פרק 35 - הגמר הגדול

ny22

New member
מנהל
בעיקרון אתה צודק קובי, אבל בעיקרון הן היו צריכות לחכות

שעתיים או ארבע ואז לצאת, נכון?
ככה זה בד"כ...
&nbsp
אבל בטח בגלל שזאת משימת הגמר, אז כבר לא היה טעם להשאיר אותן ונתנו להן לפרוש...
&nbsp
מה שכן, חבל שלא הראו אותן לוקחות את המעטפה

AnnGore

New member
אז הן בטח קיבלו עונש...
וזה אומר שהן סיימו את המשימה אחרונות... (נדמה לי שהמתנה של 6 שעות - אבל אולי בגלל שזה הגמר פחות כדי לא לתת לכל הזוגות הממתינים לחכות יותר מידי זמן...)
&nbsp
זה קיים בכל המירוצים - האפשרות לפרוש ממשימה - וגם אני תהיתי במשימת הבשר - מדוע לא ניצלתם את זה (ביחוד בגלל שאתם יודעים הרבה על המירוץ וכן הייתם בן הזוגות הראשונים במשימה...)

למה שהם ינצלו את זה? כל הקטע עם בע"ח

הוא סתם עניין צבוע ומתנשא, כהרגלם של קובי וטליה..

Tלטלים8

New member
לפי ההגיון הזה גם אתם הייתם צריכים להיות מודחים בגלל הטבילה

שלא טבלתם כמו סכי ושטי ויתר הצוותים שלא קיבלו כמוכם עזרה מההפקה. גם ההצבעה שלכם לדבי ודנה שההפקה שיתנה והשתיקה שלכם היתה צריכה להעיף אתכם, לפי ההגיון הזה מטקס הגמר בגלל שלא עמדתם במשימות של המירוץ.
בתכל'ס לאלה ווובה עשו פרידה בארגנטינה ובגלל שכוכי ויוכי הגיעו במקום שלישי (ברור שבלי שום עזרה מההפקה הפקקטה
) הן היו חלק משלישיית הגמר למרות שהמקום שלהן בשלישיה היה ידוע כי הן פרשו בלי להשלים את משימת הגמר.

B R A Y E R

New member
מנהל
מסכים
לפורשים אין שום זכות לקבל טיפת כבוד

זוגות אחרים שהודחו לפניהם היו עושים את הכל להיות במעמד הזה, והיו עושים את המשימה בשיניים ולא מוותרים ופורשים כלכך מהר
כפי שבהישרדות נהוג ששחקן שפורש לא זוכה לזה שג'ף יכבה לו את הלפיד, ככה צריך להתייחס גם לפורשים במרוץ.

ny22

New member
מנהל
לא שמתי לב. אבל זה היה לי ברור שזה צולם ישר אחרי אלא...

היה איזה פסק זמן ארוך

מסכימה..שני התנהגה כמו אבלה...

דיי התבאסתי ממנה...
לאורך כל העונה הייתה בוגרת ומאופקת ואז בסוף התפוצצה והתנהגה כמו ילדה בת 5...
גם שי היה מגעיל...
&nbsp
בגלל זה האמת שהתבאסתי כי למרות שרציתי ששי ושני יזכו (בעיקר בגלל שני), תום ואוריאל היה כל כך מקסימים לאורך כל העונה.
תמיד חיזקו אחד את השני ותמכו...
תכלס הגיע להם לזכות.

גם אני לא אהבתי את המריבות המטומטמות שלהם.
היה בהחלט מגיע לתום ואוריאל, אבל מה לעשות, אלה חוקי המשחק וזה שמגיע ראשון לקו הגמר, מנצח.

לא מדוייק

תחליף את "וזה שמגיע ראשון לקו הגמר, מנצח"
ל - "וזה שההפקה רוצה שיגיע ראשון לקו הגמר, מנצח"
או ל - "וזה שההפקה רוצה שתחשוב שהגיע ראשון לקו הגמר, מנצח"
או ל.. סתם סתם, אין לי עוד...
&nbsp

מעניין מה יוכי/לינור אמרה במשימת השוקולד שצונזר

היא אמרה משהו בסגנון שלהן יותר מגיע (שבינימין בן סומין יעזור?) מלטום ואוריאל כי הן עברו יותר, ואז היא אמרה מגיע לנו יותר מאשר לזוג ה... אלו.

תכלס הייתה לי ירידת מתח פסיכית כשיוכי פרשה מהמשימה והבנתי שאין מצב שהן זוכות כי אני הייתי שמחה בין אם שי ושני היו זוכים ובין אם טום ואוריאל (אם כי הייתי טיפה יותר בעד שי ושני). לפחות לינור הייתה בסדר גמור כשיוכי פרשה ופירגנה לה. אבל עדיין, לא סובלת אותן.

ושי ושני זכו! יופיייי! כמו ששני אומרת: לייק לייק לייק! סוף סוף זוג שאני אוהבת מנצח בתוכנית ריאליטי! איך אני אוהבת את קוקו!

NP23

New member
ללא ספק אמרה, "הוא לא ייתן לזוג ההומואים האלה"

ביטל אותה לחלוטין בעיניי.
לא שמעו את המילה, כנראה צונזר, אבל אחרת לא הייתה אומרת "האלה".ברגע שאמרה לא ייתנו לזוג ה...אלה,הכוונה היא לאיזה מילה באמצע שהיא בטח לא ברכה וזה ההרגשה שלי שברגע שמדובר על תפילה לזה היא התכוונה .גם החזרתי אחורה ושומעים שם פאוזה של שקט, שזה או עצירה של לינור שמבינה שמצולמת או מחיקה של סאונד.
בנוסף להערות ה"אין לך חיים" שלה ליוכי, אני שמח שיוכי הוציאה אותה מהזכייה.
דווקא לא היה לי בעיה איתן עד הפרק.

למעלה