פרק 413 - Reefer

RenanaD

New member
פרק 413 - Reefer

באתר של רשת כתוב שהפרק ישודר בחצות. ממש נהדר
צפיה מהנה

../images/Emo53.gif מישהו חייב להשלים לי חורים../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

ממתי מישל וכריס מאורסים? איך ווילבר חוזר פתאום לכריס מהאבא האובססיבי שלו? למה שון איבד את משפחתו? למה ג'יימס פצועה? ולסיום.. כל שבוע זה יהיה בחצות? תודה לעונים!!

shelikon

New member
ננסה לענות קצת

כריסטיאן ומישל מאורסים כבר פרק או שניים (לא זוכרת בדיוק) ווילבר חזר לכריסטיאן - הראו בדיוק הפרק (אבא שלו ואישתו נהרגו בתאונת דרכים וכריסטיאן היה היורש של וילבר, ככה נכתב בצוואה...) ג'יימס פצועה כי הבוס שלה החטיף לה מכות כי היא חייבת לו כספים. שון איבד את משפחתו כי נראה לי ג'וליה בגדה בו (לא זוכרת את שרשרת הארועים המדויקת,ראיתי את העונה הזאת מזמן ולא בשידורים עכשיו שאותם אני קצת מפספסת...).

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif ותוספות

האבא מינה את כריסטיאן להיות האופוטרופוס של ווילבר. אם כריסטיאן לא ירצה בזה, יעבירו את ווילבר לרשות הכנסיה ושם יחפשו לו משפחה אומנת. אם אני זוכרת נכון, זו לא הסיבה שג'יימס פצועה. ג'יימס פצעה את עצמה בכוונה כדי שתהיה חייבת לעבור ניתוח ולהשאר מאושפזת במרפאה שלהם - וכך תוכל לגנוב איברים בלילות במקום הרבה יותר נוח. שון בגד בג'וליה כשהיא היתה בהיריון וג'וליה בגדה בו עם השמרטף (מילה משעשעת
) של קונור. ג'וליה הגיעה למסקנה שמערכת היחסים שלהם לא משהו, אחרי שהם נתנו לה כבר צ'אנס אחד לאחרונה, והחליטה לעזוב סופית. נראה לי שהסדרה תחזור לשעת השידור הרגילה בשבוע הבא. אתמול שידרו את טקס פרסי התיאטרון, ולכן הפרק נדחק לשעה כ"כ מאוחרת...

shelikon

New member
תשמעי...

אני לא אתווכח איתך לגבי הפציעה של ג'יימס כי אני באמת לא ראיתי עכשיו את הפרקים בריכוז רב, אבל כשהבוס שלה התקשר בפרק הזה ואיים עליה אז הוא אמר לה שהפעם הם לא יסתפקו רק במכות ואם היא לא תדאג לכסף היא לא תישאר בחיים בדיוק כמו הבחור שאותו חנקו כשהוא ידבר איתה בטלפון... אבל יכול להיות שאת צודקת ואני סתם לא זוכרת מה היה...הגיל עושה את שלו

RenanaD

New member
אה, זה בגלל שלפני מלא פרקים (לא זוכרת כמה

בדיוק, יכול להיות 5) הם קרעו אותה במכות. אבל מאז היא החלימה ואפילו לא הופיעה כמה פרקים, אלא שלאחרונה היא צצה שוב בדרישות למישל - לערוך ניתוחים במרפאה. מישל כמובן סירבה וגם לא ידעה איך להכניס אותה למרפאה סתם ככה בצורה שלא תעורר תהיות. כמה סצינות אח"כ ראו את ג'יימס מגיעה פצועה ובוכיה אל כריסטיאן שיטפל בה, כי היא לא יכולה לצאת ככה לרחוב. כמובן שהוא סירב וכו', אבל היא התחננה ובסוף הוא הסכים. כשמישל גילתה את זה היא ממש התעצבנה שהוא הלך מאחורי הגב שלה וטיפל בג'יימס. לא הראו מי פצע אותה ואיך, אבל אני מניחה שהיא עשתה את זה איכשהו לעצמה, כדי שהיא תהיה במרפאה בלילות ותוכל לערוך שם ניתוחים ללא הפרעה...

shelikon

New member
גם יכול להיות

היא תחמנית הג'יימס הזאת! גם חוץ מהניתוחים שהיא עושה היא רוצה להיות קרובה למישל...

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif שתלך כבר ../images/Emo11.gif

עדיף מתחת לגלגלים של משאית נוסעת

shelikon

New member
כי היא פוחדת שג'יימס תגלה לכריסטיאן

על כל מעלליה הקודמים בסגנון הזה...

RenanaD

New member
הגיע הזמן להעיף את ג'יימס קיבינימט!

נמאס לי כבר ממנה ומאסקובר

ליןןןןן

New member
היא משחקת ממש סבבה! לא ידעתי...

הרסה את הסטיגמה על זמרות שנהיות שחקניות...

למעלה