פרק 31 - הדחה ברבע הגמר

Lepton

New member
אני מניח...

שדנה יודעת היטב שאוהבים אותה וכל ההתנפלות היא רק בגלל האישה שילדה אותה (אני לא יכול לקרוא לה "האמא שלה", צר לי). היא מנסה להרגיע את האישה או לפחות לא להרגיז אותה יותר מדי ולכן היא אומרת בנוכחותה "שונאים אותנו" (ולא "אותך") ו"הרווחתי אמא", אבל מפעם לפעם נפלט לה שבריר של אמת ("זהו, קיבלת את מנת המחמאות היומית שלך?"). בסך הכל אני לא רק שלא מקנא בה, אני מעריץ אותה על היכולת להיות נחמדה לטיפוס כזה.

choco2602

New member
לא יודעת אם מישהו כאן שם לב..

אבל כשדנה ודבי קיבלו את המעטפה והיו צריכות להחליט שור או יודל הן אמרו נלך לשור הזועם (גם מתאים להן לבחור את המשימה הזו על פני יודל)
ואז עברו לצלם זוגות אחרים וחזרו והן ביודל.
ההפקה שוב חושבת שאנחנו מטומטמים.
מה אתם חושבים שקרה כאן?

אני דווקא לא שמתי לב לזה. אבל...

כמו שמישהו הפנה את תשומת ליבי, מסתבר שההפקה מתערבת הרבה יותר ואנחנו לא שמים לב.
אני באמת הייתי רוצה לדעת האם גם ההפקה האמריקאית מתאמצת מאוד ולא נותנת לתחרות להתקדם באופן טבעי.

XמXלה

New member
ואיך זה שלא הראו את דבי ודנה בונות את הטיפי

הפרק נגמר בזה שהן הגיעו אחרונות וקיללו.
בפרק אחרי, הן הוזנקו בבוקר כאילו כלום

tamarhp

New member
אף אחד לא התייחס לזה שדנה ודבי בכלל לא עשו את

המשימה של היודל? המשימה היתה לשיר, לא לרקוד... אבל כמובן שהעבירו אותם..

LiRs Lullaby

New member
וואי איזה גנובות!

כשאני מסתכלת על זה ככה ללא עריכה אני פתאום קולטת איזה עדינות הן. כן, למרות הווליום שהן מצליחות להגיע והתנועות ידיים - הן פשוט עדינות כמו נסיכות! לא רצות אחרי פרות ומנפנפות על הפרה בידיים. נראה לי שאפילו הפרונת החמודה הבינה שיש לה עסק עם בחורות עדינות ולא פחדה מהן אפילו לרגע... ממש מתוקות

בקושי מאמינה שבתחילת העונה חשבתי שהן פרחות וולגריות....

עומר 2013

New member
איך האחיות עקפו את הסוורים בכביש?

מישהו יכול להסביר לי? איך לא ראינו את העיקוף המהפכני? האחיות עקפו בכביש את הסוורים ולא הראו לנו את התגובות של אף אחד למהלך כזה מהפכני? מכור מכור מכור, לא לראות ריאלטי - עובדים על כולם!!!

עומר 2013

New member
עקפו , בטח!

מעולה!!! שיראו לנו איך? שיראו איך התלהבו מהעקיפה. שיראו את התבאסו הסוורים שלקחו להם את המקום הראשון!!! שירא!!!

אורישקי

New member
הסוורים בעצמם אמרו את זה

שהאחיות עקפו אותם

או שבעצם הם משקרים למצלמה כי ההפקה אמרה להם וכל התוכנית מבוימת לרומי וקורל?

ny22

New member
מנהל
אגב, שמתלם לב שבבית הסוהר הסורגים

לא היו מברזל?
אלא מגומי או משהו דומה...

למעלה