחו את התיעוב כלפייהן. במיוחד הזקנה עם קול המכשפה. "סבא,תעזור לי" "סבתא תעזרי לי" נו, באמת....
ממש לא מוגזם, הן הרויחו את התיעוב כלפייהן. במיוחד הזקנה עם קול המכשפה. "סבא,תעזור לי" "סבתא תעזרי לי" נו, באמת....
ת תמידכאן New member 29/8/13 #240 זה שלא אוהבים אותן לא אומר שצריך להשפיל אותן. החוכמה היא לא לרדת לרמה.
A adip110 New member 30/8/13 #253 הקוגרית הגריאטרית שהועפה" אכלו לי, שתו לי" "לא החליפו לסבא מכשיר שמיעה" לא נשכח לה את הטינופת שיצאה לה מהביוב.
הקוגרית הגריאטרית שהועפה" אכלו לי, שתו לי" "לא החליפו לסבא מכשיר שמיעה" לא נשכח לה את הטינופת שיצאה לה מהביוב.
P Prime Time New member 29/8/13 #101 אני לא מבינה מה הבעיה שלה לירות מה היא לא עשתה צבא?! מה כל כך קשה ללחוץ על ההדק?
2 25330 New member 29/8/13 #135 לא! היא לא שרתה בצה"ל, או בשירות לאומי וזו רק דוגמה בודדת לביוגרפית גבינה שווצרית שלה. או במילים אחרות: בין מה שהיא באמת לבין הדמות שהיא מתאמצת לשחק בחוסר אינטלגנציה והעדר כשרון מוחלטים.
לא! היא לא שרתה בצה"ל, או בשירות לאומי וזו רק דוגמה בודדת לביוגרפית גבינה שווצרית שלה. או במילים אחרות: בין מה שהיא באמת לבין הדמות שהיא מתאמצת לשחק בחוסר אינטלגנציה והעדר כשרון מוחלטים.