פרק 6 עונה 3

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

חה, לשם שינוי יש לי מה לרשום ניראה לי היה אחלה פרק לדעתי טוב, עוד לא היה פרק העונה(או בכלל) שלא אהבתי אוח, בלה אני נוראה אוהב אותה היא פשוט דמות מגניבה והמבטא הבריטי
שתעשה לי כוסות תה קצת הציק לי הקטע שדין התרכך אליה כל כך מהר כאילו, כל הקטע שרגע אחד לא היה לו ממש אכפת שהיא תמות וסצאנה אחרי הוא צועק על סם שימהר אבל לפחות הם הצילו אותה3> הרג אותי על הקטעים עם הזקנה(פייפר מהעתיד) וכל הקטעים של בלה ודין והכי הצחיק אותי איך דין נחנק שאימפלה נעלמה ומעניין מה הסוד של בלה כאילו, מן הסתם שהיא לא תרצה לספר על זה למישהו אבל, זה שהיא אמרה שאף אחד לא הבין/יבין יש סיכוי שזאת הסיבה שהיא גילתה את עולם העל טבעי כי עד עכשיו כל מי שפגשנו, שהכיר את העולם הזה חווה טרגדיה בעקבות משהו על טבעי מי יודע...

A m e l y

New member
ראיתי:)

כרגיל! פרק פשוט סוף הדרך! וכרגיל הוא היה מצחיק טילים!במיוחד הקטע שבלה ראתה את דין בטוקסידו ואמרה שאחרי שיסיימו הם צריכים לעשות סקס פרוע,ודין לא ידע מה להגיד והיה מרוצה מעצמו!...פשוט גדול!!XDDD בלה היתה מדהימה בפרק הזה!היא פשוט יפה!!גררר היתי עושה אותה!
והסבתא הזו וסאם!!!חחח חצי מהפרק החזקתי את הבטן.. בכלל העלילה היתה טובה,כל הקטע של הוונאבי "הולנדי מעופף".מעניין את מי הרגה בלה ...

../images/Emo58.gif

רק לי הפרק הזה הזכיר את 1.03.. כאילו חוץ מהקטע של הספינת רפאים ובלה.. זה ממש דומה.. מישו רוצח מישו.. ואז הנרצח רוצח בעזרת מים...XDDD חשבתי שבהתחלה שההיא התקלחה.. יקרה משו בסגנון הטינה.. כדי שזה לא יהיה סתם עוד רצח..XD אבל כנראה שטעיתי..XD בלה חמודה.. (אבל אני עדיין יותר אוהב את רובי..XD) סקס מטורף שליטע... אחלה כימיה בינה לבין דין.. בקיצר אחלה..XDD ואת סאם כמובן צריך להשמיד..XDDD

הוא צבוע..XD ../images/Emo58.gif

הוא מדבר עם דין על להציל את כולם.. שבעצם הוא בעצמו רצח כמה אנשים ששדים השתלטו עליהם..XDDD הוא כמו הפיבי של הסדרה הזאת..XDDD

darklighter

New member
אוי שלא תעז להשוות../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

סם שולט, בעיקר בעונה הזאת!

../images/Emo58.gif

טוב בניגוד לעונה הקודמת ששם הוא היה מעורר רחמים.. ודרש מכות עם כל הקטע של "אני איהיה רוצח, דין", "ממה הם (הערפדים האלה שלא רוצחים אנשים) שונים ממני,דין?!", "אולי שוםם דבר לא יכול להציל אותי, דין".. בעונה הזאת הוא מגשים את כל מה שהוא אמר על עצמו..XD אז ברור שבעונה הזאת הוא שולט.. כאן הוא לא מרחם על עצמו ורוצח כל שד שזז..XDDD

A m e l y

New member
אבל..../images/Emo58.gif

יכול להיות שסאם הוא לא סאם בכלל..., הרי עזאזל שאל את דין בסוף העונה השניה אם הוא בטוח שמה שהוא החזיר הוא באמת סאם?

../images/Emo58.gif

אזעזל שאל דין אם הוא בטוח שהוא החזיר 100% סאם טהור..XDDD משמע שהוא באמת החזיר את סאם.. אבל לא 100% טהור..XD

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מה שכן עכשיו הוא הרבה יותר מגניב כשהוא קשוח כזה...(אבל עדיין דין שולטXDDD)

A m e l y

New member
../images/Emo58.gif

זה אומר שיש לו DARK SIDE...אז אומר שיש בו משהו מלבד סאם עצמו. (אה המתח הורג אותי!) למה דין לא קורא לו "סאמי" יותר?או שפשוט לא שמתי לב...=\

darklighter

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הוא עדיין קורא לו ככה
ב306 הוא קרא לו ככה

למעלה