פרק 7 - אבודים בגיאורגיה

ddvic

New member
זה לא אשמתן הן שאלו(כי אף אחד טרח לעדכן אותן)והמתדלק היטעה

אותן. ואפילו לא עידכנו אותן מראש ולא שמו להן מדבקה על פתח הטאנק כמו בחברות השכרה.
&nbsp
מעניין איך היית אתה מונע את טעות המתדלק שאפילו היה נחרץ בתשובתו כאילו הוא מבין גדול?
&nbsp
הפאק הוא של ההפקה נטו.
וזה שהן "יבבו" זה לא מוריד כלום מהיותן בחורות אצילות ומקסימות והתנהגותן היתה אנושית ומובנת, כשבמקום לכעוס על העולם ואחותו הן הכילו את הסיטואציה ופרקו את תחושות המירמור(המוצדקות)בבכי אצילי ומעורר אמפטיה.

לא הייתי מונע

הייתי אוכל אותה ובוכה [כנראה שלא] בשקט.

ספציפית במקרה שלי אני מניח שלא הייתי נופל בקטע הזה, כי אני מבדיל טוב מאוד בין מנועי בנזין לדיזל, אבל הכל יכול להיות. אני לא אומר שהן היו אשמות- לא מצופה מהן להיות מומחיות למנועים [אם כי הן יכלו לעשות שיעורי בית ולברר טוב טוב אם האוטו שלהם הוא דיזל או בנזין]; העובדה המצערת היא שהם נפלו על מתדלק דביל והאחרים לא. ובעברית: חוסר מזל.
דוגמאות נוספות לחוסר מזל: התברברות של שעות ארוכות מאוד בדרכים בגלל עיצות אחיתופל מנהגים [ונהגי מוניות, ושוטרים]; מרדף עקר אחרי כבשים במשך שעות ,בזמן שזוג אחר תופס על הכבשה הראשונה; לא חסר דוגמאות...
עולה השאלה איפה עובר הגבול בין חוסר מזל/יכולת של המתמודדים לבין פשלה של ההפקה, ודעתי היא - פשלה של ההפקה זה אם הם מספקים תנאי פתיחה שונים בין הזוגות. למשל- בגלל טעות הם לא נתנו מספיק כסף לאחד הזוגות ולכן אין לו איך לקנות כרטיסי נסיעה; פשלה של מתחרה זה אם הוא אבד את הכסף. של ההפקה- אם סיפקו רכב תקול. למשל, שמתחמם באמצע הנסיעה/לא מניע, נגמר לו המצבר; חוסר מזל זה המקרה שלנו עם הדלק.
גם פנצ'ר זה חוסר מזל לדעתי.

ועדיין לדעתי טוב עשתה ההפקה שעזרה להן כי מה? היו משאירים אותן שם עד עכשיו? בכל אופן ליעל יש ילד..
ברור שהן לא היו יוצאות מסיטואציה כזו לבד ואני חושד שבכל העונות ההפקה עזרה לכל הזוגות שנקלעו למצב קיצוני כזה. כמובן במחיר של אובדן שעות יקרות.

התאומים ממשיכים לאכזב

שוב הגיעו לפני הברביות, שוב סיימו אחריהן*, והפעם במשימה סופר פיזית! [מפעל הברזל]
ממש כוסיות, סילחו לי על הביטוי.
&nbsp
*כמובן בכפוף למניפולציות עריכתיות

פרארי1

New member
אתה עוד מצפה מהם למשהו?

לא מבריקים, בלשון המעטה,
לא מצחיקים,
לא מסתדרים זה עם זה ברמה שצפויה מזוג תאומים,
והכי הזוי - לא מתבלטים במשימות פיזיות, כמו שי למשל, שמתקתק משימות פיזיות בקלילות ומפצה על בת זוג חלשה יחסית.
&nbsp
לא יגיעו רחוק.

אתה בטוח שהם הגיעו עם הבחורות ביחד? משום שגם אני זוכר שהם

הגיעו די באמצע שהבחורות היו כבר

אבל אני לא סגור על זה

אני מאוד מאוכזב מהם גם

התאומים יצאו הכי מאכזבים...

אתה מצפה מהם למשהו מתוקף היותם תאומים (שיתוף פעולה עילאי) וחזקים (הצלחה במשימות פיזיות) אבל מתאכזב כל פעם מחדש. אבל אני חושב שהסיבה העיקרית לאכזבה זה הכוח המנטלי שלהם, הם נראים כל כך מיואשים כל הזמן, כאילו אין להם שום מוטיבציה להצליח. תראו את הבנות הדתל"שיות לא דתלשיות, באות עם כל כך הרבה אדרנלין לכל משימה, "טורפות" אותה ממש, לא משנה מה זה. ואז יש לך את התאומים שנראים כמו בועז.

ny22

New member
מנהל
אני מקווה שהם עוד יפציצו במהלך המירוץ....

הם נראים תותחים כאלה...

