פרק 72

Goggle Girl

New member
פרק 72 ../images/Emo58.gif

גאד... זה היה פילר _טוב_ *_* לא ברמה של פרק 54 כן? שום דבר לא מתקרב לפרק 54, כן? אבל זה עדיין היה פרק ממש ממש טוב. חזרו קצת לאלמנט של התרוצצויות, אבל נסלח להם כי היי, היו יותר מדי דברים טובים אחרים בפרק *_* דבר ראשון האנימציה. רוקיה לא היתה דג. פלוס רציני. דבר שני זה היה חמוד ומצחיק בצורה הטובה. אהבתי את העובדה שאישידה עדיין בבית החולים ולא פתאום בריא, למרות שאוריהימה ניראה לי הייתה יכולה לרפא אותו אבל אז זה היה יותר מדי מוזר איך פתאום הוא התרפא אז ניחא. ריןרין\קון. מתבקש מדי, למרות שאני אישית מחבבת יותר ריןרין\איצ'יגו XD דברו על מערכת יחסים אלימה XD האנאטארו פריק חמוד ולא קשור כתמיד. ואומג, גאנג'ו!!!! גאנג'ו!!!!!!
האם הם סתם תוקעים את הדמויות כהכנה לעלילת המנגה או סתם מביאים דמויות מטומטמות ואהובות עבור סאגת הפילרים ושיפורה? וגאד, האנה\גאנג'ו. מתחבקים וצוחקים כמו שני אידיוטים בעודם מתחבקים. האנה, תבין. לא משנה כמה גאנג'ו יאהב אותך, זה לא הוגן אם אתה משתמש בו בשביל להתגבר על איצ'יגו ;[ הלאה. וכמובן גולת הכותרת של הפרק, רגע האיצ'ירוקי הכל כך מוקצן אך מתבקש כשהם מתחילים לריב ומעירים את אישידה XD איזה חמוד, איצ'י קורא מנגה. ורוקיה מנסה לראות את התגובה שלו לגילוי רגשות מצידה. פשוט תקפצי עליו ותאנסי אותו כמו כל מישהי נורמלית שאוהבת את איצ'י הייתה עושה במקומך @_@ תאמיני לי, אם זה את, הוא לא יתנגד. אבל לאאאא את חייבת לצווח עליו. טיפשה. ואישידה מתעורר בדיוק לקטע שהיה יכול להיות טוב אלמלא רוקיה הייתה מתעצבנת בלי סיבה. טסק. והוא כזה חמוד מנסה להתנצל עד שהוא נשבר ומתנהג בדרכו האיצ'יגואית למדי ולא נשאר חייב לה. "what's wrong with displaying your emotions?!" כלום, אם היית כנה עם כולנו ואומרת לו שאת אוהבת אותו כבר -O- אם כבר רגע איצ'ירוקי לא קשור לעולם אז תעשו אותו עד הסוף ותכניסו איזו סצינת הנטאי ככה. טיפשים. מה שכן היא צדקה כשהיא אמרה שאיצ'יגו לא מבין רגשות של אחרים... בהקשר הזה. אני דווקא תומכת נלהבת בטענה שאומרת שאיצ'י יודע איך אוריהימה מרגישה בקשר אליו אחרי המונולוג שלה אחרי הקרב בינו לבין ביאקויה P: וכמו תמיד בדיוק כשהמתח המיני מגיע לשיא הם פונים הצידה ויושבים בשקט וקוראים מנגה (אני רוצה לדעת איזו מנגה הוא קרא ;; ) וכמובן אז הגיעה סצינת הפאנסרביס המוצגת בתמונה המצורפת. מסכן אבל אישידה, יורדים על בית החולים של אבא שלו. ולקטע הקרבות - רוקיה ומעל לכל _רנג'י_ משתמשים בקידו
זה הקסם החלש שלה מהמשחק לPSP. אני התחלתי לצווח אותו ברנדומליות
ואיצ'י חסר הקידו (שמישהו ילמד אותו כבר! זה בזבוז! -.- אפילו רנג'י יכול להשתמש בקידו בלי לפוצץ את עצמו!) הביא את האילתור שלו לקידו שלהם. מצית ומטף XD ואז שניהם קופצים במעלית~ ואז יורד הגשם. צרות יותר ממה שנידמה לראשונה. מהסיבה הברורה - שני הפרחחים שולטים במים וגשם זה _ה_ דבר הרע ביותר שיכל לקרות עכשיו. מהסיבה הפחות ברורה - בואו נתעלם לרגע מהתסביכים הברורים למדי של איצ'יגו בנוגע לגשם שגררו את הגשם בעולם הפנימי שלו כשהוא מוטרד או עצוב... זאנגטסו שונא גשם. האם זה מעיד על ירידה משמעותית ביכולת הלחימה של איצ'יגו בפרק הבא? @_@ ... שישודר רק עוד שבועיים -O- מצד אחד זה טוב שהם לוקחים כל כך הרבה הפסקות כי אז למנגה יש יותר זמן להתקדם בלי שהפילרים יתדרדרו יותר מדי, אבל מצד שני הם תוקעים ספיישלים אז מבחינת התקדמות עלילתית זה אותו הדבר אז לא עשינו כלום. אבל בחרו אחלה זמן לעצור @_@ אחרי פרק כזה טוב שאני רוצה כבר את הפרק הבא בצורה כואבת ;O; ומשהו -
קטן למנגה ממה שהבנתי
בהתחשב בעובדה שמתגלית במנגה שאבא של איצ'י ואבא של אישי הכירו זה את זה ממקודם (לא יודעת את טיב מערכת היחסים עדיין X3) ואבא של אישי בעל בית החולים של העיר, זה מסביר את ההערה של איששין בפרק 4 כשצ'אד היה עם הציפור הלבנה, שברגע שיזכירו את השם של איששין בפני מנהל בית החולים פתאום תהיינה מיטות פנויות 3: הוא מנצל לרעה הכרות קודמת X3 ואם מישהו רוצה להגיב לזה, נא לסמן שזה ספויילר למנגה ולא רק לפרק XD או בכותרת או כמו שאני עשיתי פה בפיסקא נפרדת לגמרי של ההודעה 3: כי רוצים לדבר על הפרק בלי שיספיילרו לנו בלי אזהרה את המנגה ^_^

