צהרים טובים

האספנית

New member
אורן- כנסו

בימים האחרונים אורן תקף את איתן ודניאל ואת בן וליהי על שהם כל כך צמודים ומתנשקים מול עיני הבנים. הוא טען שזה מאד מפריע לו ושזה נראה כאילו דניאל למשל אובססיבית כלפי איתן. אבל... לאורן מסתבר הכל מותר. הוא מתנשק עם אורטל לפני כולם ועכשיו, 01:30 הם מתמזמזים במיטה של אורטל בחדר הבנות. לא מפריע לו שאתי ישנה לידם. אורן דו פרצופי.

לא מאמינה לשום דבר שקורה בין קרן לגב

שפת גוף שלו אומרת כבר חודש שהוא לא מעונין בה. הוא אסטרטג ענק וברור שבכרתים הוא סוף סוף הצליח להסביר לה, ללא נוכחות המצלמות, שתשתתף איתו במשחק, שלא תהיה כבדה כי רק הזכיה חשובה. זוג הם לא היו ולא יהיו. רגע אחרי הגמר הוא לא יזכור את השם שלה. אם יצליח לו והם יבחרו - אז כנראה שמניפלוציה מוצלחת על הצופים שווה מיליון ותאכלו את הכובע. יותר נכון - איתן ודינאל יאכלו את הכובע. הם מדי 'נורמלים' וחיוביים, בעלי אינטגריטי - הרבה ענין הם בודאי לא מייצרים בתוכנית, אבל הזוגיות שלהן מקסימה ואמיתית גב אכן מרתק, פסיכולוג לעילא ועילא. יודע מה עובד על הבנות, על הצופים, על הבנים. חתול רחוב אמיתי. אולי הפרס מגיע לו - אבל בלי קרן. לא נשכח לה את הרכלנות, הלשון הרעה והלחשושים הדוחים שלה ושל ליהי. למעשה אם לא היה קיים הזוג המלכותי איתן ודניאל - התחרות היתה לדעתי בין אתי לגב.

סתיו7337

New member
בוקר טוב! מתוך וואלה:

ליהי: "שווה להם להשאיר אותי - פחות בן אדם שייקח להם ת'כסף"... אז למה להשאיר אותה? היא לא מבינה שהיא שם בשביל כסף? זה משחק והגענו לסוף שלו ועכשיו רק השחקנים שמשתתפים במשחק צריכים להשאר. חיה בסרט!!!!
ושיהיה יום מקסים לכולםםםם

חני 57

New member
בוקר טוב לאורטל בהצלחה

היום אני יצור קשר בכל אמצעי התקשורת שברשותי לשכנע להצביע לאורטל ואני מצפה מכל תומכי אורטל שיעשו זאת ולא יהיו שאננים ,לא פייר שאורטל תודח היום!!!!

Deacon Frost

New member
היא מנסה להלחם על המקום שלה בגמר

מבחינתה אם היא הצליחה להגיע לגמר היא תצליח לקמפיין בכמה שיותר קמפיינים. חבל שהיא לא יודעת שהיא הגיעה לתכנית הלא נכונה שבה אין למשתתפים בה תהילה לאחר ההשתתפות. ד"א, זה גם נכון לגבי אתי.

webguy

New member
למתמודדים האחרים אכן שווה להשאיר אותה

כי היא לא מהווה להם סיכון

sendibar0

New member
בקר נפלא לאורטל, ובהצלחה../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

abigl

New member
הוא הטיף לכולם ודיבר מלא חשיבות על התנהגות

ובסוף הוא הוביל מהלך שכל הזוגות ישנו יחד, חוץ מיוני ואתי. אז גם הוא שמחזיק מעצמו שונה מפשוטי העם, כבחור עם הרבה אינטגריטי - נכנע ליצר...
רוצה לראות מה יעשה הפלצן הלונדוני עם אורטל כשייצא מהבית ויקלוט את תגובות הסביבה הקרובה שלו.

צרצרה1

New member
רינתוש, הפעם אוותר... אבל אם אדע שאת הכנסת את

גב למיטה לפני - אני ארצח אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHELGIA21

New member
לא יודעת מה איתכם, יש לי חששות לאורטל היום

אני מקווה שהחששות שלי לא מוצדקים, אני לא ממשיכה לצפות ללא אורטל גם ככה אני מזפזת ולא צופה כמעט רק שרואים את אורטל אני נישארת. יש פה די הרבה אוהדי אורטל בא לכם לענות לי אם אתם ממשיכים לצפות ללא אורטל בגמר?

צרצרה1

New member
שלגיה, כתבו על זה היום. ברור שיש בעיה

כי אם אורטל תועמד להדחה - גם איתן וגם גב ידיחו אותה.

SHELGIA21

New member
וזה החשש שלי שהיא תועמד להדחה כי אנו

לא באמת יודעים מה מצב ההצבעות וכל הזמן עובדים עלינו בעיניים אז אם ההפקה יזייפו את התוצאות היא תעלה להדחה וברור ששני השמו....ם ידיחו אותה

SHELGIA21

New member
חבל מאד ../images/Emo7.gif ובינתיים אתי נותנת את ההצגה היומי

וכולם צוחקים כשהיא תצא בחוץ היא תבין שצוחקים עליה ולא איתה היא תבין שהיא הבדיחה או אולי לא תבין אישיות גבולית החזיקו
לאורטול

למעלה