צהרים.......

רייטינג עונתי

26.6 יום ראשון 19% 3.7 יום ראשון 12.6% 7.7 יום חמישי 7% 10.7 יום ראשון 10.4% 12.7 יום שלישי 12.2% 17.7 יום ראשון 12.7% 19.7 יום שלישי 13.8% 24.7 יום ראשון 12% 26.7 יום שלישי 15.3% 31.7 יום ראשון 11.5% 2.8 יום שלישי 10.6% 7.8 יום ראשון 14.3% 9.8 יום שלישי 11.3% 14.8 יום ראשון 13.3% 16.8 יום שלישי 11.9% 18.8 יום חמישי 8% 21.8 יום ראשון 13.5% 23.8 יום שלישי 14.2% 28.8 יום ראשון 12.6% 30.8 יום שלישי 11.7% 4.9 יום ראשון 12.9% 8.9 יום חמישי 8.3% 11.9 יום ראשון 12% 13.9 יום שלישי 10.9% 15.9 יום חמישי 7.4% 18.9 יום ראשון 11.3% 20.9 יום שלישי 11.5% 25.9 יום ראשון הגמר - 13.7% מעצבן שה"רעים" ניצחו איזה כיף לגב, זו העבודה עם הכסף הכי קל וטוב שהיה ויהיה לו כל החיים. מזל שהפסקתי לראות את ה-לייב יותר מחודש לפני הסוף, בדיעבד לא הייתי מתחיל לראות מהתחלה את העונה הבאה כבר לא אראה.

adiyon2

New member
איזה בושה לערוץ 10

תוכנית גמר עם כמעט 14% רייטינג. זה מה שקורה שמזלזלים בצופים. היו צריכים לסגור את התוכנית ולהודות בכשלון. חובבנים.

צרצרה1

New member
כשהיה סביבות 10% הם חשבו שפנינה רוזנבלום

או איזו חברת כנסת עלומה תעשלה את הרייטינג... וכשגם זה לא עזר הם חשבו שמושיק עפייה יעלה... נו בחייאת. הם יותר גרועים מהבחירות שלהם.

liron98

New member
../images/Emo41.gifרייטינג הגמר- הנמוך ביותר למשדר זה../images/Emo41.gif

היפה והחנון היה עד עכשיו במקום האחרון?
מישהו יודע מה היה המצב של העונה השנייה?

thisisme4

New member
וואי חחח אתם לא תאמינו לי -

אתמול לא היה לי כוח כל כך לגמר, במיוחד לא לראות לבד בבית, אז הלכתי לראות עם ההורים בבית שלהם. עכשיו, בתור אחת שחשבה שמגיע לאיתן ולדניאל לקחת את המיליון הייתי בטוחה שההורים שלי יראו איתי את הדבר עין בעין, מסתבר שלא! זעזוע קשה. אבא שלי היקר שיחיה, ביום יום אדם אדיש לחלוטין לטלוויזיה מלבד משחקי כדורגל וכל משדרי החדשות, התעצבן בטירוף וצרח על איתן ודניאל ששניהם חצופים וחוצפנים ומפונקים, ואיך איתן מעז לדבר לגב הבחור המדהים הזה ככה, ואיך קרן וגב חייבים לזכות כי מגיע להם, ואיך קרן היא בחורה מדהימה שהוא היה שמח שהיא תהיה הבת שלו!!! ואז שאלתי אותו אם הוא ראה בכלל את השידורים, הוא התרגז ואמר שאני לא מבינה באנשים ובטח שהוא רואה את כל השידורים, ושגב בחור מדהים בעיניו וקרן גם. ואז שאלתי אותו, כשהצלחתי להשחיל מילה, אם קרן היתה הבת שלו אם הוא היה מאחל לה זוגיות עם בן אדם כמו גב, לתדהמתי הוא ענה שכן, בטח, וגב בחור מקסים וחכם ואינטלקטואל. הבטתי בו בעיניים נדהמות. ניסיתי להסביר לו למה גב הוא בחור דוחה, רודף פרסום ובצע, ממש כמו קרן. אבל הוא דחה את כל הסבריי בתואנה שאינני מבינה באנשים. כנראה שאנשים כן אוהבים את קרן וגב! מצד שני, אולי אבא לא הכי שפוי, הוא הרי הצביע לליברמן בבחירות האחרונות. אז לא נראה לי שהשיפוט שלו של אנשים טוב משלי

thisisme4

New member
חחחח

אני מחזיקה ממנו הבן אדם הכי חכם שאני מכירה, ובכל זאת יש לו בחירות משונות. רק כבוד כן

poseidon111

Active member
אוי כמה שאת צודקת (לא לגבי אבא שלך אני מקווה)

אמא שלי,אישה מכובדת ואינטליגנטית,אם יותר לי לומר,שוחחה עם אשתי על התכנית,ונדהמה איך אשתי לא קולטת את האהבה בין קרן לגב.הטענה שלה היתה שהם זוג יפה,אמיתי,ושגב הוא בסך הכל מסכן עקב נסיבות חייו.קרן בעיניה היתה דמות טרגית כי איתן לא רצה אותה .היא אפילו רצתה לסמס להם. מה הפואנטה?שאבא שלך נורמלי,אמא שלי...מה אומר,היחסים איתה כבר לא יחזרו למה שהיה,אני חושב.

thisisme4

New member
חחח ההורים שלנו כנראה נורמלים.. מפתיע ../images/Emo8.gif

אין לי ספק שההורים שלי נורמלים... וגם אמא שלך. אם כל כך הרבה אנשים חושבים שיש אהבה בין גב לקרן, כמו ההורים שלי, ואיך אני לא רואה את זה, אולי אנחנו אלו שמפספסים משהו? אני תוהה ברצינות. מה אני מפספסת. יכול להיות שבין קרן וגב יש באמת אהבה ואני ויחידי סגולה כמותכם לא מצליחים לראות את זה? ואם כן, אז למה? שאלה מעניינת לדיון.

meytula

New member
ההבדל בינך לבין אביך

ופוסי ואימו זה שהם לא צופים בשידורים בלייב ורק במשדר המרכזי,אני בתור צופה מהצד הייתי מתחברת הרבה יותר לקרן וגב מאשר לדניאל ואיתן.

thisisme4

New member
אז זהו שלא

הוא אמר שהוא רואה את השידורים החיים. ונתן כמה ראיות לכך, הוא ראה את נועה נכנסת לוילה עוד לפני שזה שודר במשדר המרכזי, והוא ראה את ליהי בוכה אחרי ההתקפה של המודחות עליה לפני שראו בשידור בכלל שהיא בכתה.

זה רק אומר שההורים שלכם הצליחו

לתת לכם חינוך טוב ולא להסתפק בפחות מקשר אוהב אמיתי
הדור של היום לא הדור של פעם חחחח

למעלה