צ'אלוווווווווווווווווווום

camila for EVER

New member
סבבה... לא ממש אכפת לי../images/Emo26.gif

תשמעו הנה תמונה של פינק בציעורותה שאני ממש חולה על התמונה הזאת! היא כזאת חתיכה שם! יש לה עיינים כאלה מהממות וקוליות! וגם הכובע ו-2 איך לומר? שערות? מציצות בצבע בלונדיני! והשרשרת!! יווו זה כזה מגנוב!! לא יודעת למה בגלריות אמרתם שזו תמונה מוזרה בגלל שזו תמונה מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה לא?!

ב ר ו כ ה - ה ב א ה

נראה לי שמצאתי את אחותי התאומהההההההההההההה מישהי שאוהבת להציף כמוני :)) לה לה לה רק שלך יש סבלנות,אני שונאת להעלות תמונות..ויש לי במחשב יותר מאלף.. בטוח יש לי מה לחדש , אני עצלנייה יואו כמה זמן לא הייתי כאן, ככה זה.. כשאני בבית-אני לא יכולה להכנס כי יש לי מחשב עגלה... וכשאני אצל החבר, אני כאן :)) לה לה לה לה אוהבת את החיים האלה כ"כ! למרות שהם מבלבליםםםםםםםםםםםם!!!

camila for EVER

New member
וואלה?! גם אני מצאתי!! פחחח....

קרעת אותי אחותי! אולי אנחנו באמת אחיות תאומות שהופרדו בלידה?! יש לך איי סי קיו?!

ShaDoW GiRl

New member
סחטיין על התמונות!!

אישתך??? לאא לא לא.. אוקיי מורן אני רואה שכל המשפחה שלך כאן
אחים אחיות, בנים בנות.. חחחח בקיץ קץ- לגבי המומולדת- אל תבואי, ובשנה אחרי אל תצאי מהבית שבוע מתי שקוראים לך כי.. גגרר.. יכאב לך.. מזל שאצלי בבית ספר כשהתחילו את המסורת הזאת בדיוק עברתי לחטיבהולא עושים את זה אצלנו.. (טפו טפו טפו)

חחחח ואני אחד "הבכירים" במשפחה

חחחחחחחח או שלא לא סתם אני אור אח של דנה(קטנה 15) ובעלה של מורן(מורנדה) שד"א מורן אמא של דנה מה שאומר שמורן גם אמא שלי וגם אישתי (מסובך הא?) ואת האבא לא מצאנו עד עכשיו !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה בהחלט אחד הבכירים מאמי שליייייייייייייי אתה הילד -בעל הכי מושלם שיכולתי לבקשששששששש ופינק היא אישתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אהבת חייייייייייייייייייייייי אור עינייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נישמת אפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בוקר טוב עולם :)) אני מאושרררררררררררררר אז עכשיו אני שרררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחח

חיחי יש לי עודף דיו ב י במקלדת

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה