פרק 9 - הדחה ונחיתה

אני חושבת שההפקה עזרה לכולם...

כוונה, היו עוד כמה זוגות שלא הצליחו לזהות את ההימנון, ולמרות הכל בשלב הסופי כולם בקשו כרטיסים לצרפת
אבל אני בהחלט חושבת שזאת היתה כמו משימה מיותרת, כי הרי ברור שתוך דקה הם מגלים את האמת או לא...
היה יותר מעניין אם, למשל, היו נניח נותנים להם 3 אפשרויות, נגיד צרפת, אנגליה, וארה"ב,
ואומרים להם שכל כרטיס מחכה בלוקיישן אחר, והם היו צריכים להחליט לאיזה מקום ללכת לקחת את הכרטיס

NP16

New member
או מינימום חלוקה ל2 טיסות

נתנו לכולם אפשרות לנסוע באותו טיסה, זה גם ביטל את הסדר עם הלג הקודם, בגלל זה טליה וקובי היו ראשונים

אורישקי

New member
הפרק הזה רק הזכיר לי כמה הצרפתים

אומה כל כך מגעילה.
כשביקרתי שם לא ממש התחשק לי לחזור - הרבה יותר נהנתי בהולנד כמה ימים לפני. המקומות עצמם יפים והכל אבל הם כל כך אנטיפטים שזה מזעזע.

זה נכון...

הייתי שם עם הוריי,
כשאני שאלתי משהו באנגלית אף אחד לא טרח להתייחס, למרות שהיה ברור שהם מבינים.
לעומת זאת שאבא שלי פנה אליהם בצרפתית הם הראו יותר נכונות

זה לא שהם אנטיפטים

פשוט שבאים אלייך שני ישראלים לחוצים ועצבניים ומתחילים לצרוח עלייך בשפה שאין לך מושג אפילו למה היא דומה זה גורם לך לא להתייחס. (נשמע כמו בחחחחבחחחבחחבחחחחבחחחבחחחחחבחחחחחחבחבחחחב) .

מילא זה היה באנגלית גם יש כאלה שלא היו עונים כי הם קצת קנאיםלשפה שלהם אבל בעברית ? ממש הזוי

נכון,

לכן כתבתי באחת ההודעות שלדעתי לבקש מהם לדבר בעברית בלבד זה ממש זלזול ומיותר לגמרי
מה שכן, מנסיון אישי שלי גם שאתה פונה אליהם באנגלית הם לא הכי ששים לעזור,
יש להם גאווה מאוד גדולה בשפתם (מוצדק האמת) ולכן לא תמיד הם נחמדים כלפי מי שניגש אליהם באנגלית

Jason2

New member
הצעירים שם עונים לך באנגלית

עם המבוגרים יותר יש בעיה.
גם לי יש גאווה בשפה שלי אבל עזרה לזולת יותר חשובה מזה ואני לא חושב שלעזור לתייר מוריד מהכבוד של השפה. חוסר אדיבות זה אף פעם לא מוצדק.

uma cuica

New member
זה יותר קשור למנטליות מחוסר אדיבות

ואני לא מצדיק את זה , אני מסכים איתך , אבל אני מנסה להבין מאיפה זה בא פשוט.

choco2602

New member
כאלה שלא היו עונים? אף אחד לא עונה..

הייתי בצרפת בגיל 14 עם ההורים שלי (שלא דוברים אנגלית מי יודע מה) אז שלחו אותי לשאול שאלות ולדבר. בתור ילדה בת 14 ידעתי אנגלית סבירה (על צרפתית אין בכלל מה לדבר) והתחננתי לאנשים שיענו לי באנגלית. הם הבינו את השאלה שלי, וענו לי בכל זאת בצרפתית.
הייתי צריכה לעבור מעל 20 אנשים כדי לקבל תשובה באנגלית.
וזה לא שהם לא יודעים, כי הם הבינו אותי וגם יודעים לענות, הם פשוט מעצבנים!
גם אני פחות אוהבת לדבר בשפה אחרת. אבל כבר קרה לי שעזרתי לתיירים לא מעט פעמים באנגלית. לא צריך להיות כל כך קטנוניים

למעלה