צהרים טובים

../images/Emo41.gifבנות, בקשר לעוגה../images/Emo41.gif

זה אבד אי שם בשרשור, אז שלא תפספסו. אופים 175 מעלות עד שמזהיב וגם אז בודקים עם קיסם לא לייבש היא אמורה להיות ג'וסית. בהצלהח

דיי3

New member
../images/Emo32.gifזו הודעה לאנשים שמתים על חיות מכל הסוגים

קשה לי עם המנהג החדש של הבנים, לתפוס איזשהו פרפר לילה או זבוב ולזרוק אותם לקורי העכביש. אני מבינה את שרשרת המזון. יחד עם זאת העכביש שם נמצא בטבע, שידאג לעצמו. מה שהם עושים נראה לי ביזארי ולא לעניין. לא בקטע שעכשיו צריך להזעיק את כל אוהבי החיות למלחמה. פשוט משתפת ורוצה לשאול אם לעוד מישהו זה מפריע.

צרצרה1

New member
דיי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם אותי זה מזעזע. אכזריות לשמה. אכזריות נוראה. בעיני זה רצח. התעללות ורצח. התנשאות של אטומים, שמתעללים ולוקחים נשמתו של חלש מהם. מזעזע בעיני שרק בגלל שהם יצורים קטנים - ישנם אנשים שלא רואים את החיים שלהם, את סבלם. את זכותם לחיות - בדיוק כמונו. והכי הכי צבוע בעיני - זה ש"לימדו" אותם להתייחס בכבוד לכלבים - והם לא משליכים מזה לכל בעל חי... כזו אטימות ואכזריות שבא לי לצרוח.

צרצרה1

New member
ואיפה פתאום "נעלמה" עמותת "תנו לחיות לחיות"..

עצוב איך הם לא נראים ולא נשמעים בהתעללות הנוראה הזו שנעשית באותה תכנית שבה הם הכניסו כלבים כדי "ללמד" אהבה לחיות... חיות זה לא רק כלבים.

דיי3

New member
מסתבר שהם בכל זאת טיפשים. איך הם לא מבינים

שזאת התעללות. כמו שנאמר "טעות לעולם חוזרת" תרתי משמע.

רק חסר שהם יוציאו לזבוב כנף ויבדקו אם הוא

ממשיך לעוף. כן, יש משהו מפגר בהתנהגות שלהם. אף אחד לא אמר אחרת.

דיי3

New member
אם מישהו מהבמאים קורא כאן: לפחות אל תראו לנו

במצלמה 1.

goodpink

New member
הבנות המודחות יהיו בגמר-תמונות מקווה שידברו

רק הבנות האיכותיות שהודחו והן וורבליות יוכלות לחשוף את הרוע ליז ממש יפה לא חשבתי שהיא כל כך יפה בתוכנית אבל היא יפה בפנים את הגוף שלה לא אוהבת ובעיניים יש לה מבט מפחיד אבל היא יפה ויודעת להתלבש שיתאים לה. מתאים לה אדום. לירון קיבלה תפקיד קמיו כמו שאומרים REMAKE לנשואים פלוס ועוד פעם הראתה פיטמה ענת מקווה שתבחרי את התלבושת עם החולצה הלבנה היא יותר יפה ומחמיא לך רק שיקצרו לה את החצאית שתיהיה מיני מתאים לך. בסגנון של Christina Perri ב-Jar of Heartso. בנוגע לתוכנית היא כל כך משעמעת בקושי צופה בה ומגם כבר נמאס להגיב על מה שהם אומרים אפילו הרוע במה זה יעזור... מה שכן כרגע העברתי את ההצבעות בוואלה מחן לדניאל אבל אם היא מועמדת ואם הפרק ממש לרעתם הולכת להעביר את זה כנראה לאורטל בגמר

דיי3

New member
אני הרחתי ראשיתו של אנטגוניזם בין אתי לדניאל.

משני הכיוונים.

למעלה