Goggle Girl

New member
וכמובן, התמונות XD

כמה שיניגאמים צריך בשביל לסגור ברז?! D:

Goggle Girl

New member
והדבר העצוב הוא?

שפה הוא ניראה יותר טוב מאשר מה שהוא ניראה במשך רוב הפילרים XDDDD

Goggle Girl

New member
הנה ההוכחה הניצחת לכך שהאנימציה

בפרק הייתה יותר מסבירה - יש תמונת קלוזאפ על העין של איצ'י שעשיתי לה סקרינקאפ ^____^

Goggle Girl

New member
פיירומן נולד~

תיראי איזה מרוצה מעצמו הוא ניראה פה XD וריןרין XDDD תזכרו ילדים, איצ'יגו כבר טכנית מת במצב הזה וגם אם הוא לא היה הוא דמות מצויירת ^___^ אל תנסו את זה בבית. D:

12?

אחד בשביל שיסגור את הברז, וכל השאר שיסתכלו ויאמרו שהם יכולים לעשות את זה יותר טוב ממנו.

Goggle Girl

New member
אה ואיך יכולתי לשכוח! ../images/Emo58.gif

בShinigami's Cup! כל הפרק תהיתי לעצמי - "רגע, הגוף של איצ'יגו נשאר מאחור... ואז כל בית החולים התפוצץ, לא?" ואז רואים את יורואיצ'י וקון צופים בחדשות וקון מתחרפן כי הוא היה אמור להוציא את הגוף של איצ'יגו משם או משהו כשהוא יכנס אליו XD אופס

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

בהחלט פרק נחמד ^_^ אבל למה הם לא ניסו לפגוע בפקקים של הבקבוק? זה היה נראה לי המרכז של הגושי מים ומה שגורם להם לזוז, לא? >< לויודעת הממ, בהתחלה האנימציה היתה דווקא לא משו, אבל בהמשך באמת היה מוצלח ^^ האנאטארו עם קוקו XDD ואיצ'יגו עם פרצוף מרושע XDDD התגעגעתי לזה XD באמת פרק חמוד ביותר ^_^ אבל עכשיו ברצינות- ממש קשה לי להתלהב מפרקי פילר כשאני נזכרת כל הזמן בעלילה האמיתית במנגה. ><; <.<

Goggle Girl

New member
עוד סיבה לא לקרוא את המנגה! D:~

מצד שני...
הולואיצ'י ;; הדילמה

Goggle Girl

New member
לא אקרא!

המשכתי יפה עד עכשיו! לא אקרא! >< זאת אומרת, לפני שהאנימה תכסה את האירועים הללו D:~

למעלה