פרק 31 - הדחה גורלית

coral chan

New member
הייתי בטוחה שיתנו לשי ושני לשמור את השטיח

ממש ממש הפתיע אותי שהם היו צריכים לחפש שוב!
בכלל הייתי בטוחה שלא ייתנו להם את קנס ה-10 דקות,
ואם כבר נתנו את הקנס - אז רק לשם הקנס ולא שימשיכו בחיפושים.
&nbsp
איזה מזל שהם נשארו...

הללויה

הפרק הזה היה מורט עצבים. התהפוכות שהיו בו גרמו לי לפרפורי לב (במיוחד בקטע של האבטיחים ששני הפייבוריטים המובהקים שלי ירדו למקומות האחרונים).
מה שמדהים בשני הפרקים האחרונים, החל ממשימת הדו קרב, הוא שהזוג שרוב הפעמים הגיע ראשון למשימה - יצא אחרון או אחד לפני האחרון:
יוכי ולינור בדו קרב (אני לא סגורה על אם הן הגיעו ראשונות או שניות אבל לפי העריכה יש מצב שהגיעו ראשונות)
אוריאל וטום באבטיחים
גל וליאל בשטיחים

אבל עזבו שטויות- גל וליאל הודחו!!!!!!!!!!!! איזה אושר

מצאתי את עצמי ביחד עם שותפיי לצפייה מוחאים כפיים. זו ההדחה הכי משמחת אחרי אלכסה ורז.

כמובן שגם הפרק לא החמצנו "תעלול עריכה" (
) שגרם לגל לצאת דוחה ביחסו כלפי ליאל...
ואחד הקטעים המצחיקים העונה קרה בפרק הזה כשלשי נפלט "יפה שלי". התגובה שלו ושל שני היתה פרייסלס

אחלה רביעיה בחצי גמר. מבין ארבעת הזוגות שנותרו אני אשמח אם אוריאל וטום וגם וובה ואלה יהיו ומבין השניים הנותרים - נראה לי שלאור הפרקים האחרונים שי ושני השיגו יתרון בחיבתי אליהם ולכן אני מעדיפה שיוכי ולינור יודחו. מה גם שלינור בהריון (חודש שמיני, לא צחוק) כך שהיא לא תוכל להתחרות בגמר. ואם זה המצב אז יש אחלה שלישיית גמר

FFFF25

New member
אם היא בהריון כנראה שהן לא בגמר

ואין יותר ספוילר מזה

FFFF25

New member
לא הבנתי מה הקשר, ברור שהן בני אדם רק סביר להניח

שאם הן היו בגמר היא היתה דוחה את הכניסה להריון לאחרי הגמר

just Orli

New member
אני רק אומרת שעם כל הכבוד לספוילרים

אם לינור ובעלה החליטו להכנס להריון (ואפילו אם זה קרה באופן לא מתוכנן), אז התכנית יכולה ללכת לעזאזל והספוילרים יהיו הדבר האחרון שיעבור להם בראש. כי הם קודם כל בני אדם ואח"כ דמויות בתכנית. אז בתכנית שעוסקת בבני אדם אמיתיים, יכולים לצאת מצבים שחלק מהסוף ידוע מראש, זה חלק מה"סיכונים" בלעבוד עם אנשים ממש ולא דמויות וזה לגיטימי לגמרי בעיני.

FFFF25

New member
לא הבנת למה התכוונתי

ברור שלהם לא צריך להיות איכפת, אני רק אומרת שההריון שלה מהווה עבורינו רמז למי שלישית הגמר

DDN

New member
אכן זו ההרגשה

למרות שיוכי יכולה לרוץ עם מאירי אם הן היו אמורות להיות בשלישיית הגמר.
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
ואולי הגמר צולם עוד לפני

שהיא נכנסה להריון ?
&nbsp
לא בטוחה - אבל נדמה לי (בעונה הקודמת כולם ידעו מתי הזוגות נסעו לצילומי הגמר שהיו בהפרש עצום מצילומי פרקי העונה...) שהפעם צילומי פרקי הגמר היו כהמשך לצילומי המירוץ...

בחורה36

New member
איזה כיףףףףףףףףףףף

הייתי בטוחה ששי ושני יעופו. אחרי אלה וובה הם הזוג השני שאני הכי אוהבת ואני מקווה שאחד מהם יזכה!
ראיתם איך התפלק לשי "יפה שלי" ?
ואלה וובה תותחים! כשלא שמים להם פרסות ועצורים כל שניה הם מגיעים רחוק.
וליאל ליאל ליאל...את חייבת להאמין בעצמך יותר. אני לא יודעת איך, אבל את חייבת. את יכולה לבד לבדוק אם הדוגמא בשטיח היא כמו הדוגמא בדף, את יכולה לבד למדוד את האורך בבית בבוליביה ואת יכולה המון דברים לבד! אל תתני לגל ולאף אחד אחר להקטין אותך! הוא סתם אידיוט. אני מקווה שמה שראית בבית מהצד גרם לך קצת לפתוח את העיניים לאיך זה נראה מבחוץ

שוב עריכה שהורסת את הפרק

שוב בלתי אפשרי להבין מה קרה באמת בסוף של המשימה, מי יצא מתי ואיך שני ושי כביכול סיימו אחרי והגיעו לפני.
למישהו כנראה נדמה בטעות שזה מוסיף מתח אבל כל מה שזה עושה זה לערער את אמינות ההפקה.
&nbsp
שמחתי מאוד להפתר מהזוג המאוס מספר 2 ואפשר לחגוג את הקץ לחיימשלי, אצלנו בבית הוחלט שחיימשלי זו עילה לגירושין.
&nbsp
&nbsp

גם עם עריכה טובה ריאליטי זה משחק מכור

אבל שיתנו להנות מהמשחק! כולנו יודעים שזה משחק ולא "מציאות", אז למה להפריע לבידור הזול עם הדבקות ומניפולציות?

danlevin1

New member
העריכה של התוכנית

באמת הורסת מלא פעמים אבל לא במקרה הזה
מה ציפית שהם יעשו ? הם חייבים ליצור קצת מתח
גם בגרסה האמריקאית זה אותו דבר

אז זהו, שהם צריכים ליצור מתח אבל זה לא מייצר מתח

אצלי זה יצר תחושה של עריכה חובבנית וסיפור לא מספיק ברור .

Gרר

New member
שמחה גדולה הלילה אבל תכלס לא הבנתי איך זה קרה

עד כמה שזכור לי ראו בבירור שגל וליאל סיימו קודם את המשימה וההסבר היחיד לכך שהם יכלו לפספס את הפיט ספוט זה התברברות בדרך, אבל כיווון שלא הראו את זה (העדיפו ליצור מתח כהרגלם?) אז אי אפשר היה להבין מה בדיוק גרם להם לפספס. לא שזה אכפת לי ביי ושלום ועכשיו רק ביי ביי ליוכי וכוכי ונשארנו עם שלישיה שאני באמת באמת באמת לא אדע על מי לשים את הז'טונים.

הראו אותם מסיימים קודם אבל כנראה שהם סיימו אחרי

אי אפשר לדעת בעצם מי סיים מתי, לא מובן למה ההפקה חושבת שזה תורם משהו לנסות לערפל. מבחינתם לגיטימי להראות את הקטע גל וליאל יוצאים יוצאים מחנות קודם למרות שהם יצאו אחרונים, כדי ליצור "מתח".

Gרר

New member
לגיטימי לערפל עד גבול מסויים

כמו שכבר כתבתי - הגבול מבחינתי עובר בהיפוך סדר המאורעות. אין לי בעיה אם מנסים לטשטש הבדלי זמנים לטובת מתח אבל להפוך סדר של אירועים זה כבר too much מבחינתי.

ואגב המתח שהם ניסו ליצור בין הזוג הראשון לשני בכלל היה מפגר. סדר ההגעה היה ברור לחלוטין ואם זה כל כך ברור וממילא זה לא משנה מי מגיע ראשון ומי שני אלא רק מי עף... אז לנסות ליצור מתח משטות כזאת זה כבר באמת שטות.

למעלה