פרק 7 - אבודים בגיאורגיה

טעויות תדלוק כאלו היו גם במירוץ האמריקאי

לדוגמא - בעונה 7 זוג הזקנים (מרדית' וגרטשן) ועוד שני זוגות אחרים תדלקו דיזל במקום בנזין, ונתקעו עם האוטו.
הם נאלצו לפתוח את הצינור של המיכל ולרוקן אותו, ואחר כך לתדלק מחדש.
הראו אותם עושים את זה (אחרי שהוא התעצבן על עצמו, והיא התחילה להלחץ), ומפסידים זמן יקר.
ההפקה לא נתנה להם רכב חלופי או פיצתה אותם על הזמן. הם נאלצו להתמודד עם הטעות הזו לבד

המשימות הן רק חצי מהמירוץ- עמידות מנטלית זה החצי השני, ואולי

יותר מחצי.
תזכרו שהתוכנית הזאת שמה אנשים בסטרס בלתי פוסק.
באמריקאי, בראיונות עם מתמודדים, הדבר העיקרי שהם מתלוננים עליו הוא הפגיעה בשיקול הדעת בגלל עייפות מצטברת. ואצלם זה שתיים שלוש משימות והופ לפיט סטופ.
אצלינו כל לג הוא באזור 9 משימות. זה קורע.
זה חלק מהותי מהמירוץ, ובייחוד במירוץ הישראלי - to keep it together למרות השחיקה.
אני יכול למנות לפחות 3 זוגות מהוענה שלנו שמה שהעיף אותם זה התפרקות ולאו דווקא משהו אחר. אז נכון שהמשימות זה מה שמושך את העין אבל לשרוד את הניווטים, ההתמודדות עם חוסר הצלחה מיידית, עם משימות שוחקות של שעות ועם חוסר הוודאות והעייפות זה המירוץ האמיתי

ddvic

New member
הבכי של רוני לא מאכזב -זה בכי מאוד אנושי,אמיתי ומעורר אמפטיה

בכי שעשה לי חשק לקפוץ מהכורסה לתוך הTV ולנחם אותה
יעל כרישה אבל שתיהן ממש נסיכות אצילות

זה בכי של תסכול, אבל היא לא ילדה, היא אישה אמא כבת 30!

היא מופיעה לילדים וכו'

אחותה יעלי ממש אין מילים, אחת הנדירות (אם כי היא שטותניקית לפעמים עם הקטע של השירים)

ddvic

New member
אשה זה לא קלינט איסטווד או ארנולד שוורצנגר - אשה זה אשה

בכי של תיסכול אצל אשה זה לא מחזה נדיר ככה שהיא לא התנהגה באופן חריג ולא בוגר.
..לפעמים אפילו,דווקא, זה חלק מהחן שלהן.

מה גם שמדובר במצבי קיצון וירטואליים פיקטיביים הרחוקים שנות אור מהחיים האמיתיים.

הבעיה של שי שהוא לא מבדיל בין תפל ועיקר (גם בצחוק זה מעיק)

וזה גורם לתיסכול אצל השותפה שלו.

כל ההיטפלות לפרטים הקטנים ("פרופילים, "פיטיטי") זה מעיק לאנשים שאין להם סבלנות לפרטים הקטנים וכו'

ואם הוא רואה שזה מציק לה שיפסיק

אני מקווה שטילטיל ומזרחי יעופו

כלומר הם חמודים והכל, אבל הם זוג כל כך גרוע, שזה מעצבן כבר. אין שום דבר שהם עושים כמו שצריך. בכל הניווטים הם נופלים. מכל שטות הם מפחדים /נגעלים / מתלוננים. לא מגיע להם להמשיך.

זה דווקא מעורר הערצה...

טילטיל (לא מזרחי!) מפחד מהרבה דברים קטנים, יכול להיות שנוצרו לו הרבה פוביות במהלך הילדות, מה שיפה זה לראות איך הוא מתמודד עם כל הדברים הללו ומראה לאנשים בבית שהוא מצליח. תרנגולות, דבורים ועכשיו כבשים - כל הכבוד לו!!!
הניווט בכביש..... זה כבר שהו אחר

soybelinda

New member
אני לא מבינה, לא יהו אמורים לספק לאחיות דואני רכב חלופי???

או שממש ההפקה לא רוצה אותן במירוץ???
הרי לפי החוקים מגיע לזוג לקבל רכב חלופי, אבל נתנו להן לחכות לגרר, לסוע למוסך בלה בלה מה שביזבז להן מלא זמן!! (ולא, הן לאו דווקא הזוג המועדף עללי, פשוט זה ממש עיצבן אותי!) למישו יש הסבר הגיוני??

כן. הן תידלקו בדלק לא נכון, משמע זו אשמתן, לכן עליהן לשאת

בתוצאה.
אגב מי הזמין את הגרר? ומי שילם על התיקון? כי נראה שהאחיות לא עשו כלום חוץ מלייבב

xcalibur

New member
מי ששילם על כרטיסי הטיסה, הביטוחים, הצלמים, בתי המלון, האוכל

אבל מה בין זה לבין הייבבות של רוני (יעל לא מחתה ולו דמעה אחת)?
השתתפות עצמית של איזו טראנטה זה לא יותר ממשב רוח קריר על השיערות של התחת עבור ערוץ 2.

לא, זאת לא הנקודה, ממש לא

לא שאני חושד בערוץ 2 שהוא חס על ממונו במקרה זה . זה פשוט עניין של חוקי התחרות: עליך להיות עצמאי ולהסתדר בעצמך , במסגרת שהוקצתה לך. היה ונפל עליך כוח עליון [או שסתם ההפקה חפצה ביקרך-] אזי ההפקה תתערב לטובתך. סתם פשלה שלך- תסתדר לבד, ובמעורפל זכור לי שהתימניות נאלצו לקבץ נדבות אחרי שאיבדו את הכסף שלהן [ואולי היו אלה בר ואינה?]

גםצופה

Member
מנהל
היה לי מוזר שבר ואינה

לא נענשו...
&nbsp
כמדומני הן איבדו דבר די חשוב למירוץ ולא סתם משהו...
&nbsp
בTAR אם איבדת חלק מפתק המשימה אתה מקבל עונש - וכאן נדמה לי שהצוותים לא נענשו בכלל...

25330

New member
מתן "ביטוח" הפקתי לטעויות של זוג מסויים עושה אי-צדק....

לכל יתר המשתתפים

"טעויות" מכאניות או אוביקטיביות - שאינן סוביקטיביות או תלויות בזוג עצמו - כן דורשות התערבות ותיקון של ההפקה, מפני שבמקרה האחרון התקלה אינה "טעות" של בני הזוג ואינה תלויה בהם.

ddvic

New member
זה לא אשמתן בכלל

הן לא ידעו איזה סוג דלק מתאים להן והמתדלק היטעה אותן. וההפקה אף לא טרחה ליידע אותן ואפילו לא הדביקה להן מדבקה על פתח הטאנק כמו שעושים בחברות השכרה.
אני במקומן הייתי מתפוצץ מ
על ההפקה ואילו הן נשארות ממש נסיכות אצילות

למעלה