אתה עדיין בסביליה?
X Xדוכסית New member 13/6/13 #61 זה רק מבטיח עוד בכי ואיומים לפרישה... אני אוהבת אותן, הן חמודות ומצחיקות, ודנה ממש רוצה את זה. אבל כמה אפשר לשמוע את אותה שיחת שיכנוע?
זה רק מבטיח עוד בכי ואיומים לפרישה... אני אוהבת אותן, הן חמודות ומצחיקות, ודנה ממש רוצה את זה. אבל כמה אפשר לשמוע את אותה שיחת שיכנוע?
ר רוחמה כהן New member 13/6/13 #91 זה לא פרסה זה עצור. ואם אני זוכרת נכון יש שיוויון בין בת אל ומעיין לבין דבי ודנה
ש שועל הדיסקו New member 13/6/13 #63 מסכנים שימי ויסמין, כמה שערות סבתא הם אכלו ועכשיו עוד הם הולכם לאכול גם את הקמח ביצים והנרות.
פ פיית המשאלות25 New member 13/6/13 #86 אני הייתי מתוורת כבר אחרי הנסיון הראשון ועוברת למשימה הבאה לאכל כאלו כמויות של סוכר,נראה לי שאם לא מצליחים בסיבוב הראשון פשוט חבל על הזמן אבל שמת לב שהם כמעט סיימו את הכל הפעם הראשונה? נשארה ממש חתיכה קטנה. היה מקום להעביר אותם...
אני הייתי מתוורת כבר אחרי הנסיון הראשון ועוברת למשימה הבאה לאכל כאלו כמויות של סוכר,נראה לי שאם לא מצליחים בסיבוב הראשון פשוט חבל על הזמן אבל שמת לב שהם כמעט סיימו את הכל הפעם הראשונה? נשארה ממש חתיכה קטנה. היה מקום להעביר אותם...
C choco2602 New member 15/6/13 #139 גם אני הייתי מחליפה משימה בכלל לא בעניין של ויתור אלא בעניין של לאכול עוד מנה עצומה כזאת של סוכר? אפשר למות.. =\
גם אני הייתי מחליפה משימה בכלל לא בעניין של ויתור אלא בעניין של לאכול עוד מנה עצומה כזאת של סוכר? אפשר למות.. =\
N ny22 New member מנהל 13/6/13 #72 איציק/אלירן נגעו בצמר גפן אפילו שאני בעדם אני לא מבין למה לא פסלו את זה?? כמובן שאני מאחל להם המון המון בהצלחה
איציק/אלירן נגעו בצמר גפן אפילו שאני בעדם אני לא מבין למה לא פסלו את זה?? כמובן שאני מאחל להם המון המון בהצלחה