צהריים טובים לכולם/ן.

avi elbaz

New member
את אמיתית ?

חשבת עד הסוף על מה שאת מבקשת ? רכבת פעם על אופנוע כל שהוא ? רכבת פעם על אופנוע כבד ? יש לך בכלל רישיון לאופנוע כבד ? אם תקבלי סיבוב, תיפלי ותגרמי נזק לאופנוע, את תשלמי על הנזק וירידת הערך ? ביטוח חובה לאופנועים עושים בד"כ לרוכב עצמו ואף אחד מלבדו אינו מבוטח כך שאפילו חוקית ברוב המקרים אסור לך לרכוב על אופנוע של משהו אחר. יש סוכנות להשכרת קטנועים אם בא לך סיבוב על דו גלגלי. לילה טוב,

Ad H

New member
ותחשוב מה יקרה אם היא תיקח סיבוב על SV.

היי

היי ואחר הצהריים טובים לכולם/ן.
תודה על ה- "ברוכה הבאה" היפה של חלק מכם. אני רוצה סיבוב כ- מורכבת בלבד ולא כמשהו אחר. בסך הכל אני רציתי סיבוב קטן על אופנוע כבד, מה חלק ממכם עושים כזה עניין? מה כבר ביקשתי? וחוץ מזה כבר עליתי כמה פעמים על אופנוע רגיל ולא כבד. מי שמוכן או מוכנה לתת לי סיבוב קטן אז בבקשה אלי לפרטי. ואני תמיד אשמח להכיר אנשים חדשים.
ביי בנתיים ושיהיה שבת שלום וסוף שבוע ניפלא. קשת

avi elbaz

New member
תקשיבי, נגעת בנקודה רגישה אצלנו.

מתוך קריאת דברייך היה ניתן להסיק שאת מבקשת לקבל הזדמנות לרכב על אופנוע של אחד מחברי הפורום, דבר שלא יקרה גם אם תרצי לקנות אחד מהם למשל. אני בטח שיש הרבה חבר'ה צעירים שישמחו לקחת אותך כמורכבת, ואם יש לך ניסיון כמורכבת, אז סיכוייך משתפרים מאוד. אם נפגעת מתגובתי אני מתנצל. אבי,

Ad H

New member
תתכונני

להצפה של תיבת המסרים ע"י אלו שלא מעדיפים את האגזוז על פני הבחורה

ב ו Z י

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

iec

New member
../images/Emo45.gif..עכשיו זה רישמי ../images/Emo67.gif

שכולם דפוקים פה

h a j b i

New member
בהנחה שיש לך רישיון, תחליטי על מה את רוצה

לרכב, תתקשרי ליבואן של אותו אופנוע ותזמיני רכיבת מבחן.ככה עושים. בהצלחה.

yoman321

New member
שלחי תמונה ואז נחליט ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה
, מקווה שתקבלי בהבנה את ההומור הרדוד
אם לא על הז' שלי
אפרופו , האופנוע שלי לא כבד אז אני לא רלוונטי

למעלה