שלוםשלום לכולם.
אני מנסה תקופה ארוכה להכין פשטידת קישואים.
לצערי אף על פי שאני סוחט את הקישואים הפשטידה לא יוצאת לי מספיק יציבה ויבשה.
מה אני לא עושה נכון?
מה את שמה בקישואים גבינות חלב שמנת? אולי חסר לך פירורי לחם או קמחשלום
אני משתמשת בשיטה הרבה יותר טעימה להכנת פשטידת קישואים או ירק אחר וכך =
מחממים מחבת היטב ברגע שהירק/ירקות קצוץ מגורר או אחר ואם יש בצל אז קודם אותו יוצקים שמן זית ומיד מכניסים ירק ומאדים הירק נאטם כמו בשר ושומר בתוכו את הטעמים וגם לחות שאינה יוצאת בפשטידה היות ורובה נעלמה בתהליך האידוי מקררים וממשיכם במתכון ונחסך מאתנו הצורך להשתמש במלח מיותר כך אפשר להוסיף גם גבינה מלוחה מה שמעשיר את הפשטידה
בת
לא על הטופו לבדו
שלום לכולם.
אני מנסה תקופה ארוכה להכין פשטידת קישואים.
לצערי אף על פי שאני סוחט את הקישואים הפשטידה לא יוצאת לי מספיק יציבה ויבשה.
מה אני לא עושה נכון?
זית וכוס של גבינה צהובה מגורדת.
ממליצה לפזר פירורי לחם בתבנית.לוקח 6 קישואים מגרד בפומפייה ומוציא את הנוזלים.
מוסיף 2 ביצים 3/4 קמח. שקית אבקת אפייה, מלח ופלפל.
שלוש כפות שמן זית וכוס של גבינה צהובה מגורדת.
בתנור 50 דק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.