פרק 72

Goggle Girl

New member
נו אמרתי שכן

כשהאנימה תכסה את אירועי המנגה XD ונחזור למתכונת של "פרק אנימה ושלושה פרקי מנגה לשבוע"

NoyChan

New member
לדעתי זה היה פרק ממש יפה!

נורא אהבתי את הקטע בבית חולים שרוקיה אומרת לאיציגו תודה ואז הוא אומרת שזה מוזר והיא מתעצנת. אולי היה עדיף הנטי אבל זה היה משהו שרוקיה לא הייתה עושה, משהו שרוקיה הייתה עושה זה להתעצבן! כמו שהיא עשתה! אז לדעתי זה היה חמוד! גם אהתי את הקטע שיורדים על הבית חולים של אישידה! ממש מצחיק! פלוס, ממש אהבתי את הסוף. שהאלו אמרו להם: "אתם רואים? אתם לא יכולים לברוח ממים" והם עמדו שם חסרי אונים לחלוטין. בקיצור, פילר טוב! יותר מפרק 71..... זה סתם היה מעצבן!

Violettecat

New member
פרק ממש מדהים!!!!!!!!!

אהבתי את כלללללל הדמויות בפרק אפילו יותר מהרגיל! אני חיבת להודות שחצי מהפרק הייתי שפוכה מצחוק על הרצפה כתוצאה מכך שהפתרון של איצ'י וחבורתו לכל דבר היא- לברוח XD באמת כמה שיניגאמים צריך כדי לסגור ברז? וזו רק אני או שאחרי הפרק הזה זאנגטסו ישנא עוד יותר את הגשם. הדמויות נלחמו בצורה מאוד מרשימה הפרק, היכולת של רנג'י לעשות קיידו הדהימה אותי והוכיחה סופית שהוא לא כ"כ חסר תועלת כשזה מגיע לקיידו *__* . אני חושבת שהאנימציה השתנתה מקצה לקצה, הפרק הזה הדמויות נראו ממש יפה והפרופורציה שלהם חזרה! הפילרים נעשים מעניינים יותר מרגע לרגע ! אני רוצה להעניק ח"ח ליוצרים של בליצ'! אני נהניתי מכל רגע בפרק הזה!.

Hinamori

New member
הזוי ומשעמם. =_=../images/Emo58.gif

האנאטארו בעולם האמיתי זה כבר הזוי בפניי עצמו ולא קשור לכלום [הוא ביחידה 4, מה יש לו לעשות שם %$&%^I^*!$@^$] אבל גאנג'ו ? מאיפה הם לעזאזל צצו ><;;;; ואיך לעזאזל גאנג'ו מגיע לעולם האמיתי אם הואלא שיניגאמי ובשביל מה, פור סולסוסייטי'ס סייק ? מישהו מאנשי הפילרים יודע לחשוב בכלל ? >< פרק דבילי. אני חושבת שאני אפסיק לראות עד שיגמרו הפילרים. T_T

Fay Wood

New member
פרק משעמם ._. ../images/Emo168.gif

מאז שהתחלתי לקרוא את המאנגה פשוט שום דבר בפילרים האלה לא מסתדר =/ ולמה לא יוצא עוד פרק במאנגה?? ;--;

Hinamori

New member
נראהלי שיצא הרואו.../images/Emo58.gifלמנגה

באמת לא מסתדר שיעיפו כבר את גאנג'ו והאנאטארו מה הם קשורים לחיים T_T

Goggle Girl

New member
שימו לב לפילוג

בין האנשים שלא קראו את המנגה לבין אלה שכן. ^-^ לא לקרוא את המנגה = בסט

Fay Wood

New member
לאלאלאא! ../images/Emo168.gif

האנימה איכסה ._. המאנגה טובה~ ^-^

Goggle Girl

New member
האנימה לא איכסה!

הפילרים אולי (ולפי דעתי הפרק הזה ממש לא *_*) אבל לא האנימה ככלל. נא לא לערבב שמחה בשמחה

JeeChan

New member
כל כך מסכים עם עדי ../images/Emo45.gif

כל מי שקורא את המנגה, עושה השוואות, לא נהנה מהפילרים (לא מכליל את כולכם, לדוגמה אחות קטנה אתי *_*, היא לא כזאת). לעומת זאת אם רואים את האנימה, ואז קוראים את במנגה את הקטעים שהיו באנימה, גם לפעמים לומדים דברים חדשים שלא היו באנימה וגם נהנים מחדש D:

היי, כל מקרה לגופו >_>

הפילרים מעפנים בלי קשר נקודה. אני יכולה להתחיל לפרט ולקטול את כל שניה שהפריע לי בהם, אבל אין לי כוח להכנס לזה. האמת, יש לי, אבל תאמין לי שאתה לא רוצה שאתחיל, אני אוהבת לחרטט ויכולה להמשיך עם זה כמעט עד בלי סוף. המעפניות שלהם רק מתבלטת יותר בהשוואה למנגה וגם בהשוואה לפרקים שלפניהם. אני מתאכזבת כל פעם מחדש מפרק פילר חדש שיוצא, לא כי אני מצפה שיעמוד ברף שהמנגה הציבה (ושבכלל לדעתי היא יותר טובה מהאנימה, וגם אם רק בגלל ההבדלים הקטנים) אלא בגלל הסדרה עצמה. הפילרים = קקי גם אם תשווה אותם לאנימה. ולמנגה בכלל. אני לא רואה למה להפסיד את המנגה (ששוב, לדעתי טובה יותר. ומהפילרים, בהרבה) רק בשביל הנאה שאולי תהיה לי מפרקי פילר מעפנים. לא הייתי נהנית מהפילרים גם אם לא הייתי רואה את הרמה של האנימה, ולא הייתי קוראת את המנגה מעולם. אפילו אם כן נהנתי לפעמים מההומור האידיוטי משהו של הפילרים) נהניתי לראות את הפרקים מחדש גם באנימצייה גם אם לר מתתי על השינויים הקלים. יש מעט מאוד קטעים באנימה שטובים יותר מהמנגה, אם נתעלם לרגע שזה באנימצייה. וגם באנימצייה - כולל בקרבות - זה לא תמיד טוב יותר, בעיני לפחות. :$ -מפסיקה את עצמי בזמן לפני שאאלץ לשים את הכל בהודעות- לחרטט הרבה זה נחמד;_;

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif לקטע של הפילרים י.י

לא יודעת, אני דווקא אוהבת את האנימה ס.ס למרות שעכשיו המנגה הרבה יותר נסגדת 3>

אבל אני כן אוהבת את האנימה../images/Emo12.gif

(לא כולל הפילרים, כן? ._.) רק שהאהבה שלי למנגה גדולה יותר מלאנימה.

Goggle Girl

New member
"להפסיד את המנגה"?

אף אחד פה לא מפסיד את המנגה. אני אומרת וחוזרת ואומרת שאני קוראת את המנגה בנוסף לאנימה, בגלל כל מה שאמרת שאני מסכימה איתו (כי אני מעדיפה סדרות כאלה בצבע צליל ותנועה) שזה הדברים הקטנים שמורידים במעבר לאנימה שהם מה שלרוב עושים את הדמויות השוליות, כמו קייגו 3> העובדה נשארת היא שאת לא יודעת אם היית נהנית יותר או פחות או עכשיו את בקריז של "אומג המנגה טובה יותר מהפילרים הנחותים האלה" ואין לך נקודת מבט אובייקטיבית בנוגע אליהם. ניחא, אדרבא, עוד סיבה לא לקרוא את המנגה - בסופו של דבר כולנו נגיע לשמה. אבל אני אומרת - אם זה גורם לך להנות פחות מהאנימה, אז לא חבל? את סתם הורגת בשביל עצמך חלק בדבר שהוא בליץ', ושצריך לקבל אותו על כל צדדיו, אנימה, מנגה וכן גם פילרים ומחזות זמר.

זהו, שלא פניתי בהודעה שלי אלייך ^^;

מה לא היה ברור ב "אני מתאכזבת כל פעם מחדש מפרק פילר חדש שיוצא, לא כי אני מצפה שיעמוד ברף שהמנגה הציבה אלא בגלל הסדרה עצמה." ? מתחילת הפילרים לא ניסיתי להשוות בינם לבין המנגה. בפועל, אני רואה את המנגה ואת הפילרים כשני דברים נפרדים - מראש לא היה אפילו מקום להשוואה בעיני. לא אפסיק לראות כל פרק מנגה ביום שהוא יוצא, בגלל ש_אולי_ בלעדי זה אפיק הנאה גדולה יותר מהפילרים. העלילה הכשווית במנגה מעניינת אותי יותר מדיי בשביל זה. בנוגע להבדל בין אנימצייה לתמונות קפואות, טוב, זה עניין של טעם. קריאה של המנגה לא מפחיתה מההנאה שלי מהאנימה.

למעלה