פרק 9 - הפרק האחרון לעונה!

1aDi1

New member
פרק אחרון :[[[

טוב אז ככה, אבא של אנואר יצא ממש חמוד שהוא קיבל את מקסי והכל, ואיך שהוא אמר שהוא שונא את הדוד ההוא חחח אני ממש אבל ממש שונאת את אנג'י היא דמות ממש מציקה!!!
עד שטוני נהיה חמוד אז באה משאית ודורסת אותו, אבל לא נראה לי שיהרגו אותו הוא דמות ממש חשובה. אהבתי את הקטע של השירה (אבל זה היה ממש מפגר שטוני התחיל לשיר
), והקטע בסוף של סיד וקאסי שרואים אותם על הספסל והם רק אומרים "היי" היה ממש טוב אהבתי את הקטע. וכמו תמיד: מקסי, סיד, כריס וקאסי

1aDi1

New member
שאלה...

נכון בסוף שראו את אנואר עם הבחורה ההיא ג'אל עם ה'ראפר' ההוא אז עם מי מקסי היה??

1aDi1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז כריס צדק שהוא אמר שהוא הומו ../images/Emo8.gif

mikeys barking

New member
הווו בדיוק מה שאמרת זה מה שחשבתי ^^

הכוונה היא כשראיתי ת'פרק האחרון כמובן P: באמת יש משהו מעצבן באנג'י, אני אפילו לא יכולה להצביע על מה.. היא פשוט.. מעצבנת. -__-"

1aDi1

New member
היא מאד מעצבנת!

וזה מעצבן אותי שכריס אוהב אותה חחחח

1aDi1

New member
הקפצהההה ../images/Emo105.gif

זה הפרק האחרון לעונה. בואו נעשה שירשור גדול חחחח

Shir Girl XD

New member
וואי אני לא מאמינה שככה העונה נגמרת

מה עם מישל וטוני? למרות שאני לא ממש אוהבת את הדמות שלא כי היא ממש רעה איזה מסכן ודווקא שהוא סוף סוף התכוונן למה שהוא אומר למישל (באסה) ומה שאני לא ממש מבינה אם ה"ארוס" של אנג' הוא הומו למה הוא הלך לאנג' ? ומה עכשיו יהיה עם אנג' וכריס? חח ומסכן אנוואר (איזה דוד דפוק!! ) וגם מקסי שרוב היומולדת של אנוואר הוא היה בחוץ אבל..
סוף סוף אנוואר קיבל את הנשיקה של החיים שלו די מגיע לו וסוף סוף סיד וקאסי ביחד איזה זוג חמוד!! בכל זאת זאת הייתה אחלה עונה חלק שהיא נגמרה עם הרבה שאלות....

1aDi1

New member
כן אבל זה ישודר באנגליה לפני שזה ישודר פה אז

בינתיים נראה את זה באינרנט

1aDi1

New member
גם נכון ../images/Emo6.gif

אבל ראית את הפרק פעם או שבכלל לא ראית אותו?

למעלה