סיכום העונה [הצנוע] שלי:
הפסקתי לראות את המירוץ לפני חודש בערך, ורק את הגמר ראיתי ביוטיוב, יומיים אחרי ששודר.
זאת מכמה סיבות:
-מריחה: העונה פשוט נהייתה משעממת. משימות חזרו על עצמם והיו טיפשיות ולא מעניינות. האמת שריחמתי עת הזוגות, אם אני התעייפתי רק מלראות, איך הם הרגישו.
-אמינות: לא קיבלתי את הרושם שיש פה באמת תחרות. כל הפרקים ערוכים כך שאי אפשר להשתחרר מהמחשבה שהכל קומבינות של ההפקה. עם כל הרצון שלי להאמין במה שאני רואה, לפעמים זה היה פשוט מוגזם. איך בסוף כל לג [נקודת הדחה] הם עושים את השטות של לבנות מתח מפברק...
-הזוגות: הליהוק היה לא מוצלח לדעתי, ובאופן אישי כל הזוגות שהעדפתי עפו, וכל הזוגות שלא סבלתי הגיעו לחצי גמר/גמר. בשלבים האלה הם קיבלו חשיפה בלתי מוגבלת, ולי נמאס לראות ולשמוע את יוכי ולולי. אז חתכתי.
לדעתי בעונות קודמות הליהוק היה טוב יותר, הסגולות היו פנינה אמיתית שהכניסה מטבע לשון [חיים שלי] שהאקדמיה כבר כמעט מאמצת... הסוורים היו מאוד מרשימים. גם שאר הזוגות בעונות הקודמות, מי יותר ומי פחות, היו יותר מוצלחים . לדעתי.
לפחות הזוג המנצח היה הרע במיעוטו, יחסית ל2 הזוגות האחרים בגמר. ועדיין, הריב שלהם, רבע שעה מהמליון, היה לא יאמן ברמה שקשה להניח שהוא אמיתי. אנשים שפויים לא יתנהגו ככה.
מברוק, דרך אגב.
לסיכום: נקווה שהעונה הבאה תהיה מוצלחת יותר בהבטים שציינתי . ונ.ב - גם העונה וגם בעונה שעברה אהבתי את הלגים בישראל! יש לנו ארץ נהדרת [?] ויש המון מקומות שאפשר לעשות בהם אחלה משימות.