צהריים טובים לכולם/ן.

מה מקבלים בתמורה ../images/Emo2.gif

אנ מוכנה לעשות לך סיבוב על האופנוע כל עוד את יושבת רגוע מאחורה ולא צווחת

דידי 650SM

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gifולי את מוכנה לעשות סיבוב על האופנוע

אני מוכן לשתוק לצרוח לפחד להיות רגוע עצבני מה שתבקשי... ככה זה שאין כלי צמוד ליום יום כבר יותר מידי זמן
ויותר ברצינות אני באמת מחפש להיות מורכב בטיולים ןאירועים שיש ואני לא יכול להגיע כי עדיין לי את אופנוע חדש יש לי את כל הציוד מלא רק מושב פנוי חסר לי

Ad H

New member
נקודה מעניינת את מעלה.

עוד לא הכרתי בחורה שנשארה אדישה כשמרכיבים אותה על אופנוע. יש את אלו שכבר ב-60 קמ"ש אתה מרגיש שהציפורניים שלה מפרידות לך את רקמות הבשר יותר טוב מהתולעים בנדל"ן של חברות הקדישא. ויש את אלו שרוצות שתיתן יותר ויותר גז, גם אם אתה כבר על 160 קמ"ש ולא מרגיש עם זה בנוח. עוד לא נתקלתי במצב באמצע, של "נו, טוב, נוסעים על האופנוע".

iec

New member
אופנוענית 28..אני מבטיח לך שתקבלי בתמורה

חור בראש

דידי 650SM

New member
קשת היקרה ברוכה הבאה דבר ראשון../images/Emo13.gif

בקשר לבקשה שלך לי אישית כרגע אין אופנוע לכן זה כלכך רלונטי... אבל! את צריכה להבין שרוב הרוכבים מתיחסים לאופנוע שלהם ביותר כבוד ואהבה מלאשה שלהם וכנל רוב הרוכבות היו מחליפות את החבר\בעל באופנוע... לכן הסיכוי שבאמת מישהו יתן לך את המפתח הוא קלוש ביותר.. לקחת אותך לנסיעות וטיולים זה כבר יותר אפשרי תלוי תימצאי חן בעניי החברה (ולכן כל התגובות "המתוחכמות"...) אני אישית שהיה לי את הDR כן הבאתי אותו לבחורה אחת (על הדרך יעל אם את גולשת כאן אשמח תיצרי קשר מחדש) והשאר כולל המישפחה והחברים לא היו מתקרבים אליו אפילו בטעות ודרך אגב עד היום אף אחד לא מעיז לגעת בציוד בלי רשות....

Ad H

New member
הייתה לי חברה ששאלה מה יקרה אם תבקש

שאפסיק לרכב. כיום היא עונה לשם "אקסית"
. שמע, באופנועים, בשונה מבנשים, לפחות אתה משקיע כסף במשהו מוצדק

דידי 650SM

New member
שמע אני מסכים איתך אבל גם הפוך

אני מניח שאם חבר של אחת הרוכבות ישאל את אותה שאלה הוא יקבל את אותה תשובה... גם ההשקעה באופנוע שווה יותר..

iec

New member
תשנה את החתימה:"בעבר אופנוען מאומן1...

בהווה אופנוען מחורמן!!1111..בעתיד אופנוען (ימשיך כבודו...)

דידי 650SM

New member
קראתי את ההודעה שלי שוב ו...

כן יצא לי קצת לא מובן למה שהיתכונתי
אז בעבר היה לי DR650 שמאד אהבתי כיום אין לי אופנוע משלי ואני מאד מתגעגע לרכיבות לטיולים ולמפגשים ובכלל לכל מה שקשור לאופנועים
כיום יש לי אל כל ציוד הרכיבה הנחוץ ואני אשמח מאד להיצתרף כמורכב על אופנוע לפעיליות שונות של אחי ואחיותיי הרוכבים והרוכבות
מקווה שעכשיו יותר ברור ומובן ולא יצאו דברים מהקשרם
... המשך שבת נעימה אשר

../images/Emo207.gif שלום לכל הגברים

אני שירלי ואני רוצה לעשות רשיון על קטנוע בהתחלה ואח"כ אולי לרכב על כלי כבד, ומאד בא לי לעשות סיבוב על איזה אופנוע ספורטיבי עם איזה אופנוען גברבר אם יש מישהו כזה פה אולי לצאת לטיולים ואולי אם יהיה מזל משהו מעבר זה יהיה סבבה אז תשלחו לי מסר.

iec

New member
תעשי לי פוקייייייייייי !!!

ואולי אם יהיה מזל יהיה משהו מעבר

למעלה