צ'אלוווווווווווווווווווום

camila for EVER

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

זהו סיימתי, כי אני לא רוצה להציף את הפורום, אבל אם בא לכם לראות עוד ועוד תמונות יפיפיות של פינק המדהימה פשוט תלחצו פה! סתם, לא פה כאן! סתאאם! איך עובדים אלייכם! אבל עכשיו ברצינות- כ-א-ן-! תהנו!!! עוד דבר שברצוני להגיד לכם זה שאני תמיד בהודעות שלי או התגובות אז אני יעשה את 2 הסימנים האלו-
- כשיש אור בחוץ
- כשחושך בחוץ

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gifWellcome

ברוכה הבאה לפורום הקטנטן שלנו!
אנחנו מקווים שתהני בפורום הוורוד שלנו! אני טסי אחת מהמנהלות
אני מבינה שאת עולה לחטיבה.. גרר.. כן כן אני מכירה את ההרגשה, תאמיני לי זה יעבור תוך שניה, ופרפרים בבטן? את לא מחבבת את ההתרגשות

camila for EVER

New member
וואי טאנקס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ובקשר לפרפרים..

לא ממש, בגלל שזה עושה לי הרגשה של בחילה פחחחחח
אבל לא משנה, אני בטוחה שזה יעבור, ד"א- ידעתם שלביה"ס שאני הולכת יש שם כמה דברים שלא חיבבתי למשל שכשיש למישהו יומולדת אז שופכים עליו קמח וביצים, אימא! וגם לצערי היב'ניקים וה-יא'ניקים שהם קומה מעליינו יורקים לקומה שלנו, יאני, בגלל שאנחנו חדשים.... אבל אני החטלתי לבוא יותר מוקדם מהם ושהם לא יספיקו לירוק עליינו! פחחח אני חכמה!!!!!!!!!!!!! אבל בקשר למומולדת שלי אין לי שמץ של מושג מה לעשות, חשבתי לא לבוא באותו היום אבל אז בטח כולם יחשבו שהשתפנתי.... אבל לא משנה, קיצר אתם חבר'ה ממש אחלה! ברוב הפורומים מי שעושה שירשור תמונות מתחילים להתנפל עליו ו'לצרוח' עליו, אבל אתם משהו לא מהעולם הזה!!! סחטיין! ממש התרשמתי לטובה! מגיעות לכם מחיאות כפיים

חחחחחחח את לא צריכה לדאוג!

כמו שאמרתי החטיבה זה עוד שלב קטן בחיים בקשר לביצים ולקמח גם אצלנו לחלק מהבנות יש את ההרגל המפגר הזה! אל תאדגי פשוט אל תבואי באותו יום... ושיהיה לך ב===ה===צ===ל===ח====ה

camila for EVER

New member
גראסייס! ממש הורדת לי אבן מהלב!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתי את עצמי! פחחח סתם פתגם מיושן! פחחחח

camila for EVER

New member
שום בורות ושום נעליים../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

אם בא לך לשאול אותי שאלה זאת זכותך!!! טוב, קיצר 'גראסייס' זה -תודה- בספרדית, סליחה פשוט כרגע ראיתי פרק במורדים ואני עדיין לא חזרתי לאדמה, פחחח... סליחה בקשר לזה לא התכוונתי!!

חחחח אז גארסייס שענית לי חחחח

אפשר להגיד שאני יודע ספרדית ??(ממש לא
) פשוט אני לא אוהב את כל הדברים בספרדית

למעלה