צבא שובניסטי

מיטללל

New member
צבא שובניסטי ../images/Emo3.gif

הייתי היום במשרד של חברה שלי... ואז המפקד שלה חיפש קלסר מסויים ולא מצא אותו. היו שם בסביבות ה 30 קלסרים. בלי עטיפה. בלי סדר. עם מדבקות מקושקשות.. והם אמרו שצריך לעטוף את הקלסרים. ואז הוא אמר שהיא תעשה את זה. (למרות שממה שהבנתי הם בצוות 5 אנשים, היא הבת היחידה) ושהם חיכו שתבוא בת בשביל זה. היא אמרה לו שאחלה אבל הם יעשו את זה ביחד והוא אמר שהוא לא יודע לעטוף ותמיד בנות עטפו לו ולכן היא תעשה את ה... היא קצת הזדעזעה
אז כמה שאלות... 1. בנים אתם יודעים לעטוף קלסרים? 2. מה אתם חושבים על זה?

את כבר יודעת מה אני חושב על הצבא...

אז יהיה לי מיותר להגיב אבל אני אגיד ששוביניסטיות היא אחת מהמגרעות היותר קטנות בצה"ל.

מיטללל

New member
בנים../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif תענו !

אתם יודעים לעטוף קלסרים?????

black side

New member
../images/Emo6.gif

אני בת ואני לא יודעת לעטוף קלסרים! זהו.. התוודאתי.. :)

מיטללל

New member
גם אני לא יודעת.. :p

יש מישו בפורום- המסתבר לא יוצלח שלנו- שיודע לעטוף?

Piren

New member
lol

donno how i got to this forum ... seeing this thread just made me laugh Yeah.. .guys do know.. im pretty good at it aswell Army sucks that way... I can do folders, books, notepads, and even gifts now

humeini

New member
לא יודעים וטוב שכך..

לעטוף קלסרים זה דבר מאד טיפשי..ולכן על פניו הגיוני שגברים יוכלו לעשות את זה בקלות וטבעיות..אבל לא..

ailag

New member
גם אני לא יודעת לעטוף קלסרים

הפעלתי מערכות מחשב גדולות בצבא בלי הידע הזה
גם לא יודעת להכין קפה.

אושר מ

New member
אני יודעת לעטוף

הביתה ביקורת הדרכה בבסיס. עטפנו את כל הקלסרים מחדש. אני אישית עטפתי משהו כמו 40 קלסרים.

zubash

New member
קלסרים?

נו מה את צוחקת? אפשר היה להכניס בלוג או כתבה או כמעט כל דבר אחר במשבצת הזו. אם את רוצה, תביאי לי את כל הקלסרים שלך ואעטוף לך אותם.

צבא שוביניסטי זה מילא

שוביניסטי זה מילא... חלק מהמפקדים ממש הוגנים... מה שבאמת נוראי זה היחס של הצבא להומאים... את קולטת שבחור שבא לבקו"ם ואומר שהוא הומו משתחרר אוטומטית אלא אם הוא מתעקש ממש?!?!?! מה נסגר? ממתי צבא שלא יכול להרשות לעצמו להיות דמוקרטי הופך להיות נאצי? ברור שזה בעייתי שהומואים יהיו במגורי בנים סטרייטים כשמתקלחים יחד והכל אבל עדיין... גם זה נכון שהרבה מאוד מיסים הולכים לטיפול במפגרים ונכים זה לא אומר שצריך לרצוח את כולם!!! ככה גם אסור להם לשחרר אנשים רק כי הם הומואים... הקטע הנוראי שהם עושים את זה בלי בושה בכלל.. וזה עוד רשמי!!! בנים יודעים לעטוף קלסרים אבל יש מפקדים שהשתן עולה להם לראש ומחליטים שרק בת תעשה עבודה מלוכלכת כמו לעטוף קלסרים

שטויות

אין קשר בין הומואים למה שאמרת. אני מכיר הומואים בלשכת גיוס שלא רצו ללכת לקרבי כי הם הומואים, ולקח להם חצי שעה לשכנע את הקבן שם רק כדי שלא ילכו לקרבי. הצבא לא יכול לבחור מי ימות ומי לא

יש לי המון דברים רעים להגיד על הצבא

אבל במקרה הזה אתה טועה. פעם אולי זה היה נכון, אבל בימינו אפילו הצבא החליט להתקדם ומגייס הומואים בדיוק כמו כולם. ואין שום בעייתיות עם הומואים במגורי בנים ובמקלחות. זו מן אמונה של סטרייטים (ממש פרימיטיביים, לדעתי)- שכל הומו שהם רואים ירצה אותם. צאו מזה! בדיוק כמו שאתם לא רוצים כל בחורה שאתם רואים, גם הומואים לא רוצים כל בחור שהם רואים. ולגופו של עניין- לעטוף קלסרים זה עניין טכני וניתן ללמידה. בנים מסוגלים לעשות את זה בדיוק כמו בנות. זו החברה שהכתיבה "תפקידי בנות" ו"תפקידי בנים". למרבה הצער, צה"ל עדיין שרוי עמוק בתוך חלוקת התפקידים הלא-מבוססת הזאת. וייקח עוד הרבה שנים עד שהמפקדים בצבא יתחלפו ויצטרפו סוף סוף למאה ה-21.

humeini

New member
קשקוש בלבוש..

בתור מפקד בדימוס.. היו לי חילים הומואים שבישרו לי את זה חלקם מתוך תקווה להיפרד מהחיל.. חלקם הצליח בעיקר כי ממש התעקש.. אבל חלקם לוחם היום לצד כל אחד אחר..

למעלה