פרק 7 הדוגמניות מתחת למים

יש לה סיליקון???

והיא רזתה המוווווווון הציצי שלה זה סיליקון? כי היום שאלו אותה והיא אמרה שכן..אז כן או לא.??

טוב, נפטרתי מנטלי

עכשיו עלי להיפטר מקרן! למרות שהמשימה הבאה - הפגנת רגשות - נראית כמו משהו שתפור על העפת אליסיה...

Liraz 6q

New member
היא פשוט מדהימה..

לדעתי,מישל הייתה צריכה ללכת. נטלי היא משו אחר.. היא מהממת..

לא מתלהבת מנטלי, יש לה פנים שרואים

כל יום, אין בה משהו מיוחד, לא יפה מי יודע מה. חמודה מאד, אבל חיצונית ממש לא משהו. ולא שמישל יותר יפה, אבל יש לה יותר אופי, יותר מעניינת, למרות שקצת אובר מתלהבת, אבל היא נורא מתוקה. פעם לא סבלתי אותה, עכשיו אני אוהבת אותה.

נכון מאוד. השופטים הסבירו זאת מצוין

היא הילדה היפה בשכונה - אבל היא שכונתית מדי, לא מעניינת, אם הייתי ממש רע הייתי אומר - מוכרת דגים בשוק. אבל אני נחמד אז תדמיינו שלא אמרתי זאת. מישל לדעתי פחות יפה במונחים של יופי מוחלט, היא קשקשנית, אבל יש לה מראה יותר מסקרן, אישיות יותר תוססת. וגם מה שנטלי מייצגת. נטלי היא הטיפוס המושלם של עקרת בית ("האמא"), ובמאה ה - 21 אנחנו כבר לא צריכים עקרת בית כאידיאל יופי. עדיף כבר אחת עם אף גדול מאשר אחת שהתחת שלה יושב בול במרווח בין הכיור לתנור.

כן, היא פשוט סתם בחורה פשוטה

למרות שאני לא סובלת את הירידות העדתיות האלה עם המעמולים והשוק וכל זה (ואני לא מזרחית אגב), יש צדק - היא סתם בחורה: לא יפה מאד, לא מעניית מאד, לא חכמה מאד, גם לא סתומה מאד, סתם חמודה, בסדר עם כולן, נחמדה, אבל לא מעבר. אין לה שום דבר מעניין להציע לא חיצונית ולא פנימית.

ההערה לגבי הירידות העדתיות

היא מאוד לעניין, את צודקת. אבל התכוונתי בעיקר לביתיות - פרובינציאליות, שלא חייבת להיות מזרחית.

כן, אבל השופטים רואים בה "מרוקאית"

כזו, מהשכונה, אתה יודע. לפעמים זה מעצבן אותי. אבל האמת שאין בה כלום מעבר לנחמדה. השאר יוצרות עיניין, קרן השחצנית, כריסטין הסתומה, איליסה אצילית, מימי מהממת באמת, ניראל עצבנית, מישל התזזיתית, ועל נטלי אין משהו להגיד פרט לחמודה. בכלל ניראה לי שלא מתאים לה להיות דוגמנית, לא רק שהיא לא יפה במיוחד, פשוט ניראה לי שיעודה זה להתחתן עם הדובון שלה ולא יודעת מה לעשות (לא אומרת לגדל ילדים, אבל בטח לא לדגמן).

המונשרי

New member
נטלי היא חצי חצי................

חצי רומניה וחצי מרוקאית. מה שבטוח עדי]פה על פני האמריקקרית המתללקקת הזו מישל שעושה לכולם חור בראש ויותר מדי מלאה בעצמה. כבר כאות יאוש ממנה חשבו לתת לה ריטלין.

פנים שרואים כל יום?

איפה את חיה? כי איפה שאני חיה הפנים האלו מאוד מיוחדות ממש לא רואים כל יום

Eyal Potter

New member
נטלי - שחצנית

תסתכלו בשניות האחרונות של הפרק. יופי שהיא עפה, היא פשוט לא דוגמנית. פרק הבא- כריסטין או אליסיה

לגבי כריסטין...

כמה שהיא טיפשה ככה היא יפה וזה תוכנית הדוגמניות לא מודדים פה לפי איקיו אלא לפני יופי אז לא ניפט ממנה כל כך בקלות

idanasor

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בטוח יחזירו את נטלי בטוחחחחחחחחחחח

ט ל ו ש1

New member
חבל, אהבתי אותה.

הכי שמח היה שמימי וניראל השלימו:)למרות שבפרק הבא הם יריבו שוב:-\..טיפשי מאוד

אחרי שהעיפו אותה, פתאום

היא הרשתה לעצמה לא להצטנע ושאלה האם מישהי שנשארה יותר יפה ממנה. זה בהחלט עניין של טעם, אבל בעבר היא הייתה יותר צנועה ומאופקת. אמירה כזו מתאימה לקרן, מין הפגנת הערכה עצמית לא פרופורציונלית. בעצם איך שכחתי "פנים אירופאיות" חחחח כמו שקריסטין קיבלה טיול בגן חיות היא צריכה לקבל טיול לאירופה.

שמחתי שמישל נשארה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

אבל עדיין עצוב לי על נטלי.. הייתי מעדיך שאליסיה או ניראל יעופו..

אני שמחה שמישל נשארה../images/Emo70.gifלמרות שכולם

מעירים על האובר אישיות שלה אני אוהבת את זה אצלה!!! תחשבו מה עדיף- דוגמנית שחצנית סנובית ורחוקה או סחבקית מגניבה וצחוקים איתה? ברור שתמיד עדיפה האופציה השניה מישל התברכה בהכל אופי ויופי אז אני שמחה שהיא נשארה והאופי שלה רק מוסיף ולא מוריד אפילו טיפה! אבל עצוב על נטלי יש בה משהו מאוד יפה בסוף היא קצת השתחצנה למרות שהיא אמרה משהו אחר בתחילת הפרק אבל סבבה תוחזר שרון!!!

למעלה