צוות אלטרנטיבי לספינת חלל

SaxonK

New member
צוות אלטרנטיבי לספינת חלל ../images/Emo32.gif

קפטן: קתרין ג´יינווי
קצינה ראשונה: ניקיטה
Tactical/Security Officer: זינה
קצינת מבצעים: קירה נריס
Chief Engineer: ב´לאנה טורס
קצינת מדעים: ג´דזיה דאקס
רופאה: ד"ר קתרין פולאסקי
הגאית: רו לארן
יועצת: דיאנה טרוי (נו, איך אפשר בלעדיה?)
קצינת מוראל: לואקסנה טרוי
מה דעתכם? SaxonK

שכחת כמה

קצינת בידור - ט´פאל קצינת "זה שאני לא כושית עם מצח לא אומר שאני לא קלינגונית" - טאשה יאר (ששוב נעלמה מהפורום במסתוריות ד"א) ומה עם ווסלי?

SaxonK

New member
צודק, אבל

את טפאל אני לא אוהבת. אם כבר, הייתי לוקחת את סבן כקצינת בידור על יד לואקסנה... אני בטוחה שהן היו עובדות נפלא יחד... ו-ווסלי לא כל כך ימצא את מקומו בספינה. אולי הייתי שמה אותו אחראי שטיפת כלים במטבח

ניקיטה?!

טוב שלא שמת את מרגלית צנעני. מה זה ניקיטה?! מאיפה היא הגיעה? ובתור רופאה את הדודה הפולנייה הזאת, קתרין פולאסקי? את כל כך שונאת את עצמך שתשימי מבטחייך בידיה? וג´יינווי, רחמנא לצלן?!?! להלן תיקונים: קפטן: ז´אן לוק פיקארד (Was there any doubt? וגם שישבור את רצף האסטרוגן) קצין ראשון: ז´אן לוק פיקארד (יש מספיק לכולם, להרגע). יועץ: ז´אן לוק פיקארד (הוא ולא אחר) את יודעת מה? הפרק בו קראשר נכלאת בתוך בועת ה-Warp ואנשים מתחילים להעלם מיקום שלה... הרגע בו פיקארד היה המפקד היחיד על האנטרפרייז, היה רגע אידיאלי.

SaxonK

New member
או, הנה,

הנוטה להאמין חזר! טוב, מותק. בוא נראה. מרגלית צנעני? LOL! זה היה ענק! אבל אני אישית, מעודדת בימים אלה את שרית-אל-תקרא-לי-מנחם-חדד. אני חושבת שתרומתה לצוות מבחינת אינטליגנציה, עומק וכישורים מוטוריים, תהווה את ההבדל הדק שבין צוות חי לצוות מת. ובאשר לשבירת רצף האסטרוגן - מה שיותר אסטרוגן יותר טוב! ג´יינווי היא קילרית אדירה, ולכן תהיה היא הקפטן ולא הכוס תה הקרחת שלך, פיקארד. ד"ר פולאסקי מכניסה לכיס מבחינת אישיות וציניות את כל מי שאנימכירה בסדרה, ואין לי בעיה להפקיד את חיי בידיה (היא דודה פולניה עם כריזמה). ובאשר ליועצת, אני לא מוותרת על דיאנה-איי-סנס-סמתינג-טרוי. בן אדם, מה יש לך מפיקארד? אני מתחילה לפקפק בהצהרותיך ההטרוסקסואליות...

ההבדל בין צוות חי לצוות מת

זה צוות צומח... ולשם בדיוק תגיעו עם צוות כזה. ג´יינווי היא לא קילרית ולא כלום... היא תשעמם את כל שאר הצוות עד לכדי מרד. ופולאסקי מעצבנת אותי... הקטע של לרדת על דאטה עצבן אותי. למה היא לא ירדה על וורף? שהיה נוגס לה את הפרצוף מהראש. על דיאנה אני מוכן להפשר (חסד נעורים). ועניין פיקארד... כבר הסברתי את זה... הוא היחיד שאשכרה "עושה לי את זה". מעבר לזה... טובות ההנאה שלי נתונות לסבן ודאקס בלבד.

SaxonK

New member
ג´יינוויי לא קילרית?!

של נעליך מעל טלפיך, כִּבְשוֹן! מרד? מי ימרוד בקפטן שלי, מי? ופולאסקי? יודע מה, כשאתה תהיה פצוע מהפוטון טורפדו שאני אשגר אליך, אני אבקש ממנה לא לטפל בך. עסק?
ו-וורף is highly over rated, הוא סתם בולדוג נוהם עם שיניים רקובות. ולא, לא הסברת למה פיקארד "עושה לך את זה". מה יש לך מגברים קרחים בגיל העמידה?
ובאשר לסבן, כבר הסברתי. היא שלי. ולראייה התמונה בגלריית המבוגרים. שיייש, גברים לא מוותרים...

