פרק 72

טוב, בקיצור? ><

אני אוהבת את המנגה יותר מהאנימה, אבל שתי האהבות לא סותרות או מפריעות לנאמנות שלי כלפיהן בשום מקרה. זה לא נשמע טוב, אבל שיהיה.

Goggle Girl

New member
אני? אישית?! ...

*מעלה קצף מהפה ונושכת לך את הרגל* מה פתאום?!?!@?$#?@!

Hinamori

New member
זה לא קשור~ ../images/Emo58.gifממשקטן למנגה

פשוט במנגה אין גאנג'ו והאנאטארו בכלל אז כאילו WTF למה אתם תוקעים אותם O_ס וזה פשוט לא הגיוני שגאנג'ו שם ולא הייתי נהנת מהפרק גם אם לא הייתי קוראת ... זה פרק משעמם. X_X

JeeChan

New member
פרק ענק XDDDD ../images/Emo58.gif

נמ אהבתי, נקודה :] אנימציה טובה בקרבות. עלילה טובה. ממש פרק טוב :] קיבלו המון נקודות אצלי :] אני אוהב פילרים *_*

הפרק הריח קצת כמו סרט אימה../images/Emo58.gif

לילה. בית חולים חשוך, חבורת צעירים בורחת ממשהו על-טבעי שלא יודעים איך להתמודד איתוXD נכון...אם תסגרו את הדלת, המים לא יצליחו לחדור החוצה. בקיצור-קלישאה אמיתית. מה שגם, בתחילת הפרק כולם היו מצויירים כ"כ מכוער! ממש נמרחתי על הרצפה. אבל אח"כ זה השתפר... אין לי מושג מה הולך שם, ואיך לכל הרוחות הגענו לזה. אני מתחילה להרגיש שמורחים אותי סתם (כיאלו שזו לא הייתה המטרה של הפילרים מלכתחילהXD) וזה לא מוצא- חן בעיני. אה, ולא קראתי את המנגה. וטוב שכך, אחרת הייתי יוצאת יותר מתוסכלת.

נו וגם-../images/Emo58.gif

לא יכלתי שלא לצרוח, "איצ'י נו באקה! שכחת את עצמך בפנים!!!!11" וגם עוד משהו שהציק לי- למה לכל הרוחות לא לרדת במדרגות חירום? בחייכם, מי יורד במעלית במקרה חירום? עד כמה מטומטמים אפשר להיות?!o_O

Hinamori

New member
אבל איצ'יגו היה כזה גרי-סטו מעפן !

ממש שנאתי אותו אחרי זה ועד היום לא החלמתי לגמרי X:

Goggle Girl

New member
1. אין לי מושג מי זה גרי סטו

2. אם הוא דומה מעט לאיצ'י אני אאנוס אותו *ף* 3. זה אחד הפרקים הכי הכי מאגניבים. אני אהבתי אותו. לא תשני זאת <:

ShuNka

New member
פמ"פ !

פילרים ממש פויה ;; טוב, אולי יש קטעים מצחיקים אבל עדיין זה נראה לי כאילו מורחים אותנו :S וזה די מאכזב אותי שאיצ'יגו חלש... הוא ניצח אויבים יותר חזקים [לפחות מהבונטו עם הנחשים] לא? >>

למעלה