פרק 41 - תגובות לכאן

נעמהdj21

New member
פרק 41 - תגובות לכאן ../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif

קבלו תמונה של ביאטריס - אני וקרן הגענו למסקנה שהיא דומה ללריסה טרימבלורררררר חחחחחחח! תגובותיכם על הפרק של היום לכאן. אני מקווה שסוף סוף יהיה צ'אט היום ולא עם שני אנשים...
אז כנסו בתשע. תעשו מאמץ! זה גם נורא יגבש את הפורום! שתהיה לכם צפיה נעימה! . . . .
פרק 41 פארינה משכנע את וינצ`נזו שכדאי למכור את החווה לפרנסיסקה בשל משבר הקפה, אך פרנסיסקה איננה מכבדת את המחיר הקודם ומציעה סכום נמוך יותר; וינצ`נזו מגרש את גאיטנו ואומר לו לשוב לאביו הבוגד.

נעמהdj21

New member
פרק סה"כ לא משו מיוחד ../images/Emo150.gif

רק שמרצ'לו חי בפנטזיות שלו לגבי ביאטריס. מאוריסיו סוף סוף מתאפס ומראה סימנים להילחם על האהבה שלו והילד. החווה נמכרת... האומנם אחרי כל הלאגנים הם מוכרים? ניצוצות בין פרינה ליד ברזל...חחח! מריה סוף סוף מפשירה מהבועה שיצרה לעצמה , ומההדחקות וסוף סוף מראה סימן געגוע לטוני! טוני גם הוא מתרפק על הפסל... קמילי מתחילה לחשוד... יהיה מעניין השבוע. לא ראינו מה קורה עם ז'ונינה שלנו! אוף באסה... ומרצ'לו בולע את ביאטריס אני כבר נגעלת לגמרי!

קמילי מתחילה לחשוד?

קמילי תמיד חושדת. אם היו עושים תחרות "מלכת הקנאה" היא היתה זוכה בהפרש עצום. וכמו שכבר אמרתי, בהחלט יש לה סיבה לקנא. טוני לא שכח את מריה והוא גם לא ישכח אותה לעולם. לדעתי, מריה וטוני יהיו יחד בסוף ולא טוני וקמילי. ובקשר לניצוצות בין פארינה לפרנצ'סקה, אני מחכה בקוצר רוח להתחממות של העניינים ביניהם

נצל"ש -עובדה מעניינת על ראול קורטז

הידעתם? Lígia Cortez, השחקנית שמשחקת את סילביה בסידרה, היא במציאות בתו של ראול קורטז שמשחק את ז'אנרו. מה דעתכם, הם דומים?

נעמהdj21

New member
ממממ אם לא זיהיתי אותה כנראה היא

לא חשובה לי... מן דמות פרווה כזו!

לדעתי היא דווקא ממש חמודה

היא מסוגלת להיות אטרטיבית שהיא רוצה - אהבתי את הדרך שהיא התייחסה לנינה, ונתנה לה סמכויות לעשות שינויים ושיפורים במפעל. לעומת זאת - יש לה גם חולשה גדולה: אומברטו. היא חוששת שאומברטו יעזוב אותה ואומברטו לא ממש עוזר לה להרגיש בטחון באהבה שלהם, עם כל הבגידות שלו. היא מוכנה להשלים עם הבגידות, רק שלא יעזור אותה, שלא ישאיר אותה לבד
המסכנה מרגישה שמאז התאונה היא לא אישה שלמה יותר, בגלל שהיא לא יכולה לספק אתהצרכים המיניים של אומברטו יותר, היא מרגישה שהיא שווה פחות וכמו שאמרתי - אומברטו רק מחזק אצלה את ההרגשה הזאת. באמת חבל לי עליה. כן, אני ממש מחבבת אותה. אני מקווה שהיא תוכל ללכת שוב.

אוי, כמה שגיאות דפוס:

אטרטיבית=אסטרטיבית יעזור=יעזוב והנה אומברטו עם זקן ומשקפי שמש, נראה מאוד שונה מבסדרה

אגב צריך להזהר יש בערוץ 3 פרומו

לטרה עם מה זה מלאן ספויילרים מזל ראיתי בווידאו עצרתי בזמן. אבל איזה מעצבנים הם שהם שמים ספויילרים בפרומו!

