פרק 7 הדוגמניות מתחת למים

mirit2006

New member
שלום לכולם!

אני רוצה להביע את דעתי על הדוגמניות שנשארו , בלי להעליב או לפגוע באף אחת. דעתי האישית היא שנטלי היא בחורה מאוד יפה, גם הגוף בסדר גמור תמיד יש לאן לשאוף אבל זה ממש לא מפריע ליופי, ולפנים המהממות שיש לה. נטלי מאוד אמיתית, מאוד אלגנטית בתשובות שלה, ובכנות אין לי מושג על מה העיפו אותה מהתוכנית. ניראל היא פשוט מהממת,יפה אמיתית על אופי אני לא רוצה להרחיב כי אני לא מכירה אותה אישית וכל אדם איך שהוא, אנחנו מדברים על תוכנית הדוגמניות ושם מחפשים (לפחות ככה נראה לי) את הפנים ואת הגוף בעיקר ולדעתי יש לה את כל הנתונים בלי שום קשר לעדה שלה. אליסיה, בהתחלה אני מודה שלא אהבתי אותה בכלל מבחינת המראה , היא לא הייתה ניראת לי יפה, אבל באיזה שתי תוכניות היא השתנתה או שאיפרו והלבישו אותה באופן שונה והיא ניראת מיוחדת, יש לה משהו מאוד יחודי במראה. מימי היא פשוט מדהימה ,יש לה את כל הנתונים המתאימים ופנים משגעות. קרן לדעתי היא לא יפה מספיק כדי להיות הדוגמנית הבאה של ישראל , כן אולי היא מושכת,בעלת ביטחון עצמי גבוה וזה טוב, אבל היא מאוד ישראלית והבחינה שהיא לא משווקת משהו יותא מיוחד כמו רוב הבנות. מישל היא בחורה מיוחדת, אני ממש לא אוהבת איך שהיא ניראת מבחינת ה"לוק" לפי דעתי אין לה פנים יפות בכלל, גוף אולי, אבל היא מאוד חמודה ומצחיקה אבל אם כל הכבוד בתוכנית לא מחפשים את המצחיקה או החברמנית אלה את הדוגמנית. כריסטין בחורה יפה ,אבל לא יודעת להתבטא בכלל, זה כמובן יכול להשפיע בהמשך, אבל היא ניראת טוב מבחינת מראה. ועוד משהו קטן לשופטים(אם הם קוראים את זה )... תרדו לכדור הארץ! אני מבינה שאתם שופטים וצריכים לדון ולהגיד את דעתכם על הבנות, אבל תסתכלו על עצמך!!! מיקי, אתה בטלויזיה קצת יותר "סטייל" אתה לא דוגמן ולא דוגמנית של כל הזמנית... ובקי איך את אישה מבוגרת יכולה בכלל לדבר שלבחורה יש רגליים או ברכיים מכוערות... גם אם את באמת חושבת כך יש צורה ודרך להגיד את זה... אתם אנשים בוגרים בטלויזיה. לגביי השופטת הדוגמנית ( תסלחו לי שאני לא זוכרת את שמה) אני חייבת לציין שכל הבנות הרבה יותר יפות ממך מכל הבחינות ( דעתי האישית) וספי הבנו שאתה רוצה לשכב עם כל הבנות.... לא צריך להגיד או לרמוז על זה כל תוכנית. בקיצור, כל מה שנאמר על ידי זו דעתי וממש לא בכוונתי לפגוע בדוגמניות ולא בשופטים. לדעתי 3 בנות הנותרות יהיו: מימי, ניראל ו......זהו אולי אם יחזירו אז נטלי לילה טוב לכולם

נטלי....מדהימה

טוב אז ככה........ נטלי אחת המדהימות באמת היא מעלפת....היא הפייבורית שלי והיא תחזור וב-גדול..וכמו שאומרת מיכל אמדורסקי..BIG TIME אז תתכוננו.. ומימי מדהימהההההה הורסת שסופ וגם לה מגיע לנצח וקרן סתאם אחת היא יפה אבל שוויצרית בצורה מטורפת.

