פרק 6 עונה 3

darklighter

New member
וואי ראית את זה מהר../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

אני שמתי את זה להוריד אתמול מ-7 בבוקר וזה ירד רק ב23:00
ואז אחי היה תקוע פה עם המשחק שלו של LOTR וגם הייתי עייפה אז ראיתי היום בבוקר...

Adi Levy

New member
פעם ראשונה שזה ירד לי בכמה דקות

וראיתי על הבוקר בדרך כלל אני רואה בצהריים לפני סמולוייל חח דרך אגב מי שרואה סמולוויל היה אחלה פרק!

darklighter

New member
דווקא לא התלהבתי מהפרק של סמולוויל../images/Emo58.gif

טו מאץ' לאנה
חזרתי לשנוא אותה (לא שממש הפסקתי) לפחות לא הייתה קארה... והרעיון של הפרק היה די ממוחזר... אבל לפחות התחילו עלילה עונתית חדשה עם הדבר הנוזל הזה (שהאמת מזכיר לי את הדמות של הפרופסור ההוא מעונה 5) אוף אני מחכה שGreen Arrow יחזור כבר!!! ג'סטין הארטלי

Adi Levy

New member
../images/Emo58.gif

הדבר הנוזל הזה דווקא הזכיר לי את הסדרה "עולמה הסודי של אלכס" חח מישהו זוכר את זה? עם הילדה הזו שהפכה לנוזל והיו לא כוחות

the covenant

New member
XDDD אלכס מק

חחח היינו יושבים ומדברים על זה עם המורה לגאוגרפיה בכיתה ו

../images/Emo58.gif

יש מישי (צעירה..XD) שאת כן אוהבת?! XD כאילו לאנה מגניבה.. בניגוד לעונות הראשונות ששם היא הייתה סתם מישי שקאל-אל אוהב..XD ונכון, שקארה חדשה עם כל הקטע של "לשמור על פרופיל נמוך" ונכון יש כאלה שיגידו שזה באסה להוסיף בלונדינית לתפקיד קבוע.. אבל היא מוספיה לסדרה וזה מה שחשוב..XDDDD ומש"שון להמשך..XDD החץ הירוק יחזור..XDD

darklighter

New member
אני יודעת קראתי באתר של תשוקות../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בגלל זה אמרתי שאני מחכה שהוא יחזור... ויש הרבה שאני אוהבת! בסמולוויל מהבנות אני אוהבת את קלואי ואת לויס (אגב הבוס החדש שלהם סקס
) בעל טבעי את בלה
רובי מעצבנת... ואני עדיין חושבת שקארה לא מוסיפה כלום...

../images/Emo58.gif

תלוי, אם את קוראת לקריסטל הכחול ולזכרון שלה על לארה כלום.. אז היא באמת לא הוסיפה כלום..XD

darklighter

New member
טוב נו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אבל יכלו לשים אותה רק בפרק אחד וזהו...סתם הם מורחים.. ואני עדיין חושבת שהיא מעצבנתתתתת
אוף שג'סטין יחזור כבר... בטח בסוף הוא יהיה איזה פרק אחד בקושי ואני אתבאס

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

קארה לא מוסיפה כלום לסידרה ולאנה מיצתה את עצמה בסוף העונה השניה היתה קצת מגניבה בעונה השלישית(אני חושב שזאת היתה השלישית) ואז היא היתה צריכה להימחק אני אישית מתעצבן כל פעם שאני רואה את לאנה

תגובתי על הפרק ../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק! באמת! בהחלט אחד הטובים.. זיהיתי את פייפר מהעתיד מיד .. איך אהבתי את הדמות שלה בפרק האחרון של מכושפות.. ועכשיו היא הייתה פה.. היה כיף לראות אותה שוב.. ובמיוחד כשהיא משתכרת ונוגעת לסאם בתחת חחחח והחלטתי לתת לבלה צ'אנס נוסף ואני לא מצטערת על זה - היא הייתה נהדרת בפרק הזה! אני יכולה ממש להגיד בכנות שאני אוהבת את הדמות שלה.. את כל הצחוקים בינה לבין דין, את העובדה שהיא כל הזמן גונבת ממנו.. המבטא שלה עדיין מעצבן אותי, נכון.. אבל הדמות שלה נהדרת והיא גם יפה.. ומעניין אותי לדעת את מי היא הרגה.. עכשיו אני במתח.. הקטע הכי טוב בפרק מבחינתי היה הקטע שהיא זייפה התעלפות והוא נשא אותה למעלה.. ואז הוא חיקה אותה.. בטח הרצתי אחורה לחיקוי הזה מאה פעם.. זה היה כ"כ קורע! חוץ מזה.. אהבתי את העלילה של הפרק.. אני מתה על ספינות רפאים אז הפרק הזה היה טוב מכל כך הרבה בחינות טובות.. מחכה לפרק הבא..

למעלה