היי, כל מקרה לגופו >_>
הפילרים מעפנים בלי קשר נקודה. אני יכולה להתחיל לפרט ולקטול את כל שניה שהפריע לי בהם, אבל אין לי כוח להכנס לזה. האמת, יש לי, אבל תאמין לי שאתה לא רוצה שאתחיל, אני אוהבת לחרטט ויכולה להמשיך עם זה כמעט עד בלי סוף. המעפניות שלהם רק מתבלטת יותר בהשוואה למנגה וגם בהשוואה לפרקים שלפניהם. אני מתאכזבת כל פעם מחדש מפרק פילר חדש שיוצא, לא כי אני מצפה שיעמוד ברף שהמנגה הציבה (ושבכלל לדעתי היא יותר טובה מהאנימה, וגם אם רק בגלל ההבדלים הקטנים) אלא בגלל הסדרה עצמה. הפילרים = קקי גם אם תשווה אותם לאנימה. ולמנגה בכלל. אני לא רואה למה להפסיד את המנגה (ששוב, לדעתי טובה יותר. ומהפילרים, בהרבה) רק בשביל הנאה שאולי תהיה לי מפרקי פילר מעפנים. לא הייתי נהנית מהפילרים גם אם לא הייתי רואה את הרמה של האנימה, ולא הייתי קוראת את המנגה מעולם. אפילו אם כן נהנתי לפעמים מההומור האידיוטי משהו של הפילרים) נהניתי לראות את הפרקים מחדש גם באנימצייה גם אם לר מתתי על השינויים הקלים. יש מעט מאוד קטעים באנימה שטובים יותר מהמנגה, אם נתעלם לרגע שזה באנימצייה. וגם באנימצייה - כולל בקרבות - זה לא תמיד טוב יותר, בעיני לפחות. :$ -מפסיקה את עצמי בזמן לפני שאאלץ לשים את הכל בהודעות- לחרטט הרבה זה נחמד;_;