צבא שובניסטי

SimplyMe1

New member
תשמעי,יצא לי לצאת להמון מסיבות

גם בחגים בין היתר וכמעט תמיד זו הרגשה של "פרות דחוסות בדרך לשחיטה". נכון שאני מקצינה, אבל זה מה שקורה לרוב במועדונים(ואני יוצאת למועדונים "איכותיים",לא משהו עלוב וכמו שציינת-נותרים ריקים ושוממים)בחגים. זה פשוט ניסיון שעדיף בימים כמו אתמול,לצאת לכול מקום שהוא לא מועדון. ואכן יצאתי להרצליה ולת"א ונהניתי. בפסח בטח יצליחו לשכנע אותי לצאת למועדון.שוב 100 אנשים דבוקים אליי כמו דבק מגע.
ושמחה שנהנית,לאיזה מועדון יצאת? ופליזזזזז אל תגידי שלחממה

Anna Karenina

New member
לא, לא הייתי בחממה...

ואני לא יוצאת למועדונים עלובים!
לי אישית, לא יצא ליפול על מועדון שומם, כי אני יוצאת למועדונים שיש עליהם ביקורות, המלצות, דיווחים..לא מועדונים שכונתיים וכדומה. (שלהם יש פוטנציאל רב להיות ריקים..) וגם אני נהניתי...אפילו מאוד..
ובזמן שאת תבלי בפסח, אני אהיה על מדים אי שם, עם מחסור די רציני בשעות שינה. אבל תבלי, תבלי...

SimplyMe1

New member
כמוני כמוך../images/Emo13.gif

האמ האמ,בפסח אני אסבול יותר מאשר אהנה ואבלה,כנראה... יש מלאאאאאאאא לימודים לחופשת הפסח האחרונה שלי.אבל יהיה 'סדר.

מ ס ט י ק

New member
עוטפים קלסרים בצבא כמעט תמיד

מה לעשות, גם אני קיבלתי כזו עבודה... האמת שזה דבר די כיף... עבודות כאלו של לעטוף קלסרים, להיות ועדת קישוט וכד' מזכירים לי את בית ספר, ככה שזה די מהנה...

YAYA15

New member
מה???

ממתי עוטפים קלסרים? הם לא באים ready to use מקסימום מוסיפים תווית בצד וכותבים מה יש בקלסר. מה לא?!

Tatu4Taty

New member
דוגרי, ממתי באמת עוטפים קלסרים?

דווקא בקשר ללעטוף דברים אני כל פעם מנסה לעשות בעצמי ומחוסר כישרון כנראה לא מצליח, לא נובע משום דבר אחר חוץ מזה.

מבינה אותך...

בצבא הייתי תומכת לחימה באיזשהו תפקיד במוד"ש, בגלל שהייתי בת יחידה אז הסגל שהייתי חלק ממנו החליט להפיל עלי את כל הפעולות הקשורות בעטיפת קלסר, ונקיון הריצפה וכ'ו, דבר שהכעיס אותי מאוד. בהתחלה הייתי נחמדה ועשיתי זאת, אך בהמשך הבהרתי להם שאלה אינם "פעולות של בנות בלבד" כפי שהם קראו לזה. והגעתי לצב שבעודי יושבת על הספה במקום לצפות בטלויזיה, אני צופה בסמ"פ שלי עושה ספונג'ה, ובסמל מחלקה עוטף קלסרים בצורה יותר איכותית ממני. הם הבינו דבר ראשון שאותי לא מסנג'רים, ודבר שני שמה שאני יכולה לעשות, הם גם בוודאי יכולים. אז כמו שאומר המשפט המפגר" אם קצת רצון וקצת יכולת...." הכל עניין של רצון....

הצבא הוא כלל לא שובניסטי

כמי שהוא פקיד בצבא הצבא הינו שובינסטי כלל. פשוט מקרה פרטי. אם היתה מבקשת לעטוף עם שאר הבנים ( בהנחה שהם מבצעים את אותו התפקיד )

SimplyMe1

New member
הצבא הוא מיסודו מוסד שובינסטי

מהסיבה הפשוטה שהוא לא מתיימר\שואף להיות שיוויוני. ככה זה היה,וככה זה יישאר.

למעלה