פתאום כולם בעד פרס רמון ואיציק !?

surfEU

New member
מצויין, זוהי גישה ימנית

לפחות עכשיו אנחנו מסכימים שהליכוד הוא ימין לחלוטין לפי גישת הימין והליכוד, אם נשב ונחכה שהם יסיימו את הטרור (המשיח יגיע לפני כן) ונשמור עד אז על השטחים הכבושים, הפלסטינים יהיו רוב תוך 10 שנים תוך םחות מ-20 שנה כבר נהיה בבעיה דמוגרפית שלא לדבר על הבעיות הכלכליות בגלל הלחץ הבינלאומי שלא תביני אותי לא נכון, אני לא אוהב את הגישה היותר יונית- שמאלנית של פרץ שם הוא רוצה להמשיך בדיאלוג למרות הטרור. שרון אומר, אני לא בדיאלוג כל עוד יש טרור, אני קובע מה הכי טוב לישראל כדי לשמור על האינטרסים של מדינת ישראל

mean girl 16

New member
והסיבה היחידה שהוא לא יחלק את

ירושלים היא בגלל שאין עם מי לדבר. הוא יעשה הסכמים עם החמאס? אם היה אפשר הוא היה עושה את זה ללא ספק, כמו גם רבים אחרים. סליחה שאני כל שנייה נזכרת במשהו וכבר הגבתי פה אלף פעם
אני לא מתפקדת כבר ב3 בבוקר

kgjghy

New member
יש דבר כזה מרכז, בכל העולם

רק אצלנו יש 'שמאל ימין' כמו במגרש המסדרים. רוב האנשים הם במרכז. בכל חברה שבה הרוב פנה ימינה או שמאלה זה נגמר לא טוב.

gidi2005

New member
קדימה זה חרטה יכולים רק לחלום על

40 מנדטים .שיפנטזו סבבה .

תאמיני לי - אנחנו לא סתם מפנטזים

הקמפיין שלנו בדרום כבר מתחיל לעבוד , ואנחנו מצליחים לפקוד אנשים רבים למפלגה ,בנוסף אנחנו מתחילים בקמפיין מאסיבי במרכז ,וגם במגזר הערבי יש בוחרים רבים (כרגע מדובר על 20 אחוז) שיצביעו לקדימה. לפי סקר שנערך ,כרגע 30 אחוז מבוחרי מרצ ו- 20 אחוז מבוחרים המגזר הערבי יצביעו לקדימה. בנוסף ,כ -60 אחוזים ממתפקדי הליכוד יצביעו לקדימה , ובדרום אני מכיר רבים מהם.

mean girl 16

New member
29% מבוחרי מרצ. יש להם 3 מנדטים.

זה אפילו לא מנדט אחד מה אתה עושה מזה סיפור מי ישמע. 60 אחוז ממתפקדי הליכוד יצביעו קדימה? לא מזמן ראיתי סקר שאפילו לא 20 אחוז מהם. כל סקר סותר את השני. ושלא נדבר על למה בכלל תומכי מרצ ותומכי הליכוד מצביעים לאותה מפלגה שזה בכלל תמוה. כל אחד בוחר להאמין לסיפור אחר ששרון מוכר לו, אולי?

אני מאמין למציאות בשטח

אני לא מאמין לכל סיפור שמוכרים לי ,אבל אני מאמין למציאות ולמצב בשטח ,וצריך להיות עיוור כדי לא לקלוט מה קורה בשטח נטו. יש מעבר קולות לקדימה למעשה מכל המפלגות , אפילו בין מצביעי המפלגות הערביות , ובניגוד אליך ,אני לא מזלזל בכל קול - כל קול וכל מנדט הוא חשוב ביותר. בארה"ב בוש נבחר לנשיא ב -2000 בגלל 120 קולות שהוא קיבל יותר מיריבו במדינת פלורידה. ולגבי מתפקדי הליכוד - את טועה בגדול , רוב עצום מבין המתפקדים תמכו בשרון כאשר הוא היה בליכוד ,והם תומכים בו גם עכשיו. להזכירך: בפריימריז לראשות הליכוד ב -2002 ,שרון קיבל 60 אחוזים לעומת 40 אחוזים לנתניהו.

