בכלל לא ראיתי אותו
1 1aDi1 New member 1/10/07 #42 אז עדיף לראות את זה באיכות לא משהו, לא? ואולי יס ישימו מתישהו שידורים חוזרים של העונה הראשונה...
S SpongeBooB New member 2/10/07 #43 הסיום מפגר אחושרמוטה מזה התאכזבתי סעמק מה הקשר הם מתחילים לשיר בסוף תשיר הזה? טוני חצי מת כולו שר כמו איזה אוטיסט וסיד הולך ושר ושר שמתם לב שבסדרה סיד הוא דמות ממש ממש מרכזית אפילו מסיימים את הסדרה בסיפור שלו
הסיום מפגר אחושרמוטה מזה התאכזבתי סעמק מה הקשר הם מתחילים לשיר בסוף תשיר הזה? טוני חצי מת כולו שר כמו איזה אוטיסט וסיד הולך ושר ושר שמתם לב שבסדרה סיד הוא דמות ממש ממש מרכזית אפילו מסיימים את הסדרה בסיפור שלו
1 1aDi1 New member 3/10/07 #44 סיד דווקא היה חמוד שהוא שר, אבל שטוני שר זה באמת היה קצת דפוק, הוא חצי מת והוא מתחיל לשיר... ונראה לי שסיד תמיד היה לו תפקיד מרכזי כזה
סיד דווקא היה חמוד שהוא שר, אבל שטוני שר זה באמת היה קצת דפוק, הוא חצי מת והוא מתחיל לשיר... ונראה לי שסיד תמיד היה לו תפקיד מרכזי כזה
S Shir Girl XD New member 3/10/07 #45 וואי זה דביוק מה שאמרתי לחברה שלי על זה שטוני שר וסיד ממש חמוד ואח"כ כשהוא היה עם קאסי