שלום לכולם!
אני רוצה להביע את דעתי על הדוגמניות שנשארו , בלי להעליב או לפגוע באף אחת. דעתי האישית היא שנטלי היא בחורה מאוד יפה, גם הגוף בסדר גמור תמיד יש לאן לשאוף אבל זה ממש לא מפריע ליופי, ולפנים המהממות שיש לה. נטלי מאוד אמיתית, מאוד אלגנטית בתשובות שלה, ובכנות אין לי מושג על מה העיפו אותה מהתוכנית. ניראל היא פשוט מהממת,יפה אמיתית על אופי אני לא רוצה להרחיב כי אני לא מכירה אותה אישית וכל אדם איך שהוא, אנחנו מדברים על תוכנית הדוגמניות ושם מחפשים (לפחות ככה נראה לי) את הפנים ואת הגוף בעיקר ולדעתי יש לה את כל הנתונים בלי שום קשר לעדה שלה. אליסיה, בהתחלה אני מודה שלא אהבתי אותה בכלל מבחינת המראה , היא לא הייתה ניראת לי יפה, אבל באיזה שתי תוכניות היא השתנתה או שאיפרו והלבישו אותה באופן שונה והיא ניראת מיוחדת, יש לה משהו מאוד יחודי במראה. מימי היא פשוט מדהימה ,יש לה את כל הנתונים המתאימים ופנים משגעות. קרן לדעתי היא לא יפה מספיק כדי להיות הדוגמנית הבאה של ישראל , כן אולי היא מושכת,בעלת ביטחון עצמי גבוה וזה טוב, אבל היא מאוד ישראלית והבחינה שהיא לא משווקת משהו יותא מיוחד כמו רוב הבנות. מישל היא בחורה מיוחדת, אני ממש לא אוהבת איך שהיא ניראת מבחינת ה"לוק" לפי דעתי אין לה פנים יפות בכלל, גוף אולי, אבל היא מאוד חמודה ומצחיקה אבל אם כל הכבוד בתוכנית לא מחפשים את המצחיקה או החברמנית אלה את הדוגמנית. כריסטין בחורה יפה ,אבל לא יודעת להתבטא בכלל, זה כמובן יכול להשפיע בהמשך, אבל היא ניראת טוב מבחינת מראה. ועוד משהו קטן לשופטים(אם הם קוראים את זה )... תרדו לכדור הארץ! אני מבינה שאתם שופטים וצריכים לדון ולהגיד את דעתכם על הבנות, אבל תסתכלו על עצמך!!! מיקי, אתה בטלויזיה קצת יותר "סטייל" אתה לא דוגמן ולא דוגמנית של כל הזמנית... ובקי איך את אישה מבוגרת יכולה בכלל לדבר שלבחורה יש רגליים או ברכיים מכוערות... גם אם את באמת חושבת כך יש צורה ודרך להגיד את זה... אתם אנשים בוגרים בטלויזיה. לגביי השופטת הדוגמנית ( תסלחו לי שאני לא זוכרת את שמה) אני חייבת לציין שכל הבנות הרבה יותר יפות ממך מכל הבחינות ( דעתי האישית) וספי הבנו שאתה רוצה לשכב עם כל הבנות.... לא צריך להגיד או לרמוז על זה כל תוכנית. בקיצור, כל מה שנאמר על ידי זו דעתי וממש לא בכוונתי לפגוע בדוגמניות ולא בשופטים. לדעתי 3 בנות הנותרות יהיו: מימי, ניראל ו......זהו אולי אם יחזירו אז נטלי לילה טוב לכולם