פרק 6 סרטון פרסומת לשמלות כלה

רשמים...(תגיבו לסוף)

טוב שמור עפה. היא רק הביעה זילזול במקצוע עד עכשיו. אני ממש כועסת על הדרמות שניסו ליצור ע"י עריכה נכונה בפרסומות. היו יכולים לשחק יותר על הקטע הביכ של מימי הוא על הקטע עם מישל מאשר על זה. + ראיתי היו קטעים שלא שודרו בתוכנית במסגרת ה"בונוסים" שיש בוואלה. הרבה בנות שעזבו אמרו שלדעתם לנטלי מגיע לזכות. שהיא יפיפיה אמיתית. ומאז הפרק עם סבלימינל היא באמת מתפתחת ופורחת. היום בפרק היא הייתה מהממת (עם יותר מידיי זמן מסך). וחשבתי על זה שאם היא פייבוריטית של בנות שעזבו כנראה שיש בה משו שאנחנו לא רואים. כנראה שהיא נראת טוב גם בלי איפור, שהיא הכי טיבעית... סתם נקודה למחשבה שמעניין אותי לשמוע. הפייבוריטית שלי הייתה שרון. כרגע אין לי מועדפת של ממש. חיבה למישל בגלל האיכות האמיתית ובגלל האופי הזה. שהוא כ"כ מיוחד

muykef

New member
סוף סוף העיפו אותה../images/Emo190.gif

יואוו כמה זמן עד שהעיפו את המפונקת הזאת, שחושבת לעצמה שהיא יפה! מהרגע הראשון היתה בלתי נסבלת יש צדק! מה הקטע של הבנות עם מימי וניראל הן חוששות ולכן עושות קומבינות לסלק אותן בכל הזדמנות? לידיעתכן, מימי היא הכי יפה!
, ומה הקטע עם ניראל? בכל הזדמנות יש להן מה להגיד עליה, לא מסוגלות לסבול משהיא שלא מאמינה באותו האלוהים שלהן ?תתבישו!!!! בנות!!! אתן נלחמות באתיופית ובערביה כי אתן חוששות שהן יצליחו וישיגו יותר, זה המסר שאתן נותנות בכל תוכנית

למעלה