פרק 6 סרטון פרסומת לשמלות כלה

אני יודעת..בגלל זה אמרתי שהיא וקרן

עברו כי ראו אותן עומדות כבר בצד של אלה שעברו אני ממש אוהבת את מישלללללללללללללללללללללללללל

ישששששש נטלי נשארה../images/Emo13.gif

איזו חמודה היא היתה היום כשהוא הציע לה נישואים!! ומזה התבאסתי שמור עפה=( אהבתי אותה, היא מצחיקה אותי חח הוסיפה המון לתוכנית, חבל!!

ברודי

New member
וואי היה פרק מצוין...

באמת תהיתי לעצמי איזה מפגר זה שתמיד מה-2 בנות שנשארות אחרונות אחת עפה ככה שכשקוראים לבת הראשונה כבר יש לה חיוך מעאפן על הפרצוף שהיא יודעת שהיא לא תעוף. היה נחמד לראות שהעיפו את מור באמצע זה באמת היה מפתיע היא כבר ממש עלתה על העצבים ונראתה כאילו היא כבר רוצה לעזוב. גם נטלי הייתה כבר מעצבנת הפרק.. נתנו לה יותר מדי זמן מסך וזה הוציא אותה לא משהו. חוץ מהאמבטיה לבגדים מתחילת הפרק שהיתה מצחיקה כל הפרק היא רק דיברה על החבר המאמי שלה וזה היה טו מאץ'! לעומת זאת כריסטין גם זכתה לזמן מסך לא מועט וזה עשה לה רק טוב!! היא כ"כ טיפשה שזה הורס... ובניגוד להצעת הנישואין וכ"ו שהיתה בנאלית משהו, הנה רגעי השיא לטעמי בפרק-
המשחק המוקצן של אליסיה.
קרן מנשקת את רודריגו הרבה לפני הזמן
מישל באה להתיישב על הכורסא בסלון של מיקי בוגנים והשימלה עולה לה
נטלי מפנקת במעמולים המפורסמים של סימה
כריסטין, כריסטין ועוד פעם כריסטין!

לדעתי המשחק של אליסיה

היה מוקצן, אבל יותר טוב מאשר של ניראל, מימי, נטלי וכמובן מור. חבל שקטלו אותה כך! המוקצנות הזו הייתה חביבה, היה בה משהו קאלטי.

ברודי

New member
תראה..

אנחנו ראינו ממש חלקים קטנים מהכול וממש אי אפשר היה לדעת ממה שראינו מי שיחקה טוב ומי לא. אין ספק בכלל שמימי היתה גרועה, ראו את זה מהשנייה הראשונה. גם אליסיה הספיקו כמה שניות לראות שהמשחק שלה מוגזם ברור שזה חביב כי זה משעשע וזה כייף להסתלבט על זה, אבל אם נעצור לרגע וברצינות נשאל- האם הסרטון שיצא לאליסיה יכול לצאת כפרסומת אמיתית לטלויזיה? לא פרסומת סאטירית, אמיתית! התשובה היא- לא. אבל במציאות זה לא יהיה נורא כי היא מראש לא היתה בוחרת להשתתף בפרסומת כזאת שלא תתאים לסגנון שלה, היא צריכה להשתתף בפרסומות שצוחקות על עצמן כזה ואז זה יפעל טוב באמת והמשחק שלה יהיה חביב וללא ספק קאלטי.

../images/Emo4.gif-א-כ-ז-ב-ה-!!

מור עשתה את התוכנית את כל הצחוקים והיא מעלפת!!! חבל מאוד
יש יותר יפות ממנה אבל היא פשוט ההתנהגות מצחיקה ומה שעשה את התוכנית לא עם כל הנחשיות האלה

נכון! גמני חושבת שממש חבל שהעיפו

את מור!! בקטע של להצחיק ולעשות כיף, אין עלייה!!!!!! כל פרק חיכיתי לקטעים שיראו אותה מדברת, היא קורעת מצחוק!

PrInCeSs NoFaR

New member
לא קשורה לפורום אבל רואה הדוגמניות

הגיע למור ללכת כל פרק מחדש שראיתי אותה קיבלתי עצבים מכל הפינוק הזה וכשהיא הלכה הביתה היא אמרה כבר התגעגעתי לסושי ולאוכל התאילנדיאוי ואבוי איזה חיים קשים יש לה אלוהים ישמור!

מפונקת מפונקת אבלל

חחחחחחחח חיכתי כל הפרקים רק לראות אותה מופיעהה היא הכי מענינייתת בתאכלסס כולם יבשות כל היום רבותתת ומה היא אשמה שהיא עשירה ואלה כל אחד התלהב כמו שאת נניח חונכת להיות צנועה אז היא לא מה היא אשמה.?!?! לא! חחחחחחחחח חולה על מור

איזו מפגרת היא עם הפוזה שלה

היא כל הזמן מנסה להראות כמה היא עשירה, ואז היא מדברת על סושי ואוכל תאילנדי. אבל האוכל התאילנדי הוא אוכל הכי זול שיש, יותר זול זה רק לאכול במקדונלדס. גם סושי כבר מזמן לא נכלל בקטגוריית היוקרה (אפשר לקנות בכל מקום מנה ב - 40 ש"ח). הפוזה שלה קצת לא מעודכנת ל - 2005 הייתי אומר.

Eliran2828

New member
היו צריכים בהתחלה להעיף

לא מבין איך הגיעה בכלל לדוגמניות אוקי גוף יפה אבל,פנים לא משהו וטיפשה ברמות בכלל מעצבנת בחיים לא הייתי מתחיל איתה סיבוב אחד בנמל מביא אלף יותר יפות ממנה היא לא משהו

Tu Lus

New member
י ש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ס ו ף ס ו ף ../images/Emo70.gif

יפה שמור הודחה היא יותר מידי מזלזלת ויותר מידי מפונקת ומעצבנת ולא רצינית בשביל להיות דוגמנית אני אישית אם היא היתה באה אלי בעתיד עם גישה כזו לאודישן או יום צילומים הייתי מעיפה אותה . אי אפשר לעבוד ככה היא הכי לא מקצועית שיש.

MeetLofe

New member
כריסטין Do Me

כריסטין הזאת די אני כל התוכנית יושב ומתפוצץ מצחוק עליה היא חייבת לזכות חשבתי שאני אוהב את פאריס הילטון? אבל כריסטין????.לא רואה אותה ממטר!!! היא פשוט מלכה! ואסור לשכוח,עוף זה ציפור ופרה זה חיה זה ההבדל;)

moshavnikit

New member
לא האמנתי שייקח להם כ"כ הרבה זמן

להעיף את הילדה המפונקת והמעצבנת הזאת!!

למעלה