צהבת A - מחפשת מידע אמיתי על החיסון

קומרן

New member

פולספגן

New member
העיקר שאתה טוען שאתה אף פעם לא מדבר לא לגופו

של גולש וכנראה חזוני יתממש ושוב תימחק ותיחסם

כמו כן, הגבתי לך שאין לך כלום בהודעה שקישרת ובכלל לא טרחת לקרוא את הקישורים

קומרן

New member
פולסי... האמת שהוא צודק

כל הסיפור הזה עם הדיסקיות ועוד כל מיני שטויות... זה דיי מוכיח שאת טרולית שקרנית...

אני מגיב בהתאם למה שאת כותבת

ואם את כותבת לגביי שאת גורמת לי (ולקומרן) לרגשות כאלה ואחרים, ושאנחנו שקרנים (אה, סליחה, "מצטיירים" כשקרנים) זכותי להעמיד דברים על דייוקם לפחות לגבי עצמי (אני היחיד שיודע באמת איך אני מרגיש).

את ההודעה ההיא כתבתי לבקשתך (הצעתי לשלוח במסר, את אמרת שאין לך בעיה לעשות זאת בפורום), אחרי שהאשמת אותי בהזיות וביקשת הוכחות. אני חוזר ומדגיש שוב: את ביקשת. הוכחתי וגיביתי את דבריי, לא יותר.

קראתי את הקישורים לפני שפרסמתי אותם וגם הגבתי לתגובה שלך. אין לי מה להוסיף כי אני חושב שהם מדברים בעד עצמם. את טוענת שאין בהם כלום? בסדר גמור, ישפטו הקוראים. לא רואה טעם לנהל איתך את אותו דיון מחדש.

פולספגן

New member
שאלת לגבי שם ולא לגבי כאן ולכן עשית עבירה על

התקנון של
ואין לי מושג איך מור סגמון לא חוסם אותך עדיין, כי יש לו כבר סיבה מוצקה לעשות את זה ולא תוכל להתבכיין להנהלת
על כך כפי שרק אתה יודע לעשות

אבל כמו שאומרים החבר'ה "אם אין שכל
אין דאגות
"

פולספגן

New member
אז, ארד עוד ואסביר לך

תחילה, אמליץ לך על תוכנית בשבילך (תצטרך למצוא לבד ביוטיוב, כי אני לא מאכילה
) ותוכל להעמיק עליה בכתבה המצורפת והנה ציטטה של פיסקה בשבילך
{
במהלך השנים "רחוב סומסום" לימדה ילדים לא רק לספור מ-1 עד 10, או מה זה "פה" לעומת "שם". היא גם נתנה להם כלים להתמודדות עם החיים, ובניגוד לתוכניות אחרות, שבהן התפאורה היא דשא ירוק עם קשת בענן, היא הראתה להם כיצד להתמודד גם עם החלקים הפחות נעימים בחיים - ונגעה בסוגיות כמו ריבים עם חברים, גירושים של ההורים ואפילו מוות.
}

לאחר שתעשה זאת, תוכל לקרוא את ההסבר שלי ואולי תבין ש"שם" הכוונה בשרשור ההוא ו"כאן" הכוונה בשרשור הזה.

למעלה