פרק 8 ללא ספויילרים

yt2104

New member
פרק 8 ללא ספויילרים

פרק מדהים ... הייתי מרותקת . אני לא יכולה לספר יותר מדי . אבל אל תפספסו..
דיימון ...... אפילו יותר מאי פעם !!!!!!!!!!!!!!!!

nogaash

New member
../images/Emo58.gif פרק פשוט גדול

אני ממש אוהבת את ההתפתחות של העלילה, והסצינה בין דיימון לאלינה כשהוא מחזיר לה את השרשרת... אאוץ' סיפור חדש צץ.. צצו להם משום מקום הערפדים המקוריים, כל הכבוד, אהבתי
רק, איך הורגים אותם לעזעזל? זהו.. לא רוצה להרוס יותר מדיי.. תהנו, פרק מדהים!

../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif פרק 8

ואוו, הפעם היה מלא אקשן!! נהניתי ובנות...תחזיקו חזק....אני ממש מאוהבת בדמות של דיימון
איזה מקסים שהוא נהיה.. ודרך אגב, גם בעונה הראשונה כשהערפדים מהקבר חטפו את סטפן, גם אז הוא הלך לחלץ אותו אז כנראה שהוא בכ"ז אוהב את אחיו.. דווקא סטפן נראה קצת לחוץ מהענין הזה שדיימון מאוהב גם הוא באלנה. מסתבך והולך העניין הזה שאלנה היא ""העתק" של קת'רין, מעניין מה הם עוד ימציאו בהמשך...וכמובן מעניין מה היא עשתה לערפדים המקוריים שהם כ"כ רוצים להרוג אותה. והסוף מצד אחד כ"כ צפוי- הרי הם לא חיכו לזה שהוא ממש ימות וברחו משם... מצד שני ואוו איזה חוזק של ערפד אמאל'ה.............

mikej007

New member
../images/Emo58.gifאני כבר מבולבלת לגמרי

נראה לכם שקתרין מציעה לאלנה להפוך לערפדית גם? האם הבחורה החמודה הזו רוזלי תהיה חברה של דיימון? אני מקווה שהסדרה לא מאבדת את עצמה עם כול ההסתבכויות האלה נ.ב אי אפשר לעשות סדרה רק סביב דיימון ולמנוע מאיתנו את שאר כאבי הראש???

../images/Emo58.gif מסכימה עם הרעיון על דיימון ../images/Emo13.gif

אפשר פשוט לקרוא לסדרה- יומני דיימון. הכי מעניין
ואני ממש מקווה שרוז לא תהיה עם דיימון... שתהיה עם סטפן מצדי. ושתשאיר את דיימון פנוי לאלנה

../images/Emo58.gif יש מצב

שמת לב איך הערפד הקדום ההוא בדק את אלנה אם היא בת אנוש? אולי ביטול הקללה עובד רק אם היא בת אנוש... אבל למה דווקא השושלת של פטרובה?

לא צפוי ../images/Emo58.gif

הוא לא היה אמור למות מהבול עץ העצום הזה...??? לא צפוי, אבל אני חייבת לציין שכאשר הוא ירד במהירות במדרגות לעבר אלנה (לפני שהרג את הבחור המסכן). קצת נבהלתי...

צפוי כי.........../images/Emo58.gif

אם את זוכרת, אז כשג'ון הרג את אנה (וגם את אמא שלה ואת הבחור השחור מהקבר) אז ממש הראו(וגם לקסי) שהם נהיים כאילו לאבן ומתפוררים.. ופה זה רק התחיל לקרות, ודיימון וסטפן ברחו לפני שוווידאו הריגה(נו טוב הם לא שירתו בצה"ל.....) אז זה היה מעין הטרמה לכך שהוא לא ימות, בנוסף, שמת לב למהירות ולכח שלו....הרי פה(בניגוד לדמדומים) ככל שהערפד "זקן" יותר, כך הוא חזק יותר(כנ"ל גם בTB)

OH MY GOOOD!!!!! ../images/Emo58.gif

אלוהים. אלוהים אדירים. טוב, אז אני טים דיימון כבר מהפרק ה4 של העונה הראשונה בערך... אבל זהו. אני מתה. אין דברים כאלה בעולם. מעבר לזה שכל הפרק היה מעולה עד לנקודה הזו... כל ההצטרפות שלו לראודטריפ, הסמיוידוי בלי מילים מול סטפן, איך שהוא הרג (או חשב שהוא הרג...) את אלייז'ה, והפרצוף הזה שהוא חשב שהיא רצה לחבק אותו.. אבל בעצם... היא רצה לסטפן... כמו תמיד. אבל אז... הסוף.... בכיתי כמו תינוקת!!!! גם איך שהוא אמר לה את הכל... וגם הסוף... I wish you didnt have to forget this...
ואני פשוט לא האמנתי. ואיך שהוא בכה בזמן שהוא גרם לה לשכוח... פשוט אין דברים כאלה. עצוב כל כך.... והנשיקה הזו על המצח!! אוף. הוא פשוט הכי חמוד בעולם כולו. ואתן יודעות מה אני חושבת? היא אוהבת אותו גם. והיא יודעת את זה. כשהוא התחיל לדבר, ואמר לה שהיא"חייבת לשמוע את זה"... היא הבינה מה הוא עומד להגיד. והיא אמרה לו לא ללכת לשם.... פשוט כי היא לא יכולה להתמודד עם זה. אני צופה דרמה מאוד מעניינת בפרקים הקרובים
אה. וגם כל העניין עם קרוליין וטיילור היה חביב. אני צופה שהוא ינסה להרוג אותה בקרוב. אני מקווה שהוא לא יצליח, כי אני מאוד אוהבת אותה (עכשיו כשהיא ערפד, לפני זה היא היתה בלתי נסבלת|). אבל כמובן שכל העניין הזה נהיה שולי לחלוטין בהתחשב בסוף המדהים של הפרק. זהו. סליחה שחפרתי. אני עדיין בהלם פוסט טראומתי.

Ice margarita

New member
או! טוב שבאת!

מעתה לא יוותר לי אלא לקרוא את הודעותייך ולהנהן בהסכמה. זה בדיוק אבל בדיוק מה שעבר לי בראש ולא יכולתי להתנסח יותר טוב (כולל ההלם הפוסט טראומטי

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif! ../images/Emo58.gif

מסכימה עם כל מילה!!! אוי, הפרצוף שהוא עשה כשהוא חשב שאלנה רצה לקראתו!! נשבר לי הלב!
ואז, כשהוא התוודה בחדר שלה... גאאאאאד!!! ובכלל, הדמעה שירדה לו כשהוא מחק לה את הזיכרון... אוי. אוי דיימון.

אוי איזה פרק הורס!!!../images/Emo58.gif

אז קודם כל עברתי 7 מדורי גהנום עד שזכיתי לראות את הפרק הזה (ודניאל תעיד...) ועכשיו שסופסוף הגעתי לסוף הפרק כל מה שיש לי להגיד זה: דיימון
כל כך רציתי שהוא ינשק אותה! מאיפה בא כל הטוב לב הזה? כאילו לא אהבתי אותו מספיק לפני עם כל הפגנת הרגשות הזו אני בכלל מאוהבת! ובכללי פרק נהדר! קרוליין נהיית מתוקה ומקסימה מפרק לפרק טיילר סופסוף נהיה קצת נסבל יותר סטפן פחות צדקן ובכללי סופסוף התרחשות! עדיין לא הבנתי מי זה קלאוס ואיך לעזאזל האלייז'ה הזה עדיין חי... אבל וואו כמה שאני מחכה לפרק הבא שיגיע כבר חמישי הבא!!!!

למעלה