פרק 35 - הגמר הגדול

לא דימיינת, ולדעתי הורידו מילה בעריכה, הרצתי את זה 3 פעמים

(אני רואה בדיליי, כדי לפסוח על הפרסומות, עם מג'יק), במקום ה... הייתה מילה שהורידו בעריכה.
ו-
על הכל, לאורך כל הדרך היו לה הערות מגעילות על אנשים. אני התחלתי לסלוד ממנה כשהיא ירדה על יפה ובועז וחיקתה אותם, אפשר לחשוב מה הם בדיוק עשו לה? הייתה להן גם יציאה הומופובית בגרוזיה, כשהן ניסו לשכנע במניפולטיביות את וובה ואלה להפסיד להן בדו קרב כי וובה בטוח יכול לנצח את שני ההומואים (ואלה אמרה בטסטות שמה זה בכלל קשור, זה שמישהו הומו לא אומר שהוא חלש פיזית) לאורך כל התוכנית היא ירדה על המקומיים (קוראים לו פבלו, זה שם של חתיך אבל אתה מכוער...), זה בלט גם במשימה עם הצ'ולות אבל לא רק. אני כל כך שמחה שהן לא זכו, לא הגיע להן אפילו להיות בגמר, הן היו צריכות להיות מודחות כשהגיעו אחרונות באחד הלגים (ואני לרגע לא קונה את זה שכל כך הרבה נהגי מוניות התנדבו להסיע אותן בחינם ועוד לחכות להן עד שהן מסיימות משימות כשזוגות אחרים התקשו אפילו לעיתים למצוא מוניות כשהיה להם כסף).

Tלטלים8

New member
לכבוד
מה נשתנה? זה מה שהן עשו כל המירוץ קיללו וזילזלו

ועל הדרך תפסו בעלות על אלוהים בתור הטמגוצ'י שלהן. זוג פרחות שהיה צריך לעוף מזמן וחבל שההפקה עזרה להן ודחפה אותן עד הגמר. יוכי הפרחה עשתה בגמר מה שהיא עשתה כל המירוץ. בכתה, תיחמנה, איבדה אבל לא הצליחה לעשות שום משימה כמו שצריך. מעצבן ולא מובן לי למה ההפקה דחפה והביאה אותן עד הגמר?

ny22

New member
מנהל
איך אני מתגעגע לטילטיל ומזרחי
אין עליהם

אחד הזוגות הכי טובים על המסך

חולה על התחת של שני !!!!!!!

מהממת , סקסית , מצחיקה , שנונה , יאללה תעיפםי את בעלך ותמצאי משהו יותר טוב !!!!!

תן קצת לקנא !!!
מהממת שכמותה !!!

שיגעתי את אשתי שבזכותה הם ינצחו !
וכן אני מקנא בבעלה..... וכן אני יודע שיש דיבר לא לחמוד אשת איש.....

seymore butts

New member
איך אני מקנא בשי

בניגוד לנו היה לו גם צ'אנס "להבריא" על התחת הזה. שינסו למכור לנו את הבלוף האפלטוני, אותי זה משכנע פחות מהמוניות בחינם של יוכי ולינור.

עדנונית

New member
נדחפת..