המונשרי

New member
בהתחלה לא הבנתי למה מיקי בוגנים

ה"פרימדונה" הזה קם ויצא בזעם. עכשיו ,אחרי שצפיתי אני מסכימה איתו! לפני שהעיפו את נטלי היו בנות יותר מתאימות להדחה ממנה. מישל וקרן. מה צריכה להיות הדבקת הסטיגמה הזאת- "כמו מלצרית"- היא בסה"כ ניסתה לעשות את תפקיד ההתרמה בנעימות- בלי לחלק צ'אפחות ובלי להידחק ראשונה לכל חור- כמו הבאגס באנית האינפנטילית /המעצבנת הזו.

ברודי

New member
לא יאמן...

ב-2 דק' נטלי הצליחה להרוס לעצמה את התדמית החמודה שהיתה לה. עם כמה שהיא יפה וכ"ו. אחד הפרקים הכי חלשים שהיו, והכי מעאפנים. כבר באמת היה עדיף שיהיה משחק כדורגל במקום. והשמלת תמנון של מישל.. הם לא מתביישים?! זה כ"כ צועק שהם ניסו להפיל אותה בכוונה! מה זה הדבר הזה? גם נראה כאילו בכוח לקחו את התמונה הכי מכוערת שלה! אני שמה כסף עם מי שרוצה שהיו לה תמונות פי מיליון יותר מוצלחות ובכוונה שמו לה את תמונת הגופה הזאתי. אולי בשביל ליצור מתח שנחשוב שהיא הולכת לעוף כי זה היה ברור כזה ואז לגלות שנטלי עפה [הפתעה מוחלטת...] בכל מקרה היתה איזה מעצבת שמה שנראתה כאילו מישהו הצית לה את השיער דקה לפני הצילומים וזה השיקום הכי טוב שהצליחו לעשות בזמן הקצר שנשאר. ואז מהפדיחות היא התחבאה מאחורי משקפי סבתות ענקיות. ואחרי זה עוד היה לה את החוצפה להעיר לאחרות, כאילו תסתכלי על עצמך, אשה! איך היא עושה לאליסיה שחסר לה חומוס עקומה שכמותה ושנייה אחרי זה היא אומרת שמה שיפה באליסיה זה הריחוק שהיא משדרת. תחליטי כאילו... מה שלא הבנתי זה האם צחקו על כריסטין שהיא בובת ברבי בפרצוף או לא, אם זה היה בפרצוף אז זאת פשוט בושה מצידם. הבחורה מפגרת אבל מסכנה כבר צריך להניח לה קצת. בפינת הצבועות שלנו- ניראל שמעצבנת אותי לגמרי, מאחלת למימי שתישאר עד הסוף וכבר בפרק הבא הן רבות. וקרן שברוך ה' זכינו לא לראות אותה יותר מדי הפרק. שלא תשחק אותה בוכה שנטלי עוזבת כי היא לא עובדת על אף אחד! היא רק שמחה שהיא נשארה, ואגב גם מישל נראתה מרוצה יותר מזה שהיא נשארה מאשר מבואסת על זה שנטלי עזבה. לא הראו את הקטע שהראו בפרומו שכל הבנות בוכות, ולא הסבירו גם למה, כאילו כל זה היה בגלל שנטלי עזבה? יותר טוב שהיא עזבה גם ככה תפסה תחת לקראת סוף העונה.. קצת לפני סיום, ציטוט הפרק שעבר מתחת לאף כמעט בלי ששמו לב- ניראל אומרת שהיה לה מאוד קשה לגלוש על המגלשת והיא כל הזמן נפלה למים. מגלשת. שיהיה... ואגב, התמונה של אליסיה היתה מדהימה!!! זה היה ואוו... זייהו. אני מקווה שהפרקים יתחילו להיות בחזרה מעניינים כי ככל שיורדות הבנות כל אחת מקבלת יותר זמן מסך וזה פשוט נהייה משעמם ["הרגשתי ממש טוב.. כאילו זאת הרגשה של שליחות... שאני יכולה לתרום לחברה.. בלה בלה בלה... אמא שלי ממש תהייה גאה בי..."]. רגע לסיום- מימי תפסיקי לבכות!!!!

חחח נטלי הזאת שלוככככיתת!

הרגה אותי איך בתחילת הפרק היא אמרה שהיא לא משתחצנת כדי שאם היא תלך הבייתה זה לא יבוא לה בבום, וכשהעיפו אותה היא אמרה שהיא בהלם ושזה בא לה בבום! לדעתי היא בכלל לא מתאימה להיות דוגמנית! היא יפה אבל לא מספיק. היא סתם. מעמול!

ט ל ו ש1

New member
אני חושבת שהיא מתאימה../images/Emo13.gif

אין לה יופי מיוחד זה נכון, אבל בכל זאת היא חמודה
יש לה עיניים מהממות..קצת צניעות והכל טוב

אני בהלם!

אני עדיין לא מאמינה שנטלי ירדה היא כזו מדהימה במיוחד שגלית אמרה לה שהיא חוזרת הביתה היא הסתכלה עליה בעינים הגדולות והיפות שלה ולא האמינה...

•HadaS•

New member
אוווייששש אתם מ--ג--ז--י--מ--י--ם!!

כנסוו.. דבר ראשון אני רואה הדוגמניווות לא מפסידה פרקקק ואני חדשה וחולה על נטליי..
ואתם פשוט כולכםם מגזימים בצורהה שפשוטט מעצבנת אותיי.. וסליחה נאי לא באה להתעצבן עלייכם פשוט זה מעצבןן ואני חייבת להגיד את זהה.. אני ממש בבאסהה שנטלי עפהה.. ואתם פשוט מגזימיים אבל רצחח..!! אתם אומרים שנטלי שחצניית ושהיא לא צנועה בגלל שאחרי שהיא עפה היא אמרה שהיא לא חושבת שיש פה בנות יותר יפות ממנה ושהיא חושבת שהיא יפה... נו סוו?! שתגיד.. זכותה להגיד שהיא יפה וזכותה לחשוב מה שבא לה זה לא מראה על שחצנות.. מה אתם חושביםם שבנות שבאות לתחרות דוגמנות חושבות שהן מכוערוותת?! היא צריכה להרגיש יפה יותר מכולן כדי להצליחח.. היא לא צריכה להיות מימי שחושבת שהיא מכועררתת וד"א מימי מדהימהה.. מה אתם חושבים שמישהי שאומרת על עצמה שהיא יפה אז היא שחצנייתת?! לאאא.. רק אם היא מגזימה בזה וחשה מלכת העולםם.. ונטלי לא כזאתת נטלי לא חשה בכלל היא פשוט חושבת שהיא יפה ומתאימה לדוגמנווות וזהוו אל תתווכחו עם זה ואל תגידו שהיא שחצנית כי זהה לא שחצנות בכלללל...!! תחשבו על זה =\ בעייי הדס

ט ל ו ש1

New member
אני לא חושבת שאתן צודקות../images/Emo13.gif

עם כמה שאני אוהבת אותה, לבוא ולהגיד: " אני הכי יפה שם" ועוד כל מיני אמירות אני חושבת שזו הייתה שחצנות

אני לא חושבת שהיא אמרה את זה בנימה

שחצנית אלא פשוט היתה בהלם מזה שהעיפו אותה ובאמת היא יות יפה מהרבה אחרות שנשארו, בדרך כלל היא ממש לא היתה שחצנית אלא להפך

היה פרק נחמדד

חבל שנטלי עפה.. היא ממש חמודה אבל באמת היא לא הכי מתאימה להיות דוגמנית אויי מיקי בוגנים כזה ילד קטן!! איך שהוא שם ידיים על האזניים ואמר שהוא לא רוצה לשמוע וכאלהה.. ממש מפגררר

למעלה