יו,נכון! גם אני נתקלתי בו

ולצערי לא ממש קלטתי מה זה בהתחלה וראיתי כמה ספוילרים, ואני שונאת ספוילרים!
באסה.

לי בכלל היה קטע כי

היה 10 דקות בין זה לארץ נהדרת, אז עברתי לארץ נהדרת והקלטתי את ה10 דקות האחרונות של טרה, ובסוף בכלל היו כל כך הרבה פרסומות שיכולתי להספיק לראות 800 פעם. לא משנה הקיצר זיפזפתי שנייה לראות אם נגמר וקלטתי את איזיקאל צועק על טוני ולא בדיוק שמעתי מה חשבתי שזה בפרק, ואחר כך לא הבנתי למה זה לא הופיע, הרצתי קדימה קלטתי שזה פרומו ספויילר ועצרתי בזמן. לפי הצעקות נראה לי זה ספויילר רציני מקווה שאני לא אתקל בזה שוב...

אכן חתיכת ספוילר יש שם,

בכלל ערוץ 3 עושה פרומואים נוראים, מלאים בספוילרים. בפרומו של "המירוץ לאתמול" הם גילו לנו שג'ק גם חוזר ימים, למרות שבסידרה גילו את זה רק אחרי עוד איזה 5 פרקים. וזוכרים בפרומו של "טרה נוסטרה" שהם הראו איך ז'ינטי לוקחת לג'וליאנה את התינוק ואומרת לה שהוא מת? ערוץ 3 מספיילרים חופשי.

טוב בטרה נוסטרה

התחלתי גם ככה לראות מפרק 25, ככה שהפרומו היה לי דווקא נחמד כי לא ראיתי מה היה קודם... בסוף השלמתי את הפרקים בטורקית איכשו...עכשיו יש ברוסית בערוץ 9 והגבות של אנה פאולה משעשעות אותי למדי לעומת קמילי העדינולה.

גם אני רואה לפעמים קטעים

מהפרקים ב"טרה נוסטרה" ברוסית. זה מחזיר אותי אחורה בזמן, למרות שאני לא מבינה מילה ממה שהם אומרים. חבל שאני לא מבינה רוסית.

גם לי חבל

נורא בא לי לראות שובפם שכחתי ממש ממש הכל, כולל איך קראו להוא שג'וליאנה אהבה ומי היה בעל של מי, התבלבלו לי הפילגשים חחח.

מרקוס אנטוני, היה הבעל של ז'וליאנה

והבעל של אנג'ליקה זה ההוא שמתעסקה מהצד עם פאולה. איזו מותק אנג'ליקה
כמה שאני אהבתי אותה, היא פשוט מקסימה. איך שהיא התפתחה מילדה קטנה, ביישנית ופחדנית לאשת עסקים אסטרטיבית שמצילה את עסקי הקפה של אבא שלה.

זה יכול להיות דיון מעניין למעשה

להשוות בין שתי הטלנובלות נדמה לי שבנוסטרה לא היו פישולי תסריט כמו שבאספרנסה.

אני לא זוכרת אף פישולי תסריט שם,

למיטב זכרוני מטרה נוסטרה, נוסטרה היתה יותר טובה מאספרנסה, גם בעלילה וגם בדמויות. אבל, מי יודע - בכל זאת, את נוסטרה ראינו לפני איזה שנתיים, יכול להיות שאני פשוט מתרפקת על גלי הנוסטלגיה, מה שישן תמיד נראה טוב יותר. בנוסף, שצפיתי בטרה נוסטרה גם הייתי קטנה יותר ופחות ניתחתי וביקרתי את הסדרה, יכול להיות שאם הייתי רואה את הסידרה היום בעיניים הביקורתיות שיש לי היום, הייתי אוהבת אותה פחות. ותמונה של אנג'ליקה, אהובתי מטרה נוסטרה, או בשמה האמיתי פלומה דורטה (Paloma Duarte)

למעלה