אני גם רוצה גוף חטוב, אני מתאמן במשקולות אבל אוכל המון כסוס

ופתאון בא לי לעשות גוף חטוב כזה , עם שרירים בבטן וכו'

אבל הבעיה שאני אוכל כמו סוס

בעיקר לחמים וסלטים

ואז ראיתי שהייתה התלהבות מהגופות של הבחורים, ואני גם רוצה גוף כזה

ddvic

New member
אם אתה רוצה גוף חטוב

אתה צריך להוסיף פעילות אירובית(לא ריצה היות שבמשקל יתר גדול זה עלול לדפוק את הברכיים).
הגדלת מסת שריר ע"י משקולות מגדילה את חילוף החומרים אבל זה לא דומה לפעילות אירובית.
אגב אתה יכול להשתמש במשקולות לפעילות אירובית ע"י משקלים קלים עד קלים מאוד,בדווקא,תוך עבודה מהירה.
פעילות אירובית מגדילה את חילוף החומרים ל-24 שעות שלאחר הפעילות וגם מקטינה את הדחף לאכילה בכלל.
הדרך היותר טובה להתקדם בפעילות אירובית היא יום פעילות יום מנוחה ולא רצף של ימי פעילות.
ובמקביל להמשיך לעבוד על מסת שריר.
בהצלחה.

ההומואיות איכזבו מאוד! לא עזרו למרות הסכם בעל פה,

הרי מה הם חשבו, שאם הם ימצאו לאחרים , ברור שהם ישארו למצוא את שלהם

לא מתאים לולי, לא מתאים

בייחוד אחרי שהראתם רגש , לבנות בהאבקות

בקשר להסכם של שלושת המובילים...

שאני כל כך שונא (סטראוטיפים, דביקות ושחצנות), השאלה היא מה היה ההסכם שלהם. במידה וזוג אחר מוצא לך את המס', נשארים בשביל כולם. אבל אם אתה מוצא לעצמך? אני לא יודע מה היה ההסכם במקרה כזה.

ddvic

New member
ניתוח של הזוג המודח הצפוי בפרק הבא

אולי לא הייתי צריך לשים אייקון של ספוילר כי הדברים להלן לא נכתבים על בסיס ידע חיצוני אלא על סמך ניתוח של המידע המוצג. אבל היות שהמידע יש בו ספוילריות מסוימת בכל זאת שמתי אייקון.

כנראה שזה לא טילטיל ומזרחי שמופיעים בפתיח מנפנפים על מנגל ועוד לא הגענו לסצינה הזאת.
וגם אלה לא הדואניות,כשרון שחר אומר בשבילכם המירוץ למיליון הסתיים(וחוץ מזה אם הדואניות היו מגיעות אחרונות היה ראוי לבטל את ההדחה בלג הנוכחי כי הטעות של התידלוק היא לא שלהן אלא כתוצאה מהנחרצות של המתדלק בטעותו כפי שגם כתבתי פה בשירשור הזה ועצם זה שיש הדחה זה כבר אמור לגלות שזה לא הן).
אז כנראה זה או האמא והבן או התאומים מאילת(כי הטרילר מראה שהתאומים התברברו במשימה האחרונה לפני סוף הלג).
אבל היות שהתברברות שמוצגת בטרילר זה בד"כ רק כדי ליצור מתח מלאכותי ומראה בד"כ רק את הזוג שהגיע במקום הלפני אחרון אחרת זה ייחשב כספוילר יזום מצד ההפקה אז כנראה שהזוג המודח זה האמא והבן..
אבל כנראה שזו תהיה הדחה על הקשקש(שוב על פי הקדימון) - אולי התאומים יעקפו את האמא והבן במטר שניים בודדים.

כל הנאמר לעיל היו ספקולציות על סמך החומר שהוצג בפנינו.

פיתחתי כבר אלרגיה לביטוי "חיים שלי". במיוחד אצל אלכסה ורז

זה נשמע כל כך מלאכותי שהיא כל הזמן אומרת לו "חיים שלי".
מה? אין כינויים אחרים שאת מכנה אותו?
וגם גל וליאל - רק "חיים שלי".

זה נשמע כאילו מאז במעיין ובת אל היו במירוץ, זה נהפך ל"כינוי החיבה הזוגי הרישמי" של המירוץ למליון

Jupiter30

New member
זמן מסך

שמתם לב שרז ואלכסה מקבלים המון המון זמן מסך? כנל האוחצ'ים, והדתלשיות (יוכי ולינור). לא הכי הוגן כלפי שאר הזוגות.

אני שמתי לב שכל הראשונים מקבלים זמן מסך...

וזוגות אחרים מקבלים פחות זמן מסך על אותה משימה, אלא אם כן קרה משהו מעניין ויוצא דופן.

ny22

New member
מנהל
לכל מי שמא רלע רוני שנאמס לראות אותה בוכה

אני דווקא יכול להבין אותה.
זה מאוד מאבאס להיתקע בגלל אוטו ואז יש משימה שמוציאה ממנה את כל העצבים.
&nbsp
אולי במאת הראו את זה יותר מדי וזאת כבר בעיה של העריכה. זה גם לא הוגן כלפיה...

למעלה