חייבת לציין שהסיום בארגנטינה וההחזרה שלהם לארץ ואחרי יותר מחצי שנה לגלות להם מי ניצח הרס לגמרייי את האפקט של הלחץ והזכייה.. אפילו אנחנו שלא ידענו מי ניצח עד הרגע האחרון זה עיצבן שהם חוזרים ואז מגיעים מגולחים מסופרים מאופרים והכל טוב ויפה.. בטוחה שהם זה היה באותו הרגע ... למרות התגובה הקורעת של שי ..התגובה הייתה אחרת...
&nbsp
שי ושני הם זוג שלפי דעתי הרימו גבה לקהל רחב.. אבל הם רכשו את האהבה של הקהל עם הפרקים.. העתיק ששומר אמונים לחברו והיא המצחיקה שאומרת הכל ומדברת חופשי.. כולל על אוכל..קטעי האוכל הרגו אותי כל פעם מחדש...
הקטע עם הריב במונית..הטריף אותי ..התחלנו להשתגע מה הקטע הריב הזה את יכולה להפסיד את המיליון.. מצד אחד הקולות אמרו אני מבין אותה אף אחד לא ידבר אלי כככה... מצד שני.. פאקינג מיליון!!!
&nbsp
טום ואוריאל היה זוג מוביל רוב הזמן.. אני לא מכורת המירוץ אבל לפי דעתי זוגות מובילים מגיעים לגמר לא למליון..לא?!
הם היו צוות טוב לא הייתי מתבאסת אם היו מנצחים אבל העדפתי שלא..
&nbsp
יוכי ולינור... כל כך שמחתי שפרשו.. אין דבר יותר מעצבן מבחורה ערומה שמתפללת לעזרת אלוקים.. מביישת את עצמה ..אני התביישתי.. מובן החזרה בשאלה.. אבל אף אחד לא היה צריך לראות אותך באופן קבע עם חזייה.. גם כשקר ..והתפילות שלהן עברו את גבול הטעם.. פחדתי שיזכו כי לאורח התחרות היה להן יותר מזל מי לא יודעת מה.. אבל מזל שיוכי פרשה..
&nbsp
משימות הגמר היו לא מרתקות למידי.. משימת הגמר היית מרתקת.. מאתגרת.. אך ארוכה למידי.. כל הכבוד לשני שלא ויתרה.. כל הכבוד לשי שעם יד פצוע המשיך להילחם.. מאמינה שאם אוריאל על ההתחלה היה מקשיב לטום ומנסה את הקפיצה הם היו מסיימים ממזמן.. מזל שלא ניסו..חח
&nbsp
זה מצחיק שהמשימה לקחה להם יום שלם.. ואיך ההפקה ידעה שזה יקח ככה כי הם עשו משימות קשות.. כי תכלס אם נגיד היה זוג של שילוב של טום/שני/ולינור ..הזוג היה מסיים תוך נסיון אחד..
&nbsp
בנוסף המשימה האחרונה נתנה הרגשה שחבל שיוכי ולינור עלו וחבל שאלה וובה כי הם כן היו מנסים ולא פורשים..

NP23

New member
אלה בחיים לא הייתה עושה את המשימה הזו..

בטח לא זריז..היא פחדה מהטנגו באוויר...

סיכום העונה [הצנוע] שלי:

הפסקתי לראות את המירוץ לפני חודש בערך, ורק את הגמר ראיתי ביוטיוב, יומיים אחרי ששודר.
זאת מכמה סיבות:
-מריחה: העונה פשוט נהייתה משעממת. משימות חזרו על עצמם והיו טיפשיות ולא מעניינות. האמת שריחמתי עת הזוגות, אם אני התעייפתי רק מלראות, איך הם הרגישו.
-אמינות: לא קיבלתי את הרושם שיש פה באמת תחרות. כל הפרקים ערוכים כך שאי אפשר להשתחרר מהמחשבה שהכל קומבינות של ההפקה. עם כל הרצון שלי להאמין במה שאני רואה, לפעמים זה היה פשוט מוגזם. איך בסוף כל לג [נקודת הדחה] הם עושים את השטות של לבנות מתח מפברק...
-הזוגות: הליהוק היה לא מוצלח לדעתי, ובאופן אישי כל הזוגות שהעדפתי עפו, וכל הזוגות שלא סבלתי הגיעו לחצי גמר/גמר. בשלבים האלה הם קיבלו חשיפה בלתי מוגבלת, ולי נמאס לראות ולשמוע את יוכי ולולי. אז חתכתי.

לדעתי בעונות קודמות הליהוק היה טוב יותר, הסגולות היו פנינה אמיתית שהכניסה מטבע לשון [חיים שלי] שהאקדמיה כבר כמעט מאמצת... הסוורים היו מאוד מרשימים. גם שאר הזוגות בעונות הקודמות, מי יותר ומי פחות, היו יותר מוצלחים . לדעתי.
לפחות הזוג המנצח היה הרע במיעוטו, יחסית ל2 הזוגות האחרים בגמר. ועדיין, הריב שלהם, רבע שעה מהמליון, היה לא יאמן ברמה שקשה להניח שהוא אמיתי. אנשים שפויים לא יתנהגו ככה.
מברוק, דרך אגב.

לסיכום: נקווה שהעונה הבאה תהיה מוצלחת יותר בהבטים שציינתי . ונ.ב - גם העונה וגם בעונה שעברה אהבתי את הלגים בישראל! יש לנו ארץ נהדרת [?] ויש המון מקומות שאפשר לעשות בהם אחלה משימות.

למעלה