פרק 9 - הפרק האחרון לעונה!

1aDi1

New member
פרק 9 - הפרק האחרון לעונה!

טוב אז זה הפרק האחרון לעונה (
) אז תגיבו הרבה (
)

1aDi1

New member
../images/Emo58.gif תקציר הפרק ../images/Emo58.gif

משפחתו של אנואר חוגגת לו יום הולדת, אך מקסי מסרב לבוא ודורש מאנואר לספר למשפחתו הדתייה על חברו ההומו. החבר לשעבר של אנג'י חוזר ומוצא אותה עם כריס. סיד מתוודה על אהבתו לקאסי. :)

jepe

New member
איזה עצוב

איך קוראים לשיר הזה שניגנו בסוף הפרק? חולה על קאסי,איזה חמודה היא.

רייל

New member
מה זה קשור, אני יכולה לשיר כל שיר שאני רוצה

וזה לא הופך אותו לשלי. השיר Wild world בגרסתו המקורית הוא של קאט סטיבנס. גם מיסטר ביג עשו לו גרסת קאבר יותר מאוחרת. אבל במקור הוא של קאט סטיבנס.

כן אבל בדרך כלל ששואלים על איזה שיר

מתכוונים לגירסא שהייתה בפרק:) לא צריך להיות קטנוניים..

O0NoNi0O

New member
אוף;; באסה שנגמר.

טוני יחייה? נמ זה היה ממש מוזר שהוא שכב כזה על הברכיים של אפי כולו עוד למות אבל שרXD סיד שר ממש יפה!
. בכלל; היה פרק ממש יפה הסוף עם קאסי וסיד היה ממש ממש פה גם ובכלל דוד של אנואר ממש הצחיק אותיXD ומקסי!
כזה מושלם! ~זהוחפרתיXD~

purple floyd

New member
איזה פרק מושלם

ראיתי עם אח שלי, וזה הפרק האחרון שהוא רואה, ובקטע עם טוני הוא כזה "זה פעם ראשונה שאני רואה את הדבר הזה! לא הספקתי להכיר את הדמיות, וכבר הורגים את טוני?!" D: אבל הוא לא ימות נכון? ובכלל מקסיייייייי
איזה קטעים שהוא עם האורס של זאתי D: כריס
אפי
קסי וסיד כל כך כל כך אעאעאעאע
והקטע עם השיר היה גם יפה רוצה עונה שניה

Himeka

New member
וואי, עצוב לי לגמרי!../images/Emo69.gif

היום, אמרתי לחברה שלי שאני מרגישה שמשהו ממש רע יקרה היום. אני: יש לי הרגשה רעה היא: ? Oם; אני: אבל ממש רעה. ועכשיו אני בוכה. לא הכי אהבתי את טוני, אבל כאילו. לא!!>;

MH Meital

New member
פרק עצוב..

סיד וקסי היו כאלה חמודים. זה היה כזה צפוי שהוא ילך אליה, היא תלך אליו ואז הם לא ימצאו אחד את השנייה. טוב, לפחות היא יודעת שהוא אוהב אותה.. התחלתי לבכות כשמהכונית פגעה בטוני. זה היה כזה עצוב. הוא כזה אומר למישל שהוא אוהב אותה ופתאום צצה לה מכונית ודורסת אותו.. אבל הוא יחייה, נכון?! אהבתי את הקטע של המכות. הוא היה כזה דבילי. השיר בסוף היה חמוד! יש להם קול יפה.. :) גם חרשתי וגם יצאתי מפגרת. :\

1aDi1

New member
כן, אבל נראה לי יקח הרבה זמן עד שזה יגיע...

אני אפילו לא יודעת אם התחילו לשדר את זה באנגליה

mikeys barking

New member
המ לא התחילו עדיין..

לפני כמה ימים נכנסתי לאתר ולא היה שום זכר לכזה דבר X:

1aDi1

New member
אוף זה אומר שיש עוד מלא זמן עד שזה יגיע לארץ

:////

למעלה