פרק 7 הדוגמניות מתחת למים

לאאאא../images/Emo10.gif למה נטלי?! איזה מהממת היא!

ראיתם בנסיעה הביתה איזה מהממת היא!! אוף עכשיו אני לא יודעת את מי להחזיר! אותה או את שרון?! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבל לפחות מישל נשארה ופרק הבא הולך להיות מענייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

צחי9פיל

New member
נטלי מהממת וחבל

אהבתי אותה. כמו כולם פה. המשפט השבועי של כריסטין= חזה העוף. אתם בטוחים שהיא צמחונית? מה יש לה מעוף ציפורים וחיות?

yuhda2

New member
מישל הייתה צריכה לעוף

איזה פצצה היאא איך היא עפה מישל כמה היא מדברתת היא היתה צריכה לעוףף

אל תדאגו-היא תחזור ובגדול! ../images/Emo24.gif

היא מדהימה והיא דוגמנית של רוברטו...ראו באתר.....היא המנצחת!

נטלי את מהממתתת

לפי דעתי נטלי היתה אמורה להשאר כי היא מקסימה יפההההההההה בטירוף היא יותר שווה מכל הבנות שנשארו שם וגם לפי דעתי היופי זה לא הכל בחיים השכלללללל חשוב ולה יש את זה נטלייייייייי את פצצהההה יפההההה את תצליחייי בגדול בתחום הדוגמנותתתתתת נטלי את מושלמתתתתתתתתת נטלי אני גם ממגדל העמק ותמיני לי אני גאה בךךךךךךךך

TeeNageR GirL

New member
אויש נו באמת..

ראיתי היום ת'פרק היה לי משעמם. הג'ינג'ית [אליסיה נדמה לי] הכי יפה שם ומגיע לה להשאר.. האתיופית מדהימה. באגס באני הזאת [חח בטי קרעה אותי
] נראית נורא. שתעוף. ואיך שהבלונדה היתה עם הקוקטייל לפי דעתי- היו חייבים להעיף אותה..היתה לה התנהגות נוראית שממש לא מתאימה לדוגמנית. חח כאילו מי אני..פרק ראשון שאני רואה..זה דיי משעמם..ורדוד.

noale1111

New member
נטלי היתה צריכה לזכות

זהווו לא רואה הדוגמניות..אחרי שהעיפו אותה היא הכי יפההה יותר מכל הפוסטמות שם.. אמן כל הרייטינג ירד להם

נטלישלי

נטלושלי אני חולה אלייך גם אם לא נבחרת בישבילי את ה-דוגמנית ההבאה של ישראל... לא ראיתי הרבה יפות כמוך את פשוט מיוחדת עוזרת לכל הבנות ששם למרות שמישל יפה מאוד לידך היא כלום... את משהו מיוחד תישארי כמו שאת כי לדעתי את תצליחי יותר מכל אחת ואחת שם את ה=ו=ר=ס=ת תפנימי את זה כל הבנות מהכיתה שלי נשארות ערות כדי לראות את הדוגמניות ואת מי?א=ו=ת=ך!! האחת ויחידה... חולה לאייך וחכי את עוד תצליחי ומזל טוב נשמה את נשואה ממש ממש מכל הלב מזל טוב.... יש מזל לבעלך שהוא בעלך אוהבת אותך אלמוג

אני לא מאמינה שנטלי עפה../images/Emo7.gif

יש לה את כל הנתונים לדוגמנית מצליחה!! איזה מתוקה היא היתה בצ'אט!! בבקשה תצביעו לה, הכי מתאים לה לחזור! מיקי בוגנים השופט הכי חמוד!!

לא הבנתי למה מיקי עזב!

מה הוא כ"כ התעצבן? אפשר לחשוב מה אמרו לו, איזה ריגשי. ומה זו החולצה שהוא לבש בקוקטייל, עם הכלב? והז'קט המכוער מעל? והשבוע הוא ניראה שמן יותר, חשבתי שהוא רזה. אבל בלי קשר - מתה עליו! גם ספי מתחיל למצוא חן בעיניי, המכוער הזה.

angelsky24

New member
אני רוצה להבין משהו,דחוףףףףף

תסבירו לי למה אין קטעים של שידור שהיה היום לפני כמה שעות פה באתר של דוגמניות,אני לא הספקתי לראות את התוכנית ואני כבר משתגעת מה קרה שם..לפחות פה באתר של דוגמניות הייתי רואה,אבל גם שם אין...למה?מישהו יודע?

מדריך מזורז לצופה חדש:

אליסיה היא הג'ינג'ית, אכן. לאתיופית יש שם - מימי. באגס באני זו קרן. הבלונדה היא מישל...

למעלה