צבא שובניסטי

man in wall

New member
זה לא שבנים לא יודעים לעטוף

קלסרים. אלא שבנים עם קצת יכולת לא נשארים בקבע.

Ophir4u

New member
איכס לעטוף קלסרים... מה מעשנים שם?!

מדאיג אותי לגלות שצבא ההגנה לישראל חושב שזה רעיון טוב לעטוף קלסרים. זוועה לאנושות! אולי במקום להיות מפגרים תקנו קלסרים עם תמונות שונות עליהם? הא? חשבתם על זה?! איזה מעוטי יכולת אתם. תתביישו לכם! מיטל אני מזועזע שאפילו שאלת אם בנים יודעים לעטוף קלסרים... לא בנים יודעים ולא בנות יודעות ולא אף אחד! למה שמישהו ידע איך לעטוף קלסרים? מה זה מחברת?! אני חוזר ואומר, עטיפת קלסרים זה מעשה מפגר וחסר הגיון, אל תעשו את זה יותר.

אין תקציב לקלסרים חדשים כאילו דה

אני מבינה שבצבא לא היית....... אין להם תקציב לדפים על מה את מדברת... חוץ מזה, השוביניזם בצבא חוגג. ואני לא מדברת אפילו על כמות הקרביים שיש גברים לעומת נשים וכולי'. אני מדברת על הדברים הכי קטנים כמו הדוגמא שהבאת. מדברת על זה שמפקד יביא לו פקידה שתעשה לו קפה ו"תעטוף קלסרים" ותענה לטלפונים שלו ולא זכר שיעשה את כל אלה! לא אומרת שאין "פקידים", בטח שיש, אבל שימו לב להבדלי היחס של המפקדים לחיילות ולחיילים. וכן יש תפקידי גברים ותפקידי נשים. בהחלט. הקיצר, הצבא לא התפתח מלפני מאה שנה בקטעים האלה.

אורוקס

New member
אני יודע,

אבל סביר להניח שהכל ייצא עקום
. אז הדיווה שאיתי מצילה אותי ואומרת לי רק להחזיק את העטיפה, כשהיא מדביקה אותה לקלסר. מת עלייך דיווה.

dudster

New member
זה יהיה מוזר אם אני אגיד

שאני כן יודע
אני לא ממש יודע, אבל חייב להגיד ולאמור שניסיתי, והבחורה שעטפה איתי התעצבנה עליי, וסיפחה אותי לעזור לה. אבל אני עיצבתי את העטיפה.

jessy19

New member
צבא שובניסטי?? מה פתאום ../images/Emo3.gif

אם עדיין לא שמת לב, יש יותר פקידות מפקידים ואם יש פקידים בד"כ הם מפילים עבודה נשית כמו זאת שתיארת על הפקידות. מה לעשות החשיבה השובניסטית לא נעלמה מעולמנו כליל...

איזה שטויות בטח שכן

מטובי עוטפי הקלסרים הם בנים יש מלא בנים מאד מוכשרים בעבודות משרדיות זה מאד אינדיוידואלי. כמובן שיש גם כאלה שלא ממש טובים בזה עלי אני יכול להעיד שבפעם הראשונה שעטפתי קלסר היה לא משהו אבל אחר כך הביצועים השתפרו והיום כל עטיפה של קלסר שלי - בונבון ואם זה קשור למין של האדם אז מה תגידו על הומואים(ושאר והמינים) הם יודעים לעטוף קלסרים או לא?

bhmi100

New member
הייתי מוכן לעטוף קלסרים כל היום

וגם להכין קפה. לו אני הייתי משרת שנתיים כמו בת. (בצבא השוביניזם רק טוב לבנות) חוץ מזה בנות שעושות עברות צבאית מקבלות עונש פחות קשה. ומעט מאוד מהם נכנסו לכלא. וגם אף אחד לא מכריח אותם לשרת בקרבי. אז די לקטר.