אני לא חושב שהטורפדו יפצע מישהו

עם קפטן כמו ג´יינווי, אני בטוח שתפספסי. עכשיו כשאני חושב על זה... אני לא רואה את פיקארד אפילו מורה לפיקארד להרים מגינים. הם פשוט ימתינו שם עד שתסיימי את כל ה-70 ומשהו טורפדואים שלך... ואז נשגר את התחת המקומט של ג´יינווי לרחמי השמש של רייזה. כן כן... את גיבורה גדולה כאן... נראה אותך אומרת את אותם דברים על וורף פנים מול גולגולת מפורקת. פיקארד עושה את זה בעיקר בגלל המבטא... אח"כ אלה דברים קצת יותר קוסמטיים... כמו למשל המראה הנקי הזה שיש לו.
עושה לי את זה (אני גם רואה את עצמי בדמות הזאת, כן כן בגלל הקרחת).

ג´יינווי שמה את פיקארד בתג קשר הקטן

פיקארד איש דגול, אבל לא עד כדי כך! ג´יינווי אוכלת אותו בלי מלח! אל תשכח שהיא גם קצת יותר קדימה ממנו בשרשרת הזמן! אלא אם כן אתם רוצים להתחיל לערב את הסרטים של סטאר טרק - קירק שולט! הוא יותר טוב מג´יינווי ופיקארד ביחד, ולא יעזור לאף אחד!

וואט?! קירק?!

מאיפה זה בא?! הוא אמנם עוקף את ג´יינווי By the mileage... אבל יותר טוב מפיקארד? צר לי לאכזב. אין יותר טוב מפיקארד... לא בסרטים ובהחלטי ההחלטות שלא בסדרות. אין יותר אלגנטי, מתוחכם, מעודן ומרשים ממנו. קירק זאת הגרסה החללית של ג´יימס דין וג´יינווי זאת הגרסה החללית של חנאן עשראווי. רק פיקארד עומד בגאון מעל כולם... ובצדק.

הצוות הכי טוב מכל הצוותים הוא...

הצוות הכי טוב מכל הצוותים של הספינות של סטאר טרק הוא הצוות של קירק! כן, כן, נוטה להאמין! קירק, ספוק, אוהורה, מק´וי וכל מי שלא הזכרתי הם הכי טובים!

על ספוק ומק´קוי אני מוכן להתפשר...

אבל אוהורה? Scott me up, beamie? אנא... יש גבול. ואני לא מדבר על ה-Final frontier...

התכוונתי לכל הצוות!

זה כולל את אוהורה, ספוק, מק´קוי, סקוט, סולו, הרוסי (ששכחתי את השם שלו) ואם שכחתי מישהו שאתה זוכר, אז זה כולל גם אותו! ואני לא מדברת רק על הגבול האחרון, אלא על כל הסרטים! גם בכעסו של חאן (שד"א לא היה משהו) גם בחיפוש אחר ספוק, גם בארץ הלא נודעת, גם בראשון (עם "ויג´ר" - וויאג´ר) וגם במסע הבייתה! (יש לי את כל 6 הסרטים, ואחריהם גם את דורות והמפגש, מסודרים במגירה של קלטות... משהו שאני מאוד גאה בו ד"א... ראיתי כל סרט איזה 100 פעם...)

אילן די

New member
צ´כוב

אבל נו באמת, לפטריק סטיוארט יש יותר כשרון משחק באצבע הקטנה שלו מאשר לכל הצוות של אנטרפרייז איי ביחד. השחקן היחידי שנוגע איכשהו ברמה הזו (גם לא בטוח), הוא הדוקטור מוויאג´ר.

למה אין אייקון של קהל משתולל?!

כל כך פאקינג נכון, בנאדם... גרמת לי לקום מהכסא עם דרבוקה וזמבורה מרב הזדהות. הרגשתי לרגע כמו אוהד של בית"ר, רחמנא לצלן.

בול../images/Emo93.gif

עשית מפטריק סטיוארט אלהים! אפשר לחשוב... בטח שהדוקטור מוויאג´ר נוגע ברמה הזו, וגם הרבה אחרים!

באמת אפשר לחשוב

אלף - הוא באמת אלוהים. בית - יש לו קרדיט אחד ענק שמעט שחקני טרק אחרים (אם בכלל) יכולים לזקוף לעצמם, שהוא שחקן שייקספירי. תיאטרון. רואים את זה בכל רמ"ח איבריו ושס"ה גידיו וג´ שערותיו. אבל נכון, יש כמה שחקנים טובים (אחד או שניים
אחרים: ברנט ספיינר, רוברט פיקרדו, ג´ון דה-לנסי,הקרדסיים אנדרו רובינסון (גראק) ומארק אליימו (דוקאט), ובטח עוד כמה ששכחתי כמו דוויט שולץ (ברוקלי). בכל מקרה, פיקארד לוקח את כולם בגדול.

למעלה