צהרים טובים

צרצרה1

New member
אתי לא תבין לעולם. יש בחוץ ערסים וערסיות

עלגים ועלובים ברמה שלה... ולהם היא מלכה. נותנת לגיטימציה לעליבות שלהם. לא שמעת את הצעקות "אתי! אתי!" מהקהל??? הרי ביננו... זה הסוג שהולך בכלל לשמש קהל בתוכניות האלה.

nani45

New member
אורטלוש' אוהבים אותך ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

לאה133

Well-known member
שילגי אין צורך לחשוש אורטל הפיבוריטית הבלתי

מעוררת של העם שזיהה שוב את הדבר הטוב באמת. אורטל מוגנת היום, אין לי ספק, אני תמיד מהמרת על הסוס הנכון וגם הפעם זה יהיה כך.

חני 57

New member
שלגיה ללא אורטל אני מפסיקה

לראות ואני גם לא יצביע לאף אחת,זה מאוד יכאב לי כי אורטל המקסימה נכנסה לי ללב אין בה רוע בכלל וזה אחד הדברים הטובים שיש בה וגם אם היא שותקת כייף לי להביט בה כי יופי כזה לא רואים כל יום .לא יודעת אם ראית את אורטל שלשום בברכה עם אורן כל כך טוב היה לראות אותם איזה יפה אורטל ואיזה גוף יפה יש לה מקסימה!!!

רינתי77

Active member
אין שום סיכוי שזה יקרה מפני שזאת תיהייה עברה

על כלל הברזל מספר 1: לעולם אל תיכנסי למיטה עם מישהו יותר מטורף ממך!

צרצרה1

New member
רינתוש תשתקי ת'טוסיק שלך ! שמעת?

על המשפט האלמותי (שהתייחס לבן) שאסור להכנס למיטה עם מישהו שהציצים שלו גדולים משלך - הסכמתי. אבל לא על זה! הכי טוב להכנס למיטה עם מישהו מטורף ממני! את לא קולטת מה המטורפים האלה עושים במיטה............. אין להם גבולות!

רינתי77

Active member
אוי, את לא חושבת עד הסוף... העניין הוא לא

מה הם עושים במיטה...העניין הוא מה הם עושים אחר כך...

צרצרה1

New member
מה ז'תומרת?????

אומרים לו להתלבש וללכת לבית שלו (אם הוא לא הבין לבד......

רינתי77

Active member
ואז הוא יטען, באופן המשכנע ביותר, שאת

המטורפת! הוא יטען שהוא מכיר אותך שנים, שאתם גרים ביחד...והרי הם, המטורפים האלה יכולים להיות משכנעים ביותר ויאמינו לו...הוא הרי הצליח לשכנע אותך...לא...???

meytula

New member
גב וקרן

קרן''כבר יש לי פרס מהתוכנית הזאת'' גב''צ'ארמר?'' קרן''לא'' גב''מכנסי הדולצ'ה?'' קרן ''לא'' קרן''מה שיש לי איתך,הקשר איתך זה הפרס''

meytula

New member
המשך

גב''נו קרן עזבי אותי משיחה על רגשות'' קרן יושבת מצחקקת ''אתה מרגיש מה שאני מרגישה?'' גב''יותר''

למעלה