mean girl 16

New member
גם אני תמכתי בתוכנית ההתנתקות

ואני מכירה עוד המון כאלו בליכוד, והם ואני לא ממהרים אחרי שרון לקדימה. שרון כבר הוכיח את עצמו מאז כמי שלא שם קצוף על מפלגתו. תוכנית ההתנתקות הסתיימה וגם התומכים בה בליכוד לא מקווים לעוד אחת חד צדדית שכזאת. אז כרגע נתניהו מציג את האפשרות הזאת בצורה האמינה ביותר. ואילו עם שרון אנחנו מרחפים באוויר ולא יודעים מה יהיה מחר.

kgjghy

New member
טוב שתמכת בתוכנית ההתנתקות

זה מבדיל בינך לבין הליכוד הפנאטי של היום ומשאיר תקווה לעתיד.

kgjghy

New member
אין דבר כזה 'בגידה במפלגה'

זה עולם מושגים טוטליטארי. יש חיים פוליטיים וכ"א הולך בדרכו למקום שבו הוא חושב שהוא ישיג הכי הרבה. זה כמו לעבור מקום עבודה: האם זאת 'בגידה' להתפטר מחברה אחת ולעבור לשנייה?

mean girl 16

New member
כשזה אומר בגידה בערכים

ובאידיאלים שלך. ומכירה של האנשים שהשארת מאחור שאתמול היו חברים שלך. וכל זאת לטובת חימום הכסא החדש שלך. אז כן, זאת בגידה במלוא מובן המילה.

kgjghy

New member
אנשים משנים את דעותיהם

אני זוכר את בגין שהתחיל עם 'שתי גדות לירדן' ורצה לחיות בנאות סיני ולבסוף החזיר את כל סיני והכיר ב'זכויות הלגיטימיות של העם הפלסטיני'. האם בגין 'בגד'? גם את עוד תשני את דעותיך כמה וכמה פעמים במהלך החיים. אין לזה קשר ל'בגידה', אלא אם מדובר בהפרת נאמנות. 'כל זאת לטובת חימום הכסא החדש שלך'. לאיזה 'כיסא חדש' את מתכוונת? אצל שרון זה דווקא הכיסא הישן. האם לדעתך שרון הפר את נאמנותו למדינת ישראל בנכונותו לפשרה טריטוריאלית עם הפלסטינים? אם תשובתך חיובית אז פירושה שכמעט כל העם בישראל 'בוגד'. יש פנאטים שחושבים כך, כמו אותו הליצן שרוצה להשליך לים את היהודים שלא חושבים כמוהו.

mean girl 16

New member
זה נכון שאפשר לתרץ הכל בכך ש

הכל משתנה בהתאם לנסיבות. אבל אני לא מאמינה שאנשים כצחי הנגבי ושאול מופז שינו את תפיסת עולמם בשעתיים.

kgjghy

New member
המעבר לקדימה זה לא שינוי בתפיסת

העולם. זאת שאלה טאקטית: איפה אני יכול לקדם יותר את מטרותי. אני מסכים איתך שהיה עדיף אילו מלכתחילה היו מצטרפים לקדימה בלי לזגזג. ככה הם פגעו באמינותם. אבל מבחינת השקפת עולמם - מי שעקב אחריהם לא מהיום יודע שהם כבר מזמן לא החרותניקים של פעם. בעצם החרותניק האחרון, לדעתי, עם השקפת עולם ועם 'הדר' בית"רי, קצת תיאטרלי בסגנון ז'בוטינסקי, הוא בני בגין. אני לא מסכים לגמרי לדעותיו, אך מכבד את יושרו ואת הגינותו.

Shani276

New member
בתאכלס..דליה איציק,רמון,הנגבי,

פרס... ידעו טוב מה הם עשו כשעברו לקדימה.מה רע להם? מפלגה חזקה,עם סיכויים גדולים לנצח בבחירות.הם לא צריכים להתאמץ הרבה,חוץ מרוחמה אברהם,שכל כך הרבה קפה - מתישהו מתחיל להתיש. בתאכלס אני בעד שרון,אבל לא בעד שחקני הרכש החדשים שלו.

למעלה