פרש בשיא-

R o t e m O p

New member
או שאתה יכול להיות כמוני...

ולהתעקש להמשיך לחיות באשליות כי אני פשוט לא מאמינה לזה...

Incredibles

New member
את צודקת... אני ממש לא מאמין

אבל זה לא נראה לך מבאס לקרוא את זה בכל הודעה שניה שלה?

R o t e m O p

New member
ראיתי שהיא כתבה את זה רק פעם אחת

ככה שזה לא ממש מפריע לי... אם היא מאמינה בזה אז סבבה לה - על עניינים מסויימים אני אפילו מסכימה איתה, אני בהחלט חושבת שיש התערבות של ההפקה - עד כמה ההפקה מתערבת, איך ואיפה - זה כבר ניתן לויכוח.

R o t e m O p

New member
מתמודדים באמריקן איידול זה כמו

חיות מחמד...אסור להיקשר אליהם יותר מידי כי בסוף קורה להם משהו ואז נהיה מאוד עצוב חהחהחה איזה מזל שמההתחלה לא כל כך מתתי עליו יותר מידי ג'סטין טימברלייקי לטעמי אבל עדיין...הוא הוסיף לתוכנית ובהחלט היה המתמודד הבולט ביותר מוזר שהוא עזב...ודווקא הוא מכל האנשים ! האמ...תיאורת קונספירציה מתבשלת במוחי אולי הוא סתם שתול של ההפקה ? ז"א שהוא בכלל לא היה מתמודד באמת אלא שחקן שהביאו בשביל הסיבה הזאת בדיוק - להכניס דרמה מסוג חדש לתוכנית... כאילו, תחשבו על זה למה שמישהו יעבור את כל האודישנים את כל הסיוט המטורף הזה את כל הביקרות את כל המתח ועוד יקוטלג כמתמודד עם הכי הרבה סיכויים לניצחון הוא אשכרה הבנאדם היחיד שלא קלטו אף פעם - מההתחלה) הסיבות נותרות לא ידועות

Incredibles

New member
אוי רותם! זה המשפט הכי גאוני ששמעתי

בחיים!!! "מתמודדים באמריקן איידול זה כמו חיות מחמד...אסור להיקשר אליהם יותר מידי כי בסוף קורה להם משהו ואז נהיה מאוד עצוב" חחחחחחח

darklighter

New member
יש משהו במה שאת אומרת...../images/Emo115.gif

יכול להיות ששתלו אותו שם... כי נראה לי מוזר שמישהו עם הרבה סיכויים פתאום יפרוש שהוא כל כך קרוב לניצחון... אבל אי אפשר לדעת...

MiZeGoogle

New member
כבר אמרתי לכם - הרכילות,

זה מה שעושה את התוכנית הזו! אולי הם עשו את זה בכוונה, ואולי לא, אבל זה בהחלט מעורר סקרנות לא?!

Fairywitch

New member
לא צריך להיסחף. לא הכל נהרס לי

צריך לזכור, שהשנה יש את הTOP12 הכי מוצלחים אי-פעם. זה שאחד הבולטים עזב- לא הורס את הכל. אני באופן אישי הולכת להתמוגג מקונסי, קרי, אנתוני, נדיה ואנואר. וגם ג'סיקה מפתיעה כל פעם מחדש. אז יש לי 6 פייבוריטים מתוך 12- לא רע בכלל

Juliann

New member
"סיבות אישיות" ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא בא לי כבר לצפות העונה. נשאר לי רק קונסי... ואני יודעת שהוא ישאר אולי עוד חודש.

Fairywitch

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את לא רצינית, נכון

Juliann

New member
לכי תראי באתר של איידול. =>

נראה לך שאני צוחקת עליך? אני בדיכאון.

Juliann

New member
קודם כל טוב לדעת שהוא עדיין חי

ראו אותו טס מLA היום או אתמול. התחרות הזאת היתה כמעט בידיים שלו, וגם אם הוא לא היה מנצח הוא היה מקבל רקורד דיל בטוח... אני לא יכולה לדמיין מה יגרום לו לעזוב תחרות שכולם מהמרים שהוא ינצח. אולי מישהו מת...

Fairywitch

New member
מחקתי הודעת ספוילר.

ראיתי את התמונה של ניקו במקומו. נדע ביום רביעי. איזו צמרמורת- צריך היה לקרות משהו איום כדי לעזוב תחרות כזו (ועוד עם סיכויים כמו שהיו לו).

MoGanC

New member
וואו,זה מתחיל להיות מעניין <_<

נראה לי זה קרה גם בעונה שעברה,אני זוכר שכשג'ורג' האף עזב אז ריאן אמר משהו שהוא לא היה אמור להיות בכלל בטופ 12 אלא כי מישהו שכן היה אמור עזב ם.ם זה הופך להיות משהו שנתי?

14מתן

New member
לא לא לא

הוא היה מחליף של הטופ32 בשלב של ה4 קבוצות ואז מישו מאחת הקבוצות ויתר או משו אז האף החליף אותו בטופ32 זה לא שמישו התקבל לשלב של ה12 ואז הביאו אותו פתאום

Juliann

New member
שנה שעברה זה היה בגלל...

שדוני שהיה במקום ג'ורג' קיבל דוח על נהיגה בשיכרות או שהיה לו תיק פלילי לא זוכרת כבר.... בכל מקרה הוא נפסל! הוא לא עזב מרצונו. אבל מאריו עזב!! למה שהאיידול עם הכי הרבה סיכויים לנצח יפרוש?!

Fairywitch

New member
חתיכת ספוילר בכותרת הזו, אגב.

אני לא אמחק- כי זה שרשור חשוב ועצוב. אבל להבא- בלי ספוילרים כבדים כ"כ בכותרת.

למעלה