תגובתי לפרק 306../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif
אהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאההההההה
פייפר מהעתידדדדדד
אני כל כך אוהבת את השחקנית הזאת!!!!!!!11 איזה קטעים לפני שבועיים ראיתי אותה בעקרות בית נואשות ועכשיו פה היא באה לכל הסדרות שליXDDD טוב נשארו לה עוד איזה 15 סדרות להתארח בהן... היא הייתה ממש קורעת בפרק איך היא הזילה ריר על סם ונגעה לו בתחתXDDDD בכלל היה פרק טוב, בעיקר מצחיק למרות שהיו גם הפחדות וכאלה (אה כן ומישהו שיגיד ליוצרים של כל הסדרות שאף אישה לא מתקלחת ככה באמת? סליחה פיניקס וקבננטXDD) דין הפיל אותי מהריצפה בפרק עם הhand of glory? I think i got one of those in the end of my Thai massage
וגם שבלה אמרה לו Let's have angry sex והוא כזה דפק כל מיני מבטים מצחיקים ואחרי איזה שעה אמר Don't objectify me! איך נקרעתי מזה
(טוב אתם לא יודעים שהוא שומר את עצמו בשבילי? XDDD) והבנות בפורום הולכות לסקול אותי פה בעינויים קשים (בעיקר דנוש) אבל-
החלטתי שאני אוהבת את בלה
היא כזאת שווה ומגניבה!!! אני חולה על המבטא שלה!!! והמשחק שלה!!!! והיחסי אהבה-שנאה שלה עם דין (מקווה שזה ישאר ככה כי אם יהפכו אותם לזוג זה יהרוס הכל) חח ואיך שהיא התעלפה ואחרי זה דין אמר להוא If u think now she's a pain in the ass, imagine how it's like living with her חחחחחחחחח מתאים להם להיות זוג נשוי ששונא אחד את השניה נוסח ג'וליאן ואייבי בתחילת תשוקותXDDD חח וגם הצחיק: דין: can i shoot her? סם: *חושב* not in public
אה ובנות תראו את זה ככה: כשיש בלה זה אומר שלא יהיה רובי שזה כבר טובXDDD והסוף היה באמת שווה
הדירוג שלי בינתיים לפרקים בעונה: (מהחזק לחלש) 305/302 (קשה לי להחליט) 306 303 301 304 (סליחה פיניקס)