פתחתי את השרשור פרק יומי!

MayaChan

New member
פרק נחמד,לא יותר מזה...../images/Emo3.gif

ציפיתי ליותר...שיקרה משהו בין אינו' לקגומה... (כמו בפעם שעברה שהוא הפך לבן אדם). פרק הבא סשומארו!!! איזה מצחיק היה שטוטוסאי עקר לאינו' שן...חח איזה חמוד אינו' כשהוא בן אדם!!!!!!!!!!
אני מחכה כהר לפרק מחר!!! דרך אגב-אני מצטרפת לשאלה:המפגש פורום בטוח ב-17:00?

לי Li

New member
פרק חמוד ^_^

ציפיתי לקצת יותר, אבל עדיין פרק חמוד
אהבתי את הקטע בהתחלה שרין צעקה ואז ססשומארו השתיק אותה ^_^ זה היה כזה ססשומארואי מצידו ^_____^ אוי, והקט שלג'אקן היו דמעות בעיניים אחרי שהוא גילה שססשומארו השתמש בטנסטייגה כדי להציל אותו, זה היה פרצוף כזה מצחיק ^_^ בכלל כל הקטע שהוא אמר "מה? אני חיי? לא חתכו אותי לשניים?" היה קורע ^_^ אה, וגם אהבתי את הקטע ששיפו אומר לאינויאשה "הוא סתם מנסה להתגרות בך להלחם בו" אז אינויאשה עונה "אני יודע, אני לא טיפש" ואז הוא אומר עוד משהו, תופס את שיפו עם היד, מזיז אותו הצידה באוויר...ועוזב אותו XDD הפרצוף של שיפו היה כזה מצחיק ^_^ בכלל, גם כשאינויאשה הרביץ לו כי הוא גילה למירוקו שהוא הופך לבן אנוש היו להם פרצופים קורעים ^_^ והמ, זהו ^_^ נמ, מגילה =X

Horse Wishper

New member
אני אהבתי גם את הקטע

שמירוקו מראה לסאנגו שאין לאינו ניבים... חחחחח תראו כאן---->

לי Li

New member
LOL כן!

ואז כשאינויאשה שאל אותו מה הוא עושה מירוקו היתמם ואמר: "אה, אתה מרגיש את זה?" XDDD נקרעתי

MayaChan

New member
אה,ויש לי שאלה ../images/Emo35.gif

למה אין כזה דבר שפעם בחודש אינו' הופך לשד מלא כמו שהוא הופך לבן אדם? מי שיודע,בבקשה שיענה...זה ממש מוזר!

פרק טוב....."אההבתי!"../images/Emo6.gif

אהבתי איך שהשור ככה משום מקום הגיע והם כזה "הוא בא לבד?" מיוגה.... פחדן קטן.... שוב ברחת?! היה מצחיק לראות את אינו מוחץ אותו... בכלל כשאינו אנושי הוא הרבה יותר חמוד ורגיש..... "כשאני הייתי שד הלב שלי...." "אל תשכח אותנו אינויאשה" "אל תדאגי! אני נשאר אני!" היה מצחק ... אינו מקבל טיפול שניים, ועוקרים לו שן.... מה אתה עושה טוטוסאי?! רין... איזו מותק..."ניצחתי אותך!" "באקה! זו לא הייתה תחרות!" היא הייתה קצת מעצבנת כשהיא צרחה.... איך שכתחו את מויוגה לשניים והוא בכה.... חחחחחח מירוקו גורם לאינו לעשות פרצופים.... "אם אני פוחד אז מה?!" "טוב, אתה לפחות כן....." ושיפו... השד השט=ועלי פטפוני.... "אתה פטפון שלא יודע מתי לסתום!!!" פרק מוצלח..... כשהוא אנושי יש את הפרקים הכי טובים...

Sakura Kinomoto

New member
איזה פרק חמוד

שיפו חוטף מכות כרגיל אבל לא הבנתי קטע...טסאיגה דיממה?! לא חשוב. גם הרג אותי ה"אאההה" של סאנגו כשהיא ראתה את אינויאשה אנושי גם היה ג'אקן בשני מצבים:חצי חצי ועיניים של תיכוניסתית מאוהבת/חולמת..חחח ויש לי תמונה!!!!

Sakura Kinomoto

New member
יוו רין כזאת מאמי

איזה מצחיק היא צורחת להנאתה סשואמרו:רין די רין:אוקי!!!

PakoLina

New member
פרק מצחיק../images/Emo6.gif

בקטע בהתחלה שסאשי הרים את הראש ורין התחילה לצרוח.. איזה חמודה
ואז הוא אמר לה מספיק והיא כן "האי!" ובקטע שמירוקו מתח לאינו את הפה XDD

special girl1

New member
פרק מוצלח, כרגיל

אינו כזה חמוד כשהוא בן אדם
איך שהוא מרביץ לשיפו ^_^ ואיך שרין צועקת! חחח בהחלט פרק יפה!

פרק מצחיק

אוי, הקטע שפתאום יש סערה בשמים, ואז משומקום מגיח לו שור הזוי בעל 3 עיניים פשוט קרע אותי...חחחחח wtf?! והמוזיקת רקע שהיתה בקטע של אינו וקאגומה היתה כזאת מעוררת חושים (רק אני שמתי לב?). ורין צעקה כמו מטורפת בהיסטריה כזאת!!!! חחחחחח ואז סשומארו אמר לה להפסיק באדישות כזאת, ואז היא שתקה. ואני מעדיפה את אינו בתור שד למחצה בעל עיניים זהובות ובוהקות
מחר קאגורההההה!!! או קאגורה מחממת את העניינים, למה שלא תבוא ותחמם אותי??? קאגורה

ליסאן

New member
אני הפסדתי את הפרק היום../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

אבל הייתי במפגש של פורום נארוטו וזה היה שווה את זה!!!!!!!!!!!!

RaVeN IYI

New member
המפפ

אין כמו אינויאשה אנושי.. זה מצחיק איך שהוא דומה לקגומה!! הקטע עם השור היה טוף=) וג'אקן ורין וסאשומארו כזה יפה גאדדדדדדדדדד אני אוהבת את האדישות הטבעית שלו.. חח והשן של אינויאשההההה היה טוב, באמת!! אגב, עוד מישהו שם לב לזה שהעיניים שלו כשהוא בנוש(בן אנוש) הן חום גובל בירוק כהה?? =)אוהפת

ירוק? OO

אבל תסכימי איתי שצהוב נאה לו יותר?
חחח שמתי לב יש לי משיכה לצבעים לא טבעיים...אדום, צהוב...

RaVeN IYI

New member
ענבר=)

אם רק היה צבע כזה לבנאדם אנושי!! אבל משום מה יש לי תמונה של אינו בנוש עם עיני ענבר=/ **מצרפת**

למעלה