מישהי יכולה להזכיר לי מזה קללת השמש והירח? ולמה הערפדים רוצים לשבור את הקללה? מזה יתן להם? למה הם אמרו על קת'רין "כפילת הפטרובה הראשונה"? כפילה של מי היא
קללת השמש והירח זו הקללה שמשעבדת את הערפדים לשמש ואת אנשי הזאב לירח. הערפדים רוצים לשבר את הקללה כי אז הם יוכלו להסתובב בחוץ בשמש, גם בלי טבעות\שרשראות\ צמידי קרסול פלא. ובקשר לקתרין.. אין לי מושג. אני אנחש שהם שרשרת של פטרובות שמהוות המפתח לקללה, משום מה... שמץ של מושג. מה שנקרה: "בפרקים הבאים"...
לא הייתה להם טעות בפרק?../images/Emo58.gif כשבוני אמרה לג'רמי שהוא ואלנה חולקים דם וככה היא מצאה איפה היא.. אבל אלנה מאומצת../images/Emo12.gif והיא וג'רמי בכלל לא חולקים את אותו דם.. אז, מה בדיוק הלך שם?
חצי מהפרק העברתי בבכי... קודם בסצינה שג'רמי ובוני מחבקים את אלנה, אחרי זה כשסטפן ביקש סליחה מדיימון ... וכמובן, הגרנד פינאלה... דיימון מתוודה בפני אלנה על אהבתו. אני חושבת שהוא עשה את זה בגלל הדברים של סטפן.. "אף פעם לא אמרתי את זה.. לפעמים צריך להגיד" נראה לי שזה היה סוג של שחרור בשבילו. אני ממש אוהבת את בוני וג'רמי, הוא כזה חמוד אליה... וגם טיילר וקרוליין.. מישהו פה אמר שהוא ינסה להרוג אותה? למה לו? היא החברה היחידה שלו כרגע....