צהרים טובים

דיי3

New member
הוא מכין לעצמו "אופרת סבון"

את עוד תשמעי את הסיפורים שלו בכל חור , כמה הוא דאג לאתי המסכנה, הוא ראה אותה בתור פרוייקט, הוא היחיד שעזר לה..... איחסה. זה יהיה הגיבוי שלו .

יוני הלקקן חושב שאתי עושה את התוכנית

שניהם דומים אחד לשני. מרכילם על כולם ואז מלקקים להם

JADE99

New member
יוני באמת דוחה אבל חושב שהוא מלך היופי!

מעניין אם גם בחיים בחוץ הוא כזה!

poseidon111

Active member
ברגעים כאלה אני חושב על אמא של קרן

מסכנה.אם אז היו לה תלונות לגב,מעניין מה האישה הזו מרגישה אליו עכשיו.והאחים שלה?

צרצרה1

New member
מזעזע בעיני שהיו להם תלונות לגב - ולא

לבת שלהם. לא מבינה את הקטע הזה. להכריח בחור שירצה את הבת שלהם, גם כשהוא ממש, אבל ממש - לא רוצה?????? בעיני כפייה כזו היא מזעזעת. תחשבו אם מישהו היה כך כופה עצמו עליכם - איך אתם תרגישו.

הם בטח אומרים לעצמם ומתנחמים

בזה שזה רק משחק אם הכבוד שלה ושלהם היה חשוב, הם ממזמן היו מוציאים אותה משם איזה הורה היה מסכים לראות את הבת שלו מתבזה ומבזה, רק אנשים שלא מעניין אותם ולא איכפת להם מהילדה או, כשקרן תצא אמא שלה תתפוס את גב ותשטוף אותו "על מה שעשה לה" ...סביר להניח שאמא שלה בטוחה שהבת שלה בסדר וזה שהיה איתה לא

poseidon111

Active member
אני חושב שהטענה שלה היתה על

הדרך שהוא דיבר אליה יותר מאשר לעובדה שאינו חפץ בה.לגיטימי מאוד מבחינתה.מה היא אמרה לה איני יודע,אך בוודאי שזה לא עבד.

נטלי1013

New member
יש הימורים לגבי היום?../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

צרצרה1

New member
קשקשה, לגבי האמא - ברור לגמרי. גם היא כוחנית

וחושבת שאל גב היא צריכה לבוא בטענות על כך שהוא לא רוצה את הבת שלה - במקום לבוא בטענות לבת שלה. זה מזעזעעעעעעעעעעעעעע !

קשקשה9

New member
אם ניקח את זה צעד קדימה

אז ברור שהכל תלוי באיזה חומרים מדשנים משקים ומטפחים את הצמח ככה ייצא הפרי
אין אפס בדברים האלו!!!

anonimit75

New member
ממש לא מסכנה. ההיפך היא אמא גאה

ויש לה סיבה טובה להיות גאה. חוץ מזה, נראה שהמשפחה קרן מאוד מחבבת את גב.. אח של קרן הכין פלאייר שיווקי מדהים עם תמונות של גב וקרן (גב בפרונט וקרן מאחוריו) תחת הלוגו - קרן וגב. בגלל היושר, הכבוד והאהבה... זה בטח יפתיע אתכם אבל המעריצים והתומכים של השנייים מאוד מתחברים ללוגו הזה. וכן, גם אני ...ביחוד לכבוד ולאהבה..

adiyon2

New member
החברה של קרן אמרה את הדברים

שהיא לא אוהבת איך שהוא מתנהג אליה. אני מניחה ששוחחה עם האמא של קרן. היא גם אמרה לקרן שהיא מגזימה.

תוסיפי לזה גרפסים שהיא תוקעת ליד כולם

,השאיפות ונשיפות של הסיגריות מאוד גבריות היא מעשנת המון ושותה הרבה קפה כמו אמא שלה אקצור, היא שיכפול של אמא שלה כנראה

למעלה