פתחתי את השרשור פרק יומי!

ספוילר קטן לפרק 406 של המנגה.../images/Emo19.gif

אוו, מוריומרו מעליב את קאגורה וסשומארו מגן על כבודה.^__________^ דייי, איזה חמודים.*.*
גדול לפרקים מאוחרים של המנגה רק חבל שהיא מתה.
למה בעצם הוא לא החייה אותה עם טנסייגה? הוא אמר שטנסייגה לא יכולה להחיות אותה. למה?

פינל

New member
זה בגלל- ../images/Emo58.gif

שטנסאיגה יכולה להחיות רק מישהו עם נשמה כמו רין או בני-אנוש, לקאגורה אין נשמה אז היא לא יכולה לקום לתחיה בעזרת החרב.

מילא ג'אקן..../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

אבל הוא החייה גם את הראש המת של המפלץ ששבר את טסאייגה.><

Buyo H

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

זה טוב שהיא מתה.. מישהו היה צריך למות

ממ...../images/Emo19.gif../images/Emo58.gif

כל הקטע שהיא מתה והופכת לרוח היה נורא מרגש ויפה, אז גם אני שמחה שהיא מתה.
אבל אני עדיין לא מבינה למה ססמאשי לא החייה אותה.><

L 0 L

New member
פרק טוב!

סאשי הבישי
ורין החמודה חח איך היא צועקת אני אוהבת את אינויאשה כשהוא בן אדם הוא מאוד חמוד.. חחח וסאנגו מסתקלת עליו המומה... וגאקאן ממש מצחיק איך שחתכו אותו לשניים
"אני חי?" "לא חצו אותי לשתיים?" XDDDDDD

harar8

New member
איזה פרק יפה

אני אוהבת את הפרקים שבהם אינויאשה הופך לבן-אנוש הוא כל כך חמוד ככה.

איררון

New member
פרק שולט!

אינו כאדם מבריק! (אני בכל זאת מעדיף אותו כשד!
) פשוט פרק מדהים!

J e i n

New member
פרק בסדר

ציפיתי שיהיה יתר כיף עם אינו כבן אדם.. פעם שעברה הוא היה חמוד נורא.. טוב, לא נורא... אהבת את "כן, אני מפחד, אז מה?!", איזה פרצוף הוא עשה.... XD איזה מצחיק אינו, הוא כל הזמן מקלל. גם אני... חח

Fay Wood

New member
פרק..... מאכזב... T__T

ציפיתי ליותר מפרק שבו אינויאשה הופך לבן אנוש!!!!!! T___T לא קרה כלום בינו לבין קגומה!!!!!!! T_____________________T מאכזב..... וגם קצת משעמם...... לא נורא- ריייייייייןןןןןןןןןן!!!!!!!! חמודהההה!!!!!
ממתי היא מדברת? בכל מקרה- חזרתי!!! (למי שלא שם לב *_*) וראיתי את הפרקים הקודמים (שישי וראשון שהפסדתי) וקאנה כל כך חמודהההההההההה!!!!!! וקגורה!!!!!!!!!!!!!!! יוו אלה היו פרק שווים, הפרק של היום היה כל כך מאכזב!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט משעמם!!!!!!!!!!!!! שמתם לב ל-טווווטוווסאי הזה? זה כל כך קורע איך שהם אומרים את זה!!!!!!!!!! בכל מקרה (וואי איזו מגילה!! 0.0) אני לא אהיה פה גם מחר... :/ אזזז... המפגש פורום ב-17:00 ביום רביעי כן!?!?!?

L 0 L

New member
בהחלט מאכזב

גם אני ציפיתי שיהיה ביניהם משהו...אבל בכול זאת פרק טוב..

sintesis

New member
מאכזב???

פרק של אינויאשה יכול להיות מאכזב???? אני אתבע אותך על כך!

איזה פרק יפה!

מירוקו הרג אותי שהוא פתח את הפה של אינו!
ואיזה חמוד זה היה שרין צעקה ושסמארו אמר לה מספיק והיא כן אדוני! חחח

למעלה