Captain Yahav

New member
זה שבנים לא יודעים לעטוף קלסרים

זה די בגדר עובדה.. זה שהם לא יודעים לעשות כביסה זה גם בגדר עובדה ועוד מיליון דברים, אבל אני לא מאמין שיש להזדעזע מזה שבנים לא יודעים לעטוף. אתה יכול להיות הכי חכם שבעולם עם תואר בכל מקצוע ועדיין לא לעשות פעולה אימבצילית כמו לעטוף קלסרים. זה לא מוציא אותך טיפש, זה פשוט העצלנות או החוסר רצון ללמוד. לסיכום אני חושב שבת לא צריכה להיעלב מכך שמבקשים ממנה, לעטוף קלסר זה פעולה מאוד מסודרת, עדינה, סימטרית ואני לא מוצא פסול בכך שמבקשים מבת לעטוף, מבלי להיכנס לקטע השוביניסטי. מקווה שעזרתי :)

SimplyMe1

New member
טה טה טה

למרות שאני בת,אני רוצה להודות בזאת,שלא רק שאני לא יודעת לעטוף קלסרים(השאלה הופנה לבנים;איי קנואו.איי קנואו)אני גם לא יודעת לעטוף מחברות. עד כיתה י' עטפו לי מחברות...כול השאר לא נגעתי,לא עטפתי.. פקידה אני לא אהיה.

Anna Karenina

New member
גם אני לא יודעת לעטוף...

וגם את ספרי הלימוד שלי, כאשר נתבקשתי לעטוף אותם..שלא נדע מצרות.
באמת, מזל שאני לא אהיה פקידה. שהמוכשרים והמוכשרות שבינינו בתחום העטיפות יעשו זאת.

SimplyMe1

New member
תאמיני לי....היו לי עטיפות ספרים

כ"כ יפות,אבל אני לא נגעתי בהן..עד היום הן עומדות פה(בבית),שלמות. ומעניין באיזה צבע הקלסרים בצבא שצריך לעטוף אותם

Anna Karenina

New member
מצב מוכר, בהחלט..

ובטח הקלסרים בצבא זה קלסרים שכבר עטפו אותם כמה וכמה פעמים... את מכירה את זה, שכשמורידים עטיפה ממשהו, לא תמיד הכל יורד, ונשארות חתיכות נייר מגעילות כאלה, דבוקות? כאלה שאי אפשר להסיר? אני מניחה שכך נראים הקלסרים בצה"ל, ולכן נדרשת עטיפה מחודשת.
אבל זו רק השערה.

SimplyMe1

New member
הצבא צועד על קלסריו.

אניוויז..יש לי שאלה(תהייה) במסגרת העוף טופי'ק: למה אנשים,רבים ככול שיהיו,מתעקשים לצאת הלילה,בפורים,למועדון.מפוצץ אנשים דבוקי זיעה,מחופשים,וש100 אחרים דורכים להם על הרגליים ובלי חצי מטר יכולת לזוז,או לנשום?!? זה ממש ממש לא כיף ככה! יש מלא מקומות אחרים להנות בהם

סופה 20

New member
התשובה היא פשוטה...

כדי שיהיה לך מה לשאול :).. למה? כי אנשים רוצים להנות אולי... יש עוד כל מיני סיבות לדעתי..הרבה מאוד...

SimplyMe1

New member
מניסיון זה לא כיף לצאת בחגים..

זה בילוי מעייף ולא כיפי בכלל..כול פעם שיצאתי בערב חג למועדון די סבלתי שם..דוחסים פי 20 אנשים יותר מבדר"כ..שיהנו..אני אמצא מועדים אחרים לצאת למועדונים. ואין הרבה סיבות לצאת בחג,אני יצאתי כול חג(גם בראש השנה\סוכות\חנוכה\סילבסטר)והיה ממש ממש מפוצץ.אין הרבה סיבות לזה

Anna Karenina

New member
זה דווקא מאוד כיף..!!

אתמול יצאתי לבלות,עם חברה שלי וידיד נוסף, ואיך שניגשתי לרחבה, קפצו עלי משהו כמו 20 ערסים מכל צד. עכשיו, רק לידע כללי, אני ממש לא דוגמנית על, או פרחה בדימוס, אני סתם בחורה רגילה שבאה לבלות. בכל אופן, נהניתי, ביליתי, רקדתי, נרטבתי בגשם המטורף שהיה אתמול, ואכן - היה ערב מעולה. אני דווקא אוהבת מסיבות "חגים" שכאלה..(אני אוהבת מסיבות באופן כללי, אבל זה כבר נושא לדיון אחר). העומס דווקא לא מפריע לי, אלא דווקא להיפך, זה עדיף על מועדונים שנותרים ריקים ושוממים...

למעלה