OH MY GOOOD!!!!! ../images/Emo58.gif
אלוהים. אלוהים אדירים. טוב, אז אני טים דיימון כבר מהפרק ה4 של העונה הראשונה בערך... אבל זהו. אני מתה. אין דברים כאלה בעולם. מעבר לזה שכל הפרק היה מעולה עד לנקודה הזו... כל ההצטרפות שלו לראודטריפ, הסמיוידוי בלי מילים מול סטפן, איך שהוא הרג (או חשב שהוא הרג...) את אלייז'ה, והפרצוף הזה שהוא חשב שהיא רצה לחבק אותו.. אבל בעצם... היא רצה לסטפן... כמו תמיד. אבל אז... הסוף.... בכיתי כמו תינוקת!!!! גם איך שהוא אמר לה את הכל... וגם הסוף... I wish you didnt have to forget this...
ואני פשוט לא האמנתי. ואיך שהוא בכה בזמן שהוא גרם לה לשכוח... פשוט אין דברים כאלה. עצוב כל כך.... והנשיקה הזו על המצח!! אוף. הוא פשוט הכי חמוד בעולם כולו. ואתן יודעות מה אני חושבת? היא אוהבת אותו גם. והיא יודעת את זה. כשהוא התחיל לדבר, ואמר לה שהיא"חייבת לשמוע את זה"... היא הבינה מה הוא עומד להגיד. והיא אמרה לו לא ללכת לשם.... פשוט כי היא לא יכולה להתמודד עם זה. אני צופה דרמה מאוד מעניינת בפרקים הקרובים
אה. וגם כל העניין עם קרוליין וטיילור היה חביב. אני צופה שהוא ינסה להרוג אותה בקרוב. אני מקווה שהוא לא יצליח, כי אני מאוד אוהבת אותה (עכשיו כשהיא ערפד, לפני זה היא היתה בלתי נסבלת|). אבל כמובן שכל העניין הזה נהיה שולי לחלוטין בהתחשב בסוף המדהים של הפרק. זהו. סליחה שחפרתי. אני עדיין בהלם פוסט טראומתי.