פרק 6 סרטון פרסומת לשמלות כלה

F r e d d i e

New member
בטח מימי... היא הייתה יותר מדי פעמי

(פעמים) אצל השופטים.. :|. למרות שאני לא רוצה שהיא תעוף...

כבר לפי ההתחלה-מישל וקרן עברו שלב ו

נראה לי שההלם הגדול זה שנטלי פורשת!! יש לי הרגשההההההההההההההההההההההההה

יששששששששששששש היא הלכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוך ה' סליחה לכל אוהבי מור אבל אני שמחה הפינוק שלה כבר עבר כל גבול!!!!

שבוע הבא הן בטוח יצביעו לניראל../images/Emo70.gif

רק כדי שהיא תיצא! זה חוק ממש דפוק החוק הזה שאם בוחרים בך 4 פעמים את יוצאת! ממש דפוק! כי יכולים לבחור במישהי רק כי היא מאיימת או רק כי לא מסתדרים איתה ולא לפי מקצועיות אין מה לעשות.. כשאת לא סובלת מישהי את לא יכולה להיות מקצועית נטו! את תרצי שהיא תלך! זה חוק ממש מפגר ולא בסדר כי היא יכולה להיות הכי מדהימה בעולם אבל אם לא אוהבות אותה הבנות היא תלך! וחבל.....

אבל מצד שני...

כ"כ הרבה בנות שונאות אותו- כנראה שיש פאק ביחסים הבין אישיים שלה שיכול להוות לה מכשול בעתיד. הרי צריכים לעבוד עם אנשים

ירוקה18

New member
הגיע למור לעוף

סתם מפונקת כמו שקרן אמרה הם הראו שהאופי גם משנה. איזה חמודה נטלי אבל לא הבנתי מה עשו ענין בפרומו שהיא בוחרת בין חתונה לדוגמנות היא עדין שמה למרות החתונה. מישל היתה מה זה מגניבה חח היה מצחיק שהיא ראתה את רודריגו. אהבתי שהם העיפוו את מור בלי שהיא תהיה אחרונה ואת האחרונות השאירו זה הוסיף מתח ועכשיו אף אחת לא יכולה להרגיש בטוחה בגלל הסדר. מענין מה יהיה בהמשך...

michal2004

New member
חחחח, הקופה המפונקת עפה!!!!

לא רק שהיא מפונקת, אוגאיסטית ומטומטמת, בנוסף לכל זה יש לה גם פנים של קופה.

אני ממש לא מבינה משהו

הם אמרו שנטלי תצטרך לבחור בין החבר שלה לבין הדוגמנות.. לא היה שומדבר כזה בתוכנית!!!! סתם הם בלבלו ת'שכל??

זה היה פרק טוב היום!../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

מור הלכה זה כבר טוב אבל חבל פחות צחוקים ובאמת הפתיעו שיעיפו אותה באמצע! אבל למה בשביל מתח? מישל
כמו תמיד אלופה תותחנית מימי רגשה אותי בכללית היא חמודה יאללה חפלה פרק הבא מקווים שניראל תחזור לכסייפה לעשות פיתות על טבון ולהכניס כפות חאנשים במסגד ושכולם כמובן יקבלו את זה ברח טובה הרי היא בעצמה אמרה ככה עושים מאיפה שאני באתי מאיפה שאני בא אנשים כמוך מקבלים לטמות לפנים ימעבולה!!! נטלי הגזימה קצת לא?!! חתיך ממש דומה לבראד פיט ממש!! בואו ננסה אולי בראד פיט ואבי ביטר חחח וכריסטין את מבוזבזת בתוכנית הזאת לכי לאוניברסיטה תהיהי דוקטור הרי את ניבי החוכמה שלך למדנו ממזן תעשירי את כל העולם בחוכמתך!!! ומיקי הרג אותי היום חבל שלא הראו אותו מקבל מעמולים חחחח ולסיום שרון תחזריייי

בקשר לנטלי...

כשאת מאוהבת את לא שמה לב לפגמים... אם מיקי היה מנחה את התוכנית הזאת במקום גלית הקרה. וואי כמה שזה היה מועיל לכולנו. מי שבאמת הרוויח ממנה העונה עד עתה זה רק הוא. וכן. אם יהיה גלגלג הצלה זו בהחלט תהיה שרון. לאחר שהיא למדה את הלקח.

כן, אי אפשר להגיד

שהצטערתי על עזיבת מור. למרות שגם מנטלי הייתי שמח להיפטר בהזדמנות כלשהי (זה מה שהרבה חשבו שיהיה לא?). איזו, תסלחו לי על הקלישאה, מסעודה משדרות (טוב, ממגדל העמק)... רק בת 22, כבר מתה להתחתן אבל כמובן שהיא לא תיזום. "כשאלוהים ירצה" - מה שאומר כשהחבר שלה יחליט. סתם פרימיטיבית. ואת מי אהבתי הפעם? אהבתי את מימי, היא הייתה מקסימה, יפיפיה ומרגשת. אהבתי גם את אליסיה למרות שהם קטלו אותה. מישל הייתה בסדר, לא יודע למה הגדירו אותה מצטיינת. קרן? הייתה ככה ככה, מסכים עם מיקי שהיא לא מעניינת. ניראל לא הייתה כל כך טובה הפעם - אבל לא הייתי רוצה לראות אותה עפה. זהו בערך.

למעלה