פרק 8 ללא ספויילרים

רק במקום סאנטה = קדוש, נעשה מלאך המוות ../images/Emo6.gif

הוא הרי רוצה להרוג את אלנה

hodaya96

New member
עוד פרק מדהיםםםם../images/Emo58.gif

דיימון
בהחלט אפילו יותר מאי פעם.. הוא פשוט.. אין מילים
וידעתי שהמוות של אלייג'ה לא הגיוני.. הוא היה קצר מדי זה היה ברור שהוא יחזור אבל חוץ מזה, פשוט פרק מדהים.. כל כך יפה! ושוב, דיימון

hodaya96

New member
ושכחתי משהו../images/Emo70.gif

השיחה שהייתה בין סטפן ולדיימון, מה שסטפן אמר שהוא היה צריך את אח שלו
דייי אני לגמרי נקרעת בין דיימון לסטפןXD

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo58.gif

פרק הזוי כזה. אסכם בנקודות: אני אוהבת את קרוליין יותר ויותר עם כל פרק. דיימון פשוט כל כך מקסים בסצנה הלפני אחרונה. אלנה טיפשה שהיא עם סטפן ולא עם דיימון. אני לא אתפלא אם פתאום מאט יהפוך לזומבי או למשהו על-טבעי אחר. בוני\ג'רמי כל כך. אני משוכנעת שהם יהפכו לזוג בשלב מסויים, או לפחות שהמתח ביניהם יתגבר לרמה הרומנטית. ניסיתי להבין את מאיפה השחקנית ששיחקה את הערפדית מוכרת לי, ואז הבנתי: זו מי ששיחקה את הבחורה ב-"על טבעי" בעונה ה.. שלישית אם אני לא טועה, המעצבנת ההיא, רק שכאן יש לה שיער קצר XD מעולם לא ידעתי שטיילר יתפוס חלק כל כך מהותי בסדרה. ולסיום - מה לעזאזל? יתד עץ לא הורגת אותם? אז מה, לכרות להם את הראש?

../images/Emo58.gif בידיוק

זה ממש אכזב אותי, יתד ללב לא הורג?
זה כל המהות של איך הורגים ערפד.

sharoshit

New member
../images/Emo58.gif שלום לכולם! חדשה כאן... :)

אני פשוט אוהבת את הסדרה הזאת, האקשן הדרמה והמתח ובמיוחד בפרק האחרון- מדהים! דיימון היה מקסים הפרק
יש מצב שקתרין כ"כ רצתה אדם זאב, כי הם בעצם היחידים שמסוגלים להרוג את הערפדים המקוריים?

ואי. כל כך../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

באמת יכול להיות ! יפה
כנראה קתרין רצתה איש זאב שיהרוג את הערפדים המקורים. הנה , ראינו, הערפד לא מת מיתד. כנראה רק נשיכה תהרוג
WELL , עבודה לטיילר
ואני לא אתפלא שפה ושמה יצוצו לנו בהמשך אנשי זאב. ואי כל הכבוד לך ההשערה !!! השערה מעולה ונכונה לגמרי
(לפי דעתי ) אחלה כיוון.

הפרק היה בסדר../images/Emo58.gif

לא ממש התלהבתי אבל היה אקשן ופרק טוב . אז מי שחטף את אלנה אלו הערפדים המקורים שרוצים לבטל את הקללה. מסתבר שקתרין רימתה את כולם

למעלה