פרק 33 – מופע בארגנטינה

אולי שר הפנים ומנהלי חברות האשראי הם מההפקה?

סתם חשבתי לי, בכל פעם שהדתלשיות מאבדות את הארנק ההפקה מוציאה להן דרכונים, כרטיסי אשראי וכו' על המקום?

בדרך כלל להוציא דרכון בחו"ל לוקח לפחות שלושה-ארבעה ימים (אם יש שגרירות/קונסוליה קרובה). יכול להיות שמינו כבר שר פנים והוא תמיד קשור להפקה שמוציאה דרכונים, לצמד המאבד על המקום?

מה עם כרטיסי האשראי שבארנק? בטח לכל הזוגות יש כרטיס על אותו חשבון של ההפקה (כמו כרטיס חברה) לא פשוט לבטל ולהוציא על המקום כרטיסים חדשים לכל הזוגות.

או ש........???

איזה נהג "נדיב" היה ליוכי ולינור...זאת לא ההפקה שילמה מפתאום

וכמו שכבר נאמר בעבר ההפקה עושה כל אשר עולה על רוחה ומשאירה ומעיפה את מי שבא לה
יש עונות שפתאום יש כרטיסי גירוד וזוג מודח מוצא את עצמו בחזרה במשחק

ויש עונה שזוג בנות באופן קבוע מאבדות דברים ומוצאות באורך פלא בזכות הקדוש ברוך הוא (ואני אדם מאמין)
אבל יש גבול עד כמה מנסים לעשות מהצופה מטומטם.... אתמול זה כבר היה שיא
הן מצאו נהג מונית שהיה מוכן לוותר לעצמו על היומית שלו על המשכורת שלו בכדי להיות נדיב ולקחת אותן ממשימה למשימה
לי זה מריח מסריח! (אופס חרוז)

danlevin1

New member
ממש כך

רציתי לכתוב דברים דומים אבל כבר התעייפתי אחרי שאני חוזר על זה
אלף פעם , כמו בעונה הראשונה בגמר שנתנו לגברים משימה פיזית כדי לזכות
כמו בעונה השנייה שהמשימה האחרונה הותאמה באורך פלא לבר ואינה
ההפקה תמשיך לעשות מה שבזין שלה

גםצופה

Member
מנהל
לא יודעת...

אולי כן היתה התערבות של ההפקה - אבל מאד יכול להיות שהן כן הסתדרו.
גם במירוץ האמריקאי באיזור של דרום אמריקה כשזוג נתקע בלי כסף הוא איכשהו הסתדר כאשר הוא מצא נהג מונית שהסכים לקחת אותם בלי כסף (בעוד שבמזרח התיכון - בדובאי - כשזוג נותר ללא כסף הנהג רדף אחריהם כל הזמן...)

זה אולי מעצבן אם מחפשים בתוכנית מה שאין בה

כתבו כאן מלא פעמים שאם מחפשים במירוץ תחרות אז זאת טעות בכתובת. צריך לחפש בשלט משהו אחר. כמו שהסבירו פה מיליון פעמים זה עסק שהמתמודדים מסכימים שלהפקה מותר לעשות הכל כדי שהתוכנית תמכור ותימכר הכי טוב ועם הכי הרבה רווח.
מה שאני לא מבינה הוא איך קידום קבוע של זוג פרחות צעקניות די סתומות ושחוץ מלריב ולפשל לא מסוגלות לעשות כלום מקדמות את האינטרסים של המפיקים ושל התוכנית.

די מעליב שמנסים למכור לי את שתי הפרחות האלה בתור סמל פמיניסטי כשאני די בטוחה שאם הן שמעו את המילה "פמיניזם" הן בהחלט לא הבינו ודי בטוח שלא מסוגלות לבהין מה היא אומרת.

25330

New member
שוב פעם, ההיתי כפיתום (ventriloquist) לדבריך, או חלמתי חלום?

חותמת על כל דבריך בשתי ידי.

גם מבינתי נפלא - לא רק פמיניסטית, אלא בכלל - מה מצאו מומחי ההפקה וציידי הרייטינג שלה בצמד פרחות השוקולד הצרחניות-מחומצנות.

בפרק האחרון צד את תשומת לבי מקצה השיפורים ושכתוב דמותה שלה, שהעניקה ההפקה ליקירתה הסוכנת הצדקת ויראת השמים של רבי בנימין, ביד רחבה. אחר מפלי הדמעות וחיתוך הבצל שעבר מהמסך לעיני הצופים נוכח תמונת ארבע (צמדי) האמהות שבחסות טשטוש הפכו לשלוש וחצי אמהות, פצחה החוזרת בשאלה במונולוג "עברתי תהליך" קורע לב.

ואיך אפשר "עברתי תהליך" ללא פסיכולוגיזם עצמי בגרוש וחצי? עתה ברור מקור התוקפנות, העילגות, בורות, היותך מי שאינך (becoming who you're not) זלזול בזולת, החפצה והשבת רעה תחת טובה או בקיצור טונות הפרחיות וה-בעעע שמרכיבות את אישיותה (למצער, הוירטואלית כפי שנערכה והוצגה במסגרת, "המרוץ למיליון") הבלתי אטרקטיבית בעליל של גב' אפולאון. בשתי מילים: חסך אם.

לב מי לא נכמר לשמע הקול הנשבר ודמעות הפלסטיק של הדתלשית (ופרחה מאז ומעולם, כך נראה) יוכבד אפולאון? מי בעלת לב אבן ולא תשבר נוכח השפעת חסך האם ואי קבלתה-אהבתה את בתה להסביר את התנהגות בתה וגאולת משיח "עברתי תהליך," בן חברת ההפקה של "המרוץ למיליון"?

כדברי ענק רוח אחר (לפחות, חרף כל מגרעותיו, הוא מוכשר במה שהוא עושה, שומה להודות) "מאוחר מדי". נסיון הפקה לבנות ולהוליד מחדש את גב' אפולאון וכל סיוטי הגועל שהיא גררה במה שיצא ממנה על המסך, חודשים ארוכים, לא במהרה ימחה. אף אם מכינים את הצופים במניפולציה רגשית לאמפטיה ותפיסת דמות מחודשת לקראת פסטיבל זכיה או סקנדל הדחה דומה שאנו הצופים לא "עברנו תהליך," לא נולדנו מחדש ואלף testimonies שטופי/קורעי דמעות לא יצלחו לשנות את הדימוי שהתקבע בתודעתנו - ובצדק מגובה בלא מעט שעות יוכי - אודות דמותה של גב' אפולאון, כפי שהיא, עם או בלי אהבת אם (אמיתית, מדומיינת או מה שלא יהיה).

בשמחה

ניתוח מעניין. מתחבר למה שכתבת למעלה על הדיסוננס של חוזרים בתשובה והקיצוניות שלהם. אני מאוד מקווה שהטסטה שלה לא מכוונת לזכיה אלא להדחה. אישית אני מאוד מאוד אתאכזב אם יוכי וכוכי יזכו למרות שלצערי הרב אם דחפו אותן כל המירוץ כנראה יש לזה סיבה.

פזית211

New member
נסיעה במוניות

איך זה שנהגי מוניות הסכימו לקחת את הבנות בחינם את יוכי ולינור התפלאתי הן הגיעו מקום שלישי בפרק אתמול חשבתי שהן ילכו הביתה כי לא היה להן כסף למונית הפתיעו אותי

JAMES DEAN

New member
פזית בבקשה לא כל פעם לפתוח הודעה חדשה

זה דוחק שרשורים קיימים כלפי מטה.
יש לך שאלה שימי אותה כתגובה לאותו הפרק. בטוח יענו לך.

25330

New member
טוואב, אהבתי את הציניות השנונה שלך ואת הניתוח של Sivanca

אכן נדמה שמפני שהעם מטומטם העם משלם (הקרדיט לשלום חנוך כמובן) בלקבל מהמקפצה את מה שבדרך-כלל מסתירים, מנסים לטשטש וכו'.

עם שיעורי רייטניג כאלה אין שום סיבה להתאמץ ולהסתיר, אף-לא לשם מס שפתיים או הסוואת ה"מציאות" המדומה והתכתיב הקבוע וכתוב מראש, של מה שמשווק כ"תחרות".

מצד שני, "העם מטומטם" מפני שיש מי שטורח ומשקיע משאבים ב-dumbing down שמצדו מפיק דיוודנד נאה באותו מעגל סגור של: מקפצה, dumbing down ושיעורי רייטינג נוסקים לשמיים - הן אוביקטיבית ובודאי שבאופן יחסי למה שמוגש לצופים.

SivanCA

New member
זהו החלטתי..מבחינתי שי ושני
או לולי ולולה למיליון

כוכי ויוכי היו צריכות מבחינתי לעוף במקום האמא והבת מהקיבוץ....
וובה סבבה אבל אלה מיותרת...מעצבנת ומתבכיינת שמגיע לה כל הזמן....
מבחינתי או שי ושני או טום ואוריאל......כל זכיה אחרת תהיה מאכזבת בעייני...

אני החלטתי ממזמן ששי ושני היחידים שמגיע להם...

אם הם מודחים אין סיבה לראות את הגמר. וזו לא תיהיה הפעם הראשונה שאני לא רואה את הגמר של המירוץ למיליון.

25330

New member
זו גם תחושתי לעת נעילת שער והענקת כתר

בפירוש, אם ישנו ניגוד לחימצון-החלקה-הדבקה ויתר תעלולי המלאכותיות אלו אירית וסיני המקסימות שככל הנראה נותרו הן עצמם למרות סינוור המצלמות וחרף המצב הלא-רגיל שאליו נקלעו מיוזמתן.

אחת מהשתיים: או ש-ש"ש כוכבי הצפון הגעו לאן שהגעו בזכות עצמם, נחישותם, אישיותם הכובשת ובעיקר היותם ככל הנראה הכי קורבים לעצמם כבמציאות, או שהן הם והן ההפקה הצלחו להסתיר את הזיוף המלאכותיות וכל יתר הרעות החולות של משתתפי הפלסטיק, חימצון-הדבקה-החלקה או בקיצור: "במציאות מדומה 'תוכל/י להיות כל מה שבא לך מלך העולם' " (קרדיט לשלמה ארצי כמובן). גם אני מנחשת כמוך ש-ש"ש פשוט מכרו את עצמם, אמנם שני חימצנה אבל עדיין נותרה אשה מקסימה, מושיטה יד לעוור במצוקה ושהעולם יתהפך. שי, למרות החספוס ולמרות חוסר ההתמצאות בשיח התקשורתי נותר נאמן לעקרונותיו, חבר שמושיט יד למתחרים במצוקה ובעקר שמשון הגיבור - פיזית ונפשית.

גם הצמד העליז לא נאלץ להתחפש וללבוש יותר מדי מסיכות. אינטלגנציה (קוגנטיבית ורגשית) ונסיון תקשורתי עזרו להם ככל הנראה, לכבוש את המסך והצופים לא בגלל הגימיקים המיניים ואחרים אלא דווקא למרות אותם גימיקים.

אישית הייתי שמחה לראות את שנינה ויש עם המליון ושמחת הניצחון. באמת לא ברור מה הנכסים שגרמו להפקה לדחוף את צמד הדתלשיות (ופרחות לעולם ועד, ככל הנראה) עד הנה. חבל שוובה צוות לאלה הקוטרית, גזענית ומי שמנסה לחיות את סינדרלה ועדיין לנסות לשדר שמגיע לה. מצד שני, גם ללא המיליון נראה שוובה הצליח לחלץ את עצמו ועתידו מאחר דוכן העופות של "חצי חינם" ולפחות בכך זכה בצדק מוחלט.

ny22

New member
מנהל
למה מבחינתך כוכי ויוכי היו צריכות לעזור במקום האמא והבת?

מעניין אותי לדעת למה...
&nbsp
וגם אני מסכים איתך - גם אני אשמח אם שי ושי או שטום ואוריאל יזכו!

אם אני לא טועה זה היה הפרק בו התאומים נתנו להן לנצח...אחרת

היו עפות ולא האמא והבת...
&nbsp
בדיאבד, בטח התאומים מצטערים שעזרו להן כי הם הודחו בגללן...
כלומר היוכי וכוכי הגיעו (על פי העריכה) שנייה לפניהם או משהו כזה...
מי זוכר, עברו 20 םרקים ו5 פרקי לקט מאז....

Jupiter30

New member
משימת ריבת חלב

איך העירייה/המשטרה/מי שלא יהיה נתנו להם אישור לבצע את המשימה הזאת??? הזוגות ממש ליכלכו את כל מעברי החצייה/המדרכה/הכביש.. נראה לי הזוי. אולי בכלל לא ביקשו אישור.
מה גם שמצחיק לראות אותם שנייה אחרי סיום המשימה מקולחים ונקיים.. איפה בדיוק הם התקלחו? באמצע הרחוב? מצחיק אותי שבאמצע מירוץ פתאים עוצרים כדי להתקלח ולהחליף בגדים. מה גם שהריבה הזאת לכלכה להם את הנעליים.. קיצר משימה קצת מגעילה.
&nbsp

just Orli

New member
פרק מאכזב, עונה מאכזבת

ובכלל נדמה לי שגמרו את הסוס. לא נורא, קורה לטובים ביותר - מהיפה והחנון ועד מאסטר שף. כמה דברים שאיכזבו אותי במיוחד:

1. מילא שכבר אין ניווטים בכלל, אבל עכשיו גם לא צריך לשמור על הכסף שלך בשביל לנסוע במונית ברחבי העיר. בפרק הבא אפשר פשוט לסדר אוטובוס הסעה לכל המתמודדים ולחסוך את ה"מתח".

2. מילא שכבר אין משימות אקסטרים או משימות מעניינות באופן כללי, אבל עכשיו הפכנו לטלנובלה זולה. לכל אחד מהמתמודדים יש אישיו עם אמא - מה יותר טוב מלשים להם תמונה שלה באמצע הרחוב בארגנטינה, ולקבל רייטינג חינם בלי משימה בכלל?

3. תכנית שהיתה פעם מצחיקה, מעניינת ומסעירה, הפכה להיות משעממת ומעליבה את הצופים. זה הדבר שהכי חורה לי. הפקה - איכזבתם אותי מאוד ופגעתם בשם הטוב של עצמכם. לכו לשלום ותפנו את מקומכם לתכניות טובות יותר